Najdi forum

Ne vem več, kako naj se obnašam. Moj partner ima v službi šefico, ki ga vrti okoli malega prsta, da je joj. Za njo naredi vse : hodi po malico, kuha kavo, skoči na vsak njen migljaj.hkrati pa jo doma hvali na vso moč. kako je sposobna, kako se ji vse posreči, itd.. Oba sta približno istih let. Ona je sama in prosta, zgleda tudi v redu.
Postajam ljubosumna, ampak tega mu še nisem pokazala, žre pa me. Saj je do mene ful ljubezniv, izkazuje mi pozornost, samo se bojim, da s tem kaj prikriva.
Ali mu naj kaj rečem, ali je bolje da sem tiho in se na to sploh ne oziram?

Cisto zapreti ne oci za vsak slucaj,komplicirati tja v tri dni pa tudi ne.
Ce sta si dobra ali ce se lahko z njim pogovarjas,debatiras….,tudi ne vem,zakaj mu ne bi malo namignila,da te zanima,ce je se tukaj s sefico kaj vec,ker je tako navdusen nad njo.
Kaj ti sam pove kako jo pedena na vseh koncih in krajih ali ti samo to predvidevas,da ji je tako usluzen.
Verjamem,da te malo gloda,da ji izkazuje taksno podloznost.
Pogovorita se in morda ti bo potem vse bolj jasno in bos bolj objektivno precenila situacijo.Dokler pa je dvom v partnerja,pa te bo to samo se glodalo in nic ti ne bo bolje in se zaupanja ne bo.Zaupanje pa je najvec,kar lahko pricakujes od partnerja,da lahko mirno zivis in spis.
Pomembno pa je tudi ,da ti odkrito pove,brez lazi.
LP!!!

Ce ma tvoj fant razcisceno v glavi se ne boj. Vecina moskih bi ji verjetno ustregla na sihtu kr se tice poslovnih stvari….ampak ne osbnem nivoju so samo prijatelji….nobenga ljubimkanja. Vsaj pri meni bi bilo tko. Siht je siht…privat zadev pa nikoli ne mesam s sluzbenimi….Itak pa vsi vemo da ce pride do cesa je tisti ki je v vezi z nadrejenim vedno v “riti”…ne glede ali je moski ali zenska

če pustimo teorijo – kaj bi če bi, bo… potem vsekakor svetujem pogovor s partnerjem o:
– tvojih občutkih
– vajinem odnosu
– njegovem odnosu do šefice

ne nazadnje je z njo v stiku 8 ur dnevno, če pa si toliko časa z nekom, ki ga ceniš in ti je všeč, potem tudi razum prepusti prednost srcu..

on

Pozdravljeni!

Iz tega, kar ste napisali, sklepam, da vam je partner o svojem odnosu s šefico že nekaj povedal, da ste si ustvarili svojo predstavo oz. interpretacijo njunega odnosa. Pomembno je, da se zavedate, da je to vaša interpretacija in da je resnica lahko drugačna ali vsaj malo drugačna.

Ne glede na to, vam svetujem, da svojemu partnerju ob primernem času in na primeren način poveste o svojih občutkih: izrazite svojo zaskrbljenost, strah … Ne bodite napadalni in tudi ne prizadeti, temveč se skušajte odprto pogovoriti. Če boste molčali, vas bo še naprej “žrlo”, razjasnili pa z molčanjem tudi ne boste ničesar, le v svoji glavi si boste lahko ustvarili nerealno sliko situacije (saj veste, da človekova domišljija ne pozna meja).

Potrudite se za pravo ljubezen in zaupanje v odnosu s partnerjem, seveda pa ni vse odvisno od vas. Srečno!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close