Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? parodontolog

parodontolog

Haj

Svetujte mi prosim vaše izkušnje glede izbire parodontologa-moram na operacijo dlesni zaradi parodontoze.
Hvala LP

zobni kirurg dr. Tomaž Slavec, Besnica pri Kranju (če si iz Gorenjskega konca).

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

dr. simončič iz ljubljane. tudi jaz sem bila na takšni operaciji, meni žal ni pomagala (sem ena izmed tistih pri katerih je to dedno). lp petrica

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Hello petrica

Povej tudi ti si bila na takšni operaciji?Zakaj je bilo prepozno? Kaj si pa potem?(če nisem preveč radovedna)

HVALA LP

dr. simončič definitivno, če si iz ljubljane. prijazen, spreten, strokovnjak.

paloma, prepzno zato, ker sta mi zoba, kljub operaciji odpadla. kost je bila tako načeta, da so bile šanse minimalne. če bi šla k prej k paradontologu, bi mogoče stvar bila drugačna.
te zanima, kako se je začelo – z aftami v dlesni nad zobmi in krvavitvijo zob med umivanjem, včasih se m je zdelo, da se premikajo zobje. ko sem moje probleme povedala staršem (očetu), je ta rekel, da naj nemudoma grem k zobozdravniku, saj imam mogoče paradontozo (kot jo je imel on). pa sem šla k enemu pa k drugemu zobozdravniku, obiskala sem vsaj 8 različnih zobozdravnikov pa so mi vsi rekli, da sem za paradontozo še premlada, da je to normalno itd. šele 9 zobozdravnica mi je rekla, da z menoj nima kaj početi, ker rabim strokovnjaka – paradontologa.
zoba mi sicer nista izpadla takoj, afte pa se so običajno pojavile med mestruacijo (takrat sem delala vse živo: izpirala z žajblom, grgrala olje itd), med nosečnostjo je bil mir, vse pa se je ponovilo s prvo menstruacijo.
če imaš kakršnekoli teževe z zobmi in dlesni – nemudoma k pradontologu, dr. simončič je super.
lp petrica

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Pozdravljena

Bila si tako izčrpna,da se ti najlepše zahvaljujem. Imam podobne probleme kot si opisala ti.

Hvala LP

paloma, zato se čim prej naroči k parodontologu. pa se mi še kaj javi, velja? lp petica

Tudi prof.Rode v Zdravstvenem domu Šiška(dela pa ob petkih tudi v ZD Moste) je samo za pohvaliti. Jaz hodim k njemu že več let in sem prestala že več operacij na dlesnih. Sicer mislim,d a sem tudi bila malol pozna,to tudi zaradi nemarnosti zobnih strokovnjakov, vendar o tem nočem razmišljati.Sedaj je pačmoja realnost takšna,d asem več pri paradontologu, kot Zelo je prijazen, natančen in vedno pripravljen odgovoriti na vsa vprašanja.Dela na napotnico.

New Report

Close