Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica partner zapustil družino zaradi Ukrajinke

partner zapustil družino zaradi Ukrajinke

Sem prebrala skoraj vse poste.

Kar mene najbolj miti je predvsem to, da nekateri izključujete to Da zakaj pri določenih ni možno da ne sprejemate da se ljudje lahko dejansko na novo zaljubijo?

Ok, saj razumem veliko je scammerjev, žensk iz revnih dežel ki iščejo sugardaddye in izkoriščevalke ja se dogaja vsi to vemo. Samo obstaja tudi prava ljubezen.

Meni je pa to čisto razumljivo da si je bišvi od avtorice dobil drugo žensko. Mama36 in njen ex sta se spoznala 10 let nazaj torej ko sta bila obadva okoli 26 stara, to je čisto premalo za neke resne veze ki bi obstajale dolgo. Vsi vemo da tisti ki se poparčakjo pri 20-tih so tam nekje od 35-40 že vsi poločeni ali pa se varajo.

Mama36 jaz bi ti pa rekla, da hvala bogu da je imel vsaj tukaj pogum da ti je povedal da se je na novo zaljubil tudi če te je že prej varal z njo. Zgodba je vsaj prišla do konca, obstaja veliko ljudi, ki raje varajo do konca in žensk ki to potem prenašajo in živijo v mizeriji do konca življenja. Ti sedaj vsaj veš celotno zgodbo in boš lahko v miru zaživela svoje življenje saj si še dosti mlada bo že kdo prišel, ki te bo res ljubil. Trenutno pa draga moja, nauči se sebe ljubiti in bodi dobra do sebe!

Meni pa ni razumljivo in mi nikoli ne bo, ker nisva skupaj od 26 leta, ampak od 31 oz. 34 leta, kar pa so zame že leta za resne zveze, torej sva danes stara 10 let več… OK?

Jaz pa se ne strinjam, da se tisti ki se poparčkajo pri 20-tih, okoli 35-40 vsi varajo.Sama sem se poročila pri 34-letih, najin zakon je trajal 5 let, vključeval je varanje…Imam pa, kar nekaj prijateljov, ki so v zvezi že od faksa, celo iz gimnazije in delujejo vsakič bolj zaljubljeni. Preživeli so preveč lepih let, imamjo dolgo ljubezensko zgodbo, zato se jim ne zdi smiselno tega zavreči. Misli, da varanje ni stanje let, ampak stanje duha. Lp

Razlog zakaj so Slovenke tako hard to get je v razmerju med spoloma.
Pri nas žensk primanjkuje. V Ljubljani je kar 11% več moških kot žensk starih od 18 do 35 let.

Ker je seks dobrina, ki jo vsak normalen človek potrebuje in ker prevladuje monogamsko prepričanje vsak deveti moški v Ljubljani ne more dobiti ženske. Tako veliko pomanjkanje moški in ženske sčasoma zaznamo in se temu primerno začnemo obnašati. Ženske dvigujejo svojo ceno, ki jo moški plačujejo z pozornostjo, denarjem… Moški, ki ni dovolj agresiven ali noče preplačati ceno ki jo postavijo ženske pač ostane sam.
V Mariboru je situacija boljša saj je samo okrog 7% več moških kot žensk (od 18 do 35 let starih)
V Murski Soboti pa samo 2%
Tudi moje izkušnje in izkušnje mojih prijateljev so take da je v teh krajih lažje dobiti partnerico.

Ljubljana je očitno najbolj popularna destinacija za mlade moške delavce predvsem iz Bosne in Srbije pa tudi iz drugod (Rusije…), ki za pet let pridejo delati v Slovenijo. Po petih letih dobijo status, ki jim omogoča možnost dela kjerkoli v EU, kjer lahko delamo Slovenci. Večina teh moških je delala v gradbeništvu.

Poleg tega, da se moški gužvajo in delajo konkurenco slovenskim moškim pri ženskah nam tudi nižajo plače in jemljejo službe. Tudi mojo prejšnjo službo so prevzeli Srbi za 10 do 20% nižjo plačo. Pa vendar se naši skrajno bedasti mediji bolj zavzemajo za te tujce kot za domače delavce. Tudi Jelinčič še ni omenil te resne problematike sloveskih moških in delavcev.

Da pa ne bo pomote imam jaz nekaj znancev in prijateljev med temi tujci.
Ker veliko bosancev in srbov gre delati v tujino pa v njihovih državah primanjkuje moških. Letos se mi je zgodilo da so mi bosanci ponujali ženske, če grem z njimi v Bosno. V Beogradu pred leti pa sem spoznal izredno lepo žensko, ki mi je dala telefonsko in poljub. Na žalost nisem zagrabil priložnost in sem še kar upal da bom našel Slovenko.

Sedaj sem star 34 in še nikoli nisem imel ženske, kljub temu da sem velik, postaven nadpovprečno privlačen in imam visoko izobrazbo. Ženskam se sicer zdim privlačen vendar me preprosto ne potrebujejo ker že imajo fante ali so poročene. Tudi večina mojih prijateljev in znancev nima partneric. Resno razmišljam, da bi šel iskati žensko v Srbijo ali Bosno ali pa v Ukrajino, kjer očitno primanjkuje moških.

V Ljubljani so se sicer razmere na trgu moški/ženske zadnje čase nekoliko izboljšalei. Zgleda da je veliko tujih delavcev odšlo domov. Slovenci pa so odšli delati v Nemčijo. Tako sem letos končno v Sloveniji dobil nekaj zmenjkov pa vendar to še vedno niso ženske, ki bi jih poročil…

Draga mama36 ,jaz te popolnoma razumem, svetujem pa ti ,da čimpreje pozabiš na tvojega partnerja in zaživiš po svoje.Ni vreden niti ene tvoje solze.

New Report

Close