Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Seksologija – želiva si spolnosti Partner, fb prijateljice, swingerstvo,

Partner, fb prijateljice, swingerstvo,

Zdravo,

pred 11 meseci sem spoznala partnerja, za katerega sem mislila da je idealen. Skupaj sva uživala, delala stvari, ki so naju osrečevale. Kmalu pa sem zasledila sledeče:

– po enem mesecu najine veze je še vedno pisal drugim puncam – vsebina: hvala za prijateljstvo. Zelo si simpatična ali zelo si lepa.

– v družbi mojih prijateljic je v alkoholnem stanju predlagam trojčka

– dodajal je neznane fb prijateljice in z srčki všečkal njihove zgodbe

– imel je najmanj tri profile na fb pod drugim imenom, ki jih uporabljal preden je spoznal mene z namenom, da si je dopisoval s puncami in tako dobil seks. Profile sem našla sama in jih je na mojo zahtevo ukinil.

– pod pretvezo da je z kolegi na morju, je obiskal swinger klub, kjer sem ga zalotila. Sicer je samo opazoval, vendar ne vem kaj se je dogajalo pred mojim prihodom.

Za vse stvari mu je bilo žal, sama sem mu dejala, da mu sicer dam še eno priložnost, vendar naj se res potrudi. Od tega je minilo nekaj mesecev, vendar truda z njegove strani ni, poleg tega pa ne razume, da vsega tega ne morem pozabiti čez noč. Vaše mnenje?

Objava čaka odobritev
izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev

New Report

Close