Najdi forum

Partner po porodu obseden s seksom

Živjo,

sem mlada mamica, s partnerjem imava čudovitega 6m starega dojenčka, ki je moj prvi otrok in njegov tretji, saj je partner kar nekaj let starejši. Ker otroček ni bil načrtovan, trenutno še ne živimo skupaj – jaz z otrokom živim v hiši pri svojih starših, on pa v drugem kraju pri svojih, vendar naju vsak dan obišče, razen če ves dan dela (izmenski delovni čas).

Težava pa je naslednja – partner je že v času moje nosečnosti postal dobesedno obseden s seksom, sedaj po porodu ni nič drugače. Tudi prej sva imela aktivno spolno življenje, kadar sva bila skupaj tudi večkrat na dan, vendar tole zdaj presega vse meje. Kadarkoli smo skupaj, me dobesedno napada, tudi če je zraven otrok, npr. kadar otročka držim, previjam, dojim…Loti se me praktično kadarkoli in kjerkoli in to prav agresivno, tako da me mine še preden se začne. V osnovi me odbija že dejstvo, da je zraven otroček – sicer spi v svoji posteljici, ki je ob moji/najini, tako da če spi me dokler je tako majhen načeloma ne moti, vendar on bi kar seksal vpričo budnega otroka, ki se doji ali pa je zraven naju. Kadar je v službi, mi pošilja sporočila, vezana na seks, praktično ni dneva da ne bi omenil seksa.

Otroka ima sicer zelo rad, vendar mi ne pomaga prav veliko (poklic, zaradi katerega dela izmensko, velikokrat tudi praznike in nočne) – po ali pred službo se pripelje do naju, se nekaj časa ukvarja z otrokom ali pa nadleguje mene, kadar se jaz ukvarjam z otrokom, nato gre v službo, tako da osnovna skrb za otroka je praktično vsa na meni, vključno z uspavanjem. Noči preživimo ločeni, saj je zame postalo enostavno preveč naporno. Otrok se ogromno prebuja in doji, poleg tega pa mi na drugi strani teži partner ki bi celo noč seksal. Samo čaka, da otroka uspavam nazaj in se me že loti. Sploh ne vem več, kaj je spanje.

Pogovor z njim ne zaleže, ne razume da je skrb za otroka zame naporna, da že skoraj pol leta nisem spala več kot 2-3 ure na noč in še to ne v kosu. Brani se z besedami, da naj bom vesela, da mu je toliko do seksa, saj večini moškim po rojstvu otroka ni do spolnosti.

Dejstvo je, da so njegove potrebe zadovoljene, večinoma čez dan, kadar najdeva čas, vendar njemu nič več ni dovolj, imam občutek, da bi bil ves čas na meni. Kjerkoli sva, me otipava, tudi na obiskih, če ima priložnost, skratka vsa njegova dejanja napeljujejo na seks in jaz imam tega enostavno dovolj. Zaradi njegovega obnašanja se mi porajajo dvomi, ali sploh želim iti v stanovanje z njim, verjetno bi se mi zaradi njegovih potreb prav kmalu zmešalo.

Ali ima kdo podobno težavo, morda nasvet, kaj sploh storiti? Čeprav sva se pred prihodom otročka imela super, ogromno prepotovala, se res dobro spoznala in vse je kazalo na to, da bi lahko “to bilo to”, se mi zdaj zdi, da ga sploh ne poznam več. Zaradi njegovega nadležnega obnašanja imam vse manjšo voljo do njega.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Pusti ga bodi sama rajsi .to pa ni normalno da nimaš svoj mir .

To kar berem je zelo zanimivo in torej zato, ker je bilo podobno pri meni.

Jaz sem bila noro utrujena, moj partner pa ko obseden non stop na meni. Nobenega ljubkovanja. Nobenega poljubljanja. Skoz roke na meni. Nenormalno mi je šlo na jetra.

Bolj sem ga zavračala in se počutila kot samo lutka za seks bolj me je naskakoval.

Po kar nekaj letih sem mislim da pogruntala za kaj je šlo. Mislim, da se je partner začel počutiti ob otroku odrinjen, druga violina in samo tako, da je bil seksualno zadovoljen, se je počutil dovolj sprejet.

Jaz tega takrat nisem dojela. Vsa neprespana, izčrpana in naveličana sem potrebovala vse kaj drugega kot to, da me nekdo naskakuje ves čas. Počutila sem se zlorabljeno.

Ne znam ti podati nasveta, ker pri nama ni pomagal niti pogovor, da se počutim kot objekt ob takem ravnanju. On pa mi ni znal obrazložiti kaj ga žene. Vse kar ti lahko povem je, da nisi sama v taki situaciji.

Aja. Mine. In se normalizira. Je pa odbijajoče.

Živjo Obupana. Je bil partner tako obseden s seksom tudi pred porodom? Se morda počuti odrinjenega in zapostavljenega? V kolikor kot praviš mu tudi ni do pogovora je dokaz, da tvoj partner v tem primeru deluje iz egostanja Otrok in imaš v bistu sedaj dva otroka. Starsevstvo ni področje za igre igranje ampak odgovorno delo, zato zahtevaj in spelji pogovor. Da dobiš informacije kako partner razmišlja, čustvuje in zakaj se tako vede.

no sedaj veš zakaj je stari partner ločen. Star ločenec, ki vidi samo sebe, za otroka ne skrbi v nobenem oziru, saj ti živiš pri svojih starših, on pa pri svojih 40+?? letih pri svojih starših, kamor hodi lepo spančkat in si odpočit….. Tudi če otrok ni bi načrtovan, sta imela dovolj časa, da bi si uredila družinsko življenje, če bi seveda On imel interes. Kdo je skrbel za njegova dva otroka, ko sta se vidva imela super, ogromno potovala in je to bilo to? In kaj bo, ko bo konec tvoje porodniške? Bosta otroka poturila tvojim staršem, da se bosta spet imela fino?

Praviš, da ima otroke že od prej. Ni čudno, da je ločen. Verjetno je bil isti egoist že prej in ga je prejšnja načevljala, ko si je prišla gor, da bo on vedno gledal le na svoje potrebe. Da odrasel tip nima urejenega bivališča zase in svojo mlado družinico je zame nesprejemljivo. Jaz bi ga pustila. Že tako si po prebranem ze zdaj za vse sama.

Sem odkritosrčna oseba. Žal mi je, ampak ta tvoj frajer ni normalen. Saj je slabši kot žival. Se je tako obnašal tudi do prve žene? Verjetno je hotel seksati kar pred otroki!

Zdaj najbolj potrebuješ pomoč, solidarnost, ne pa stalnega teženja s seksom. Dobro premisli, če si želiš takšnega življenja. Kaj bo, ko bo otrok zrasel? Počasi se ti bo tako obnašanje do konca zagabilo in ga boš brcnila v rit.

Le kje najdete takšne idiote?

Pa kje si tega nasla? Samska zenska z locencem nima kaj iskati! Zajebal je ze prvo familijo, zdaj bo se drugo.
Ni sprejemljuvo, da ni uredil bivalisca za svojo novo druzino. Imel je 9 mesecev casa! Njegova seksualna napadalnost tudi ni normalna. Ce nima dovolj denarja, mogoce hoce manko nadoknaditi s seksom. Moski brez denarja/s slabo placo se namrec pocuti, kot bi mu ga kdo odrezal. On pa ima kar nekaj otrok zdaj za vzdrzevati. Nikar ne seksajta pred otrokom, ker se mu bodo v odraslosti razvili cudni fetisi. Rajcalo ga bo, da gleda, kako njegovo zensko nekdo drug poriva.

New Report

Close