Partner
Zivela skoraj 2o let. Nikoli ,nikoli,nikoli nebo boljse. Je kak dan,dva,teden,dva…pa je zopet vse po starem . Vsaki taki zenski povem,nikoli nebo boljse, ultumat ,vse v kufer in pred vrata. Razbijal bo, par dni bo hudo ( sosedje bodo opazili,se poskrili ,nato pa pozabili),potem se pa nekako vse resi. Dobiš moč,neverjetno moč, da zmores vse.. moč ki jo dobis ,ki jo potrebuješ!! To je tvoj adut -As!! Upaj si, upaj!!
- …jaz sem imel pa ta problem ona je pila preveč,vsak vikend pri kolegici,enkrat mi je eden bivši kolega pravil da so 2 ženske,moja bivša in on popile 11 flaš vina od sedmih zvečer do 2 ali 3 zjutraj-ja halooooo pa čeprav ima otroka ampak ne z mano-takrat je bil z njenim očetom in vedno me je žalila,pa sem pospravljal,nekaj skuhal za vse,cunje pral običajna dela-to za mene ni bilo nikoli težko…alkohol je bil skoz problem…
Surp90, 30.09.2020 ob 19:36
Pozdravljeni.
Znasla sem se v situaciji, v kateri nisem nikoli zelela pristati…
Pred leti sem spoznala moskega za katerega sem naredila vse, res vse! nisem pa opazila da ima resne tezave, saj ko si zaljubljen marsicesa preprosto ne vidis.. Vsi ga imajo tako radi, ko bi le vedeli kaksen je v resniici. GNOJ
Letos sva dobila otroka, v nosecnosti je slo vse samo navzdol, zacel je piti vsak dan, se drogirati, nehal placevati poloznic, ratal brezobrazen, zaljiv, da sem potrata casa ze od prvega dne, on je postal vse najhujs kar bi lahko cloveku predpisal. Vse sem ga prosila, tudi da naj gre po pomoc, ampak je vse odklonil, niti se noce pogovoriti o tem, kar nadaljuje s tem.. On ne vidi problema v njemu, ampak da sem pa mogoce jaz tezava in moje obnasanje, kako se pa naj obnasam po vseh teh stvareh ki sem jih delezna ze skoraj vsak kurcev dan?
Niti se ne posveca otroku, vsak vecer pride zelo pozno domov, pijan, vcasih zadrogiran, niti ne spi vec v isti postelji, kaj narediti?
Prosila sem ga da se izseli, saj si jaz ne zasluzim tega kaj pa se le otrok da bo v tem odrascu. Zal sem izbrala slabega partnerja in oceta, za vedno se bom po glavi tepla, ampak sem vsaj nekaj lepega dobila za kar mi ne bo nikoli zal.
Vsak dan zaspim v solzah, in pocasi dojemam da mi to zelo skodi, saj sem ze tako zivcna da me je strah da mi ga bo vsak cas odpelalo. Se sama ne morem verjeti da sem bila sploh mocna tako da mi ga se ni odpelalo… Vidim da sem do vseh cist nastronjena, ne upam skoraj nobenemu povedati kaj se dogaja, niti mojim doma, saj jih bo to zelo prizadelo ker so ga imeli skos v lepi luci…
Postavi mu stvari pred vrata in vozi misko.
Živela isto kot ti.. 7 let. Laufaj stran! Tisti dan, ko sem si našla stanovanje.. Neznam ti opisati trenutka sreče, trenutka ko mi je skala padla iz ramen! Vseeno mi je bilo kdo drži z mano, kdo je proti meni.. Vseeno! Naj ti bo vseeno za mnenja drugih, živiš zase in za svojega otroka. Ne rabiš tega. Pojdi in bodi srečna..