Partner od Lorelle Flego
(OK, tisti, ki me mislite obsojat, kaj me briga, preskočite!!!!!!)
Pojavila so se že namigovanja, da je ta otrok “neznan” oz. iz epruvete, pa je rekla, da je oče njen dolgoletni partner, ki se ne želi izpostavljati medijem. V Storyju je slika od 1. sprehoda s Sophio in ga ni zraven. OK, seveda se je lahko umaknil, ampak vse tako piše, kot da sta sami, tudi doma, da je to in to, ne da sta, kao oba. Saj če ne želi pokazat slike, ga lahko vsaj omeni, torej da so srečni itd. in ne, da je srečna, da se ponoči znajde. Zelo dvomim, da bi partner, če ga res ima, ostajal doma med 4-imi stenami in zamujal te trenutke, gotovo bi jih moral kdaj ujeti kak paparaco. Torej Koprčani, jih kdaj vidite oz. ste ju prej?
Ker v bolnico sta prišla na obisk 2 ne vem točno kdo, nek minister in še en tak iz državnega vrha, tako da je gotovo kdo oče, kaj bo šel en minister 2. dan (ali isti) gledat otroka od ene voditeljice …?
Ej, a veš, da sem jaz to isto razmišljala, ko sem včeraj brala ta članek v Story. Tok čudn se mi zdi, da na sprehodu ni zraven partnerja…no ok, logično da hodiš tudi sam okoli, samo pri njej je pa res sumljvo. Nikoli ga ni pokazala javnosti, tudi prej pred nosečnostjo??
Na vseh eventih je bila sama. Slikali so jo ko je hodila noseča v šoping po stvari za otroka…spet sama.
Meni tudi nekaj smrdi.
Samohranilke, homoseksualci in drugi z ne povsem povprečnim življenjem med slovenskimi javnimi osebnostmi bi se morali zavedati, da je moč izkoristiti njihov status za nekaj dobrega. Za to, da priznaš, kaj si in dokazuješ s svojim življenjem in delom, da je biti samska mama ali homoseksualna oseba nekaj, česar se ti ni treba sramovati. Zaradi vpliva na javno mnenje oz. ljudske množice bi to celo morali čutiti kot svoje poslanstvo. Prepričana sem, da jim zaradi tega ne bi propadla kariera. Tudi temle junakom in junakinjam ni:
http://www.delo.si/clanek/121913
http://www.dnevnik.si/novice/estrada/1042396383
http://www.celebwarship.com/?p=15839
Skrivanje in laži dajejo kvečjemu občutek, da se ljudje sramujejo svojega statusa oz. spolne orientacije. Velika škoda. Vendarle živimo v 21. stoletju.
Vem kdo je njen partner in je čisto normalen in v redu možakar, kakšna epruveta, kakšen Mario,… eni ste res smešni… Se pač noče izpostavljat v medijih…in če je to njegova želja, ne vem zakaj ju ne morete že enkrat pustit pri miru! A ja..firbec ne da miru..morate prav vse o vsem vedet, če ne niste v redu. Get a life!
Tako kot je ena napisala – javne osebnosti morajo pričakovati, da nas stvari o njih zanimajo. Osebne, mislim, ne le to, kdaj izdajo plato in kdaj osvojijo gong popularnosti. Tudi na ime Natalijinega malčka sem čakala par dni in me je matral firbec, pa to ni nič takega, da bi me lahko cela Slo obsojala, kaj hudiča me to zanima. Ja, me, tako kot me za sosedo in za vsako, ki rodi.
Ne vem sicer, če se je njen ex mož veliko ali malo izpostavljal, vendar imam še v živo pred očmi tisto sliko, ko sta se slikala v peneči banji med kopanjem. OK, morda jo je res izučilo, da ga nikoli več ne bo izpostavljala … Hočem samo rečt, da ni nujno, da se slikata za naslovnico revije, naj vsaj govori o množini, če so že družina, meni bi bilo zelo težko govorit ves čas tako, kot da sva samo jaz in otrok. Pa nimam nič proti samohranilkam ali homoseksualcem, da ne bo pomote. To ni nič sramotnega, je pa res, da se vsak sam odloči, ali bo povedal ali ne.
In menda ni tako zelo proti, da bo ves čas sama z otrokom hodila na sprehode??? Torej lahko pričakujemo vsaj kako sliko od daleč in od zadaj – kot družino.
Bullshit! javna oseba gor ali dol, če imaš zadeve porihtane, nimaš kaj skrivat. Torej, nekaj smrdi.
pa da ne bo pomote. Osebno je ne poznam in dopuščam možnost, da je super punca. Ampak ne govorimo o tem, kajne?[/quote]
Se strinjam, tole je lahko napisala tudi sama Lorella ali njena prijateljica, ki jo krije. Naj vsaj kaj pove, vsaj nekaj malega, kaj boš skrival. Če je dolgoletni partner, kot je rekla, je nemogoče, da NIHČE ne bi vedel zanj, še čisto vsaka stvar se zvoha v tej mali državici. Se ni menda zaradi tega, ker “on noče”, odrekla vsemu v dvojetroje in bo vsa leta (kot do sedaj) sama hodila naokrog??? Dajte, no. Pa še vsakega je Story poslikal, ko je odhajal iz porodnišnice, samo nje ne?
Bullshit! javna oseba gor ali dol, če imaš zadeve porihtane, nimaš kaj skrivat. Torej, nekaj smrdi.
pa da ne bo pomote. Osebno je ne poznam in dopuščam možnost, da je super punca. Ampak ne govorimo o tem, kajne?[/quote]
Se strinjam, tole je lahko napisala tudi sama Lorella ali njena prijateljica, ki jo krije. Naj vsaj kaj pove, vsaj nekaj malega, kaj boš skrival. Če je dolgoletni partner, kot je rekla, je nemogoče, da NIHČE ne bi vedel zanj, še čisto vsaka stvar se zvoha v tej mali državici. Se ni menda zaradi tega, ker “on noče”, odrekla vsemu v dvojetroje in bo vsa leta (kot do sedaj) sama hodila naokrog??? Dajte, no. Pa še vsakega je Story poslikal, ko je odhajal iz porodnišnice, samo nje ne?[/quote]
Hahaha, ja Lorella sem ja. LOL
Ej, folk, žensko sem parkrat videla, to je to. Samo moje mnenje sem povedala, v bistvu pa tega, s kom ima otroka, niti ne vem, ker prijateljev o tem nisem vprašala. Me niti ne briga, ker če bi hotela, bi mi zagotovo povedali (če vejo). Morda pa se javi kdo, ki je bolje obveščen…