Najdi forum

…aja, pa da ne bo dileme. Na partnerskem odnosu je eveda treba delat, v odnos tudi kaj vložit, ampak ne na tak način, da se podrediš…

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

zato pa si Sveželoćen, ker naivno razmišljaš. Kaj če si si izbral partnerja, ki se je sposoben tebi zlagati (kar takoj nisi mogel vedeti), imaš pravico preveriti to, se pravi pobrskati stvari, izpiske, itd. ali ne?
Ko se boriš za sebe, se moraš prilagoditi nasprotni strani, četudi je to tvoj življenski partne, tem govorim.

Povsem razumem.
To kar sem jaz želel izpostaviti je, da v res dobrem partnerskem odnosu partnerja drug drugega poznata do te mene, da je skrivanje česarkoli dokaj težko. Če si zaupata in resnično živita v sožitju, tudi nesmiselno.
Drži, bil sem naiven in preveč zaupal, ampak glede na sosledje dogodkov dvomim, da bi bil moj današnji status kaj drugačen 😉

Life is tough, but is tougher if you're stupid.

Ko začneš brskat, takrat že čutiš, da je nekaj narobe in se popolnoma strinjam s sveže ločenim, da je to za dva odrasla, ki vlagata v odnos in se predvsem spoštujeta, popolnoma nesmiselno početje.

Veste kaj..včasih je prav potrebno. da ženska poseže v partnerjevo zasebnost, namreč nekateri so tako hinavski, da jih sam vrag ne bi “poštudiral” 🙂 In zgolj tako se lahko rešiš takšnega lažnivega insekta..poteptaj ga z dokazi. drugače bo tako vse do smrti zanikal 😉

Ta mesec je bil zame resnično čudovit. Prekipevam od hvaležnosti in veselja za blagoslove, ki so mi prišli na pot. Življenje me je pred kratkim spomnilo, da lahko upanje in vera prineseta luč tudi v najtemnejših trenutkih. Moja družina je bila ponovno združena in moje srce se spet počuti celo.

Sploh ne vem, kako bi opisal mir in srečo, ki jo trenutno čutim. To je opomin, da se čudeži včasih zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo. Preprosto sem neizmerno hvaležen za vse, kar se je zgodilo v mojem življenju.

Lord Bali je velik človek z močjo življenja, tako sem hvaležen za lorda Balija. Lahko ga kontaktirate na [email protected] ali mu pišete na WhatsApp 2349053472485.

New Report

Close