Najdi forum

Partner od Lorelle Flego

se mi zdi , da je politik. A jo nista dva naša obiskala v porodnišnici, kmalu po porodu…najbrž je eden od njiju!

In ce je njen dolgoletni partner porocen in je le ljubimec? Ne bi bilo prvic…

o tem sem pisala. če ne bi bil eden od njiju, ne bi prišla v porodnišnico, lepo vas prosim, kaj enga politika zanima, kaj ime lorella, in to na dan poroda ali nasl. dan? niti ju ne bi sprejela, tja pa res pridejo le najbližji.

o tem sem pisala. če ne bi bil eden od njiju, ne bi prišla v porodnišnico, lepo vas prosim, kaj enga politika zanima, kaj ime lorella, in to na dan poroda ali nasl. dan? niti ju ne bi sprejela, tja pa res pridejo le najbližji.[/quote]

Flego je zanosila z robo iz semenske banke. To je izvohal Požar, začel raziskovati in izkazalo se je, da je bil darovalec Patrick. Požarju je ta za molk plačal s soudeležbo pri teš6 ter internimi SD informacijami.

Ta bo pa bosa!
Identitete darovalca se ne razkrije, če je pa že resna nuja, potem Požar zato zagotovo ne bi izvedel.
http://www.daruj.com/vprasanja.php

Ma Pahor in Vlačič sta bila pri njej, ker je bila ravno takrat proslava ob obletnici Porodnišnice Postojna,kjer je rodila in sta bila na proslavi tudi onadva pa sta še do nje skočila pogledat.

Ker je dobila cunje, voziček,… zastonj, da dela reklamo trgovini.

Malo se motiš. Zraven Pahorja je bil na obisku minister za zdravje – D. Marušič in ne P. Vlačič.

Ta bo pa bosa!
Identitete darovalca se ne razkrije, če je pa že resna nuja, potem Požar zato zagotovo ne bi izvedel.
http://www.daruj.com/vprasanja.php%5B/quote%5D

Kakšne sekate! Pri nas v Sloveniji se za neplodna šteje par in ne posameznika. Torej tudi če je zanosila s pomočjo OBMP, sta morala v postopek kot par. S kom je šla, je pa že druga zgodba…

Šmonca,imaš prav. So me prejšnji posti zavedli na Vlačiča. Res je bil Marušič in Pahor, ma zgolj zaradi istočasne proslave ob obletnici porodnišnice.

Pa sta obiskala vse porodnice (čisto vse), ali zgolj le eno samo samcato Lorello?

je, da je otrokov oče poročen in ma matično družino, ki vse ve! je pa fotr po izgledu tak, da ma Lorela vrjetno dober želodec!

Madonca, pa tako se dela “fino” in ” hoh”…..

S kom ima otroka je čisto njena stvar in nas nič ne briga! Ne tebe ne mene! Če ona tako hoče, že sama ve zakaj. Pomembno, da ima otroka rada in se materinstva veseli.
Sicer pa, dragi moji, skrbite, da bo pri vas doma ve tako kot mora biti!!

Spoznala sem jo na eni prireditvi in je zares prijetna, daleč od kakšne čudne.

To, kdo je očka, mi je vseeno, upam le, da bo vse v redu in ne bo nikjer težav.

Ji pa čestitam.

Če sem iskrena, imamo vsi kaj, kar nam zaposluje misli in ga ni, ki bi nam težavo rešil.Tako malo pozabino, ko beremo o drugih 🙂 Trenutno me zanimajo srečni razpleti zgodb, kjer čez noč obogatiš. Teta iz Amerike, javi se!

S kom ima pa Francka iz Črnega grabna pamža??????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

no jaz točno vem kdo je njen partner in tudi vem da živita skupaj in da so normalna družina, da bolj normalna ne bi mogli biti.
Seveda pa ste ljudje ene velike svinje, predvsem tale koza, ki je tole temo odprla ! Ta sigurno nima partnerja, ker take opravljivke ne bi nihče hotel imeti, če pa ima partnerja je pa ziher kje za šankom.

no jaz točno vem kdo je njen partner in tudi vem da živita skupaj in so ena srečna družina.Ljudje so pa svinje, ki povsod vtikajo svoj nos in ne dajo drugim, da bi živeli v miru.Tale koza, ki je odprla tole temo je že ena takih, ta sigurno nima partnerja, če ga pa ima je pa zihr kje za šankom.

Pa sigurno Lady bere!!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close