Najdi forum

S fantom sva sla na potovanje v indonezijo. Ponoci je zelel ves cas imet prizgan ventilator med tem ko sem bila jaz prehlajena z zamasenim nosom in bolecim grlom. Pravi da ne more spat zaradi vrocine, jaz pa sem zadekana ker me zebe. Kako naj ga prepricam da je moje zdravje bolj pomembno od ventilatorja??

Tvoje zdravje bolj pomembno od ventilatorja? Saj on verjetno želi ventilator ne kar tako, ampak zaradi svojega zdravja. Mislim pa, da on zaradi ventilatorja ne bo boljše spal, kvečjemu ti slabše, če te tako živcira.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hehe.. sta luškana!
Vzameta sobo z ločenima posteljama in vmes kak paravan ali kaj?
Če je skupna, pa dajta vmes povštre..

hahaha kok dobr naslov teme 🙂
Malo me vse skupaj spominja na moja starša. Ko sta še spala v skupni sobi je seveda mama želela pozimi imeti zaprto okno, ker jo je zeblo, oče pa odprtega, da svež luft pride notr. Oče nikakor ni popustil in želel razumeti mamine želje.
Končalo se je tako, da se je naposled oče prostovoljno “preselil” iz hiše, kjer je vse letne čase spal na seniku(na svežem luftu), mama pa v sobi z zaprtim oknom. Sedaj sta ločena.
Samo zgodbica 😉

New Report

Close