Partner in psihoza-paranoja
Vesna kakroli boš naredila ali govorila bo v tem videl kakšno zaroto. Zato to ni izgvor za to, da tega ne poveš tistim, ki morda lahko vsaj malo spremenijo situacijo in pomagajo. S tem se bo pač potrebno soočiti in glede na to, da ne moreš storiti stvari, ki jih od tebe želi on, ker so zahteve bolne in škodljive zate in za otroke in da bo vse ostalo za njega izdaja, potem je še najbolje, da storiš tisto, kar je najbolj prav. Dolgo se ne boš mogla več izogibati soočenju s tem, in če ne drugega je že zaradi otrok nujno , da s tem da začneš čimprej. Zadnjič sem slišala od nekoga dober nasvet: Kako lahko nekdo poje slona ? Po koščkih, pa se da. Korak za korakom ( ampak vsak dan nekaj) pa se bodo stvari začele obračati v bolj pozitivno smer.
GittaAna
Prvo stvar kar bi te jas vprasal je pa tole ALI TVOJ MOZ PIJE ALI IMA RAD JAKE PIJACE KOT SNAPS VODKA WHISKY ITD ..Jas sem imel oceta ki je takole malo deloval kot pa tvoj in to posebno ce se je kar napil in nam je veckrat takih zgodbic o ljudeh ki ga sovrazijo ki ga sledijo da ga bojo ubili itd ..Enkrat se je pa tak napil da je celo videl eno mrtvecko procesijo na potu po katerem bi on moral nazaj domov priti .
potem pa je on pot zapustil in po celi poti sledil cestico katera gre do doma in vseskozi so ga ti sledili z kosami vilami itd –zares pravi delirium mi smo se mu smejali ker otroci kot mama smo vedeli da je to izgubljena dusa ..Ce bi bil on poznal Maikel Jakson bi mu kar on napisal scenario njegove pesmi —
ce se dobro spomnim je tej naslov— BAD — to je pa moj oce prvi avtor ko sem MJ videl to prvic sem takoj na oceta zamislil … Veckrat se strahopetni ljudje v alko dajo in potem v njihovem svetu zivijo ..Ko pa jim je alko vse neurone pobil pa gotovo oni njihov delirium zazivijo vse skozi neke vrste psikoze .. Ni potrebno da mislis da je to nemogoce da tvoj moz ne pije je pa veliko ki so pijancki skrivno in zenske o tem nic ne vejo …Edino kar ti svetujem punca pripravi se spakiraj se in pusti tega butalca z njegovimi starsi ..Ti pa imas za brigo kaj pa bojo vasi otroki postali –to pa zmeraj prva tvoja briga naj bo ..tvoje zdravje tvoja sreca v zivljenju vse si unicujes z takimi ljudmi ..Tvoje zivljenje in tvoji otroci so pa edini
to je pa najvaznejsa stvar in je boljse ziveti brez oceta kot z nekom ki ti bo se zdravje zanicil in tudi otroke takole vzgojil –pomisli na njih ,organiziraj se in pojdi naprej in ne obrni se ti imas dolznost otrok da se jim nic ne zgodi on je pa velik pobec svoje mamice ona bo ze to pazila na njega ..Zivijo
pa povej nam kje si kako zivis kaj si odlocila za tebe in za deco …Ne pozabi nigdar da so to nevarni ljudje …
Pozdravljeni,
jaz sem imela podobno zgodbo.Moj partner in njegovi starši so prikrivali da se zdravi zaradi psihoze.
Enkrat ko je pjan izvadil Olanzapin 10mg iz torbice bila sem v šoku.Ko sem normalno želela vedeti resnico njegov oče se je izdiral name kako ga ni briga za moje življenje in življenje otrok da bi prava ženska uplivala da on bude dobro.Da on ne more dati svojega sina u Polje in da ne želi da noben ve da se sin zdravi.
Niso me želeli peljati njegovemu psihiatru kljub temu da sem jih stokrat prosila.
Bilo je grozljivo.
Oče mojega partnera je tudi napisal grozeča sporočila moji mami.In se je hvalil kako ima lovsko puško in da mi bojo naredili stvari zaradi katerih se bom počutila zelo slabo.
Vsakič ko naključno v mestu naletim na starše mojega bivšega, njegov oče potem piše grozljiva sporočila moji mami kako jim jaz delam zasede in da mi bojo naredili stvari zaradi katerih se bom počutila zelo slabo.
Obupana sem da takšni ljudi opstajajo, ustrašena sem in sploh ne vem kako da se zaščitim razen da bežim.Boli me da ti idoti nimajo grižo vesti in da bojo uničili neko naslednjo žrtvo.