Najdi forum

Partner ne doživi izliva

Pozdravljeni,
zanima ma me ali bi mi lahko povedali kaj več o tem. Partner namreč že več let med spolnim odnosom ne doživi izliva (starost okrog 30let). Trdi sicer, da ga med samozadovoljevanjem doživi, ampak glede na vsakokratno neprijetnost ko načnem to temo, v to nisem prepričana. Sem sicer o tem že veliko prebrala, pa vseeno ne vem točno za kaj bi lahko šlo. Imate morda kakšne izkušnje s tem?
Drugače bi še prosila če imate nasvet, kako načeti pogovor na to temo, da mu bo manj neprijetno in ne bo izpadlo, kot da je “nekaj narobe” z njim.
Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljena.
Pri moški populaciji je pogosta prevalneca pojava prehitrega izliva. Srečujemo pa tudi pojav, ko moški ne ejakulira, oziroma ne doživi orgazma in s tem povezane ejakulacije.
Vašo zaskrbljenost lahko preprosto preverite po zaključku spolnega odnosa, saj v kolikor je prišlo do ejakulacije iz nožnice “pricurljajo” večje ali manjše količine ejakulata, pomešan s sluzjo iz nožnice. Posebej je to izrazito, ko ženska ustane. Tudi tukaj lahko zasledite večji ali manjši izcedek iz nožnice, ki pa ni izcedek zaradi ostanka navlaženosti zunanjega spolovila in nožnice.
Svetujem vama, da o tem nadaljujeta pogovore.

lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com

New Report

Close