Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Parni čistilnik 3 v 1 Iskra ESB – 9210

Parni čistilnik 3 v 1 Iskra ESB – 9210

Odločam se za nakup tega parnega čistilnika in bi rada vedela ali ga kdo ima in kakšne izkušnje ima z njim. Ali je to samo poceni nakup ali je vreden te “znižane” cene.

Kakšne so vaše izkušnje z njim? Dobre ali slabe ali oboje? Se je obnesel, ali ste ga bo hitrem postopku oddali naprej?

Hvala za vaše odgovore.

Prepričana sem bila, da bom na moje vprašanje dobila hiter odgovor, pa ga ni bilo. Parni čistilnik sem kupila . pravzaprav so mi ga kupili otroci za rojstni dan. V Sparu je bil v akciji, znižan na 57 Eur. Najprej sem bila zelo skeptična, kajti prvič v življenju sem si privoščila takšno zadevico, pomoč pri čiščenju doma in bila sem prijetno presenečena.
No, prvič sem bila malo nerodna, ko pa sem razumela kako stvari gredo; seveda brez branja navodil ne gre, so mi stvari šle hitro od rok. Rezultat. Presenetljivo čist linolej v kuhinji in predsobi, ker tam je tisti stari, gladki, malo težje v mali sobi, še težje pa v dnevni, kjer je bil topli pot v imitaciji lesa in malo hrapav.
zato mi je krpico, ki je potegnjena preko glave čistilnika ob vlečenju potegnilo dol. Na srečo sem se spomnila, da je ob čistilniku priložen spodnji obroč, ki se ga nastavi, kadar se čisti jogije in temu podobne stvari. In zadeva je delovala.
Sicer nastavke, ki so priloženi ob čistilniku, za čiščenje stekla, kopalnice itd še nisem uporabila, ker za to uporabljam poseben ročni čistilnik, ki mi ga je prinesla hčerka.
Tako lahko rečem hvala otrokom, ki so mi parni čistilnik kupili, kajti navkljub nizki ceni je zelo praktičen in uporaben.
Je pa seveda res, da je pred parjenjem potrebno tla predhodno posesati in če so tla zelo umazana, krpo občasno sneti, jo oprati in nadaljevati z delom.

Moram reči, zelo sem zadovoljna. Ravno včeraj sem ga gledala v Intersparu za 99 Eur. Seveda, brez akcije, polna cena

Živjo! Jaz imam dobra 2 meseca parni čistilec Iskra esb 9210 in sem z njim zelo, zelo zadovoljna. Z njim pocistim: tla, okna, kopalnico, kuhinjske elemente, okrog pite in wc,tus, pecico,posteljni jogi, pasji postelji, v glavnem vse z tem scistim, in mi ni zal za nakup, je vreden svojega denarja!

PRED NAKUPOM SEM PREBRALA PAR FORUMOV: Da bi naj ta parni puščal za sabo lužo vode, kar sem bla skleptična, če bi ga vzela ali ne, k sreči, da se nisem prepustila negativnim odgovorov, popolnoma vse pocistis z malo truda, vso omazanijo takoj odcisti in RAZKUŽI, kar je najbolj pomembno!

Preizkusila sem tudi, z navadno metlo za brisanje viledo z menjalno krpo, in potem sem za tem pocistila z tem parnim cistilcem,dobena metla za brisanje in dobena goba ne pocisti tako do cistega kot ta, pa lahko riblete koliko hocete! To svar se ne da premerjati z naso roko.

ISKRA ESB 9210 SI ZASLUZI SAME ZAHVALE ZA NIC NA SVETU GA NE ZAMENJAM!!!!! LP

Tajci,

me veseli na si s parnim čistilcem zadovoljna. Tudi meni je super. Mogoče včasih res malo več pare spusti, če se večkrat potegne preko tal na istem mestu, toda jaz to uredim tako, da po tistem, ko krpo splaknem, ožmem in ponovno navlečem na parnik potegnem preko tistega, bolj vlažnega dela tal in je takoj suho, potem pa nadaljujem zopet s paro naslednjo površino.
Sicer moram odkrito povedat, da pa drugih dodatkov še nisem sprobala. Sem ena tista talena. Se bom pa enkrat lotila in napišem kako je bilo. Prepričana sem, da se bo dobro obneslo, kakor si napisala tudi ti.
Saj pravijo, neka stvar ti koristi samo če jo uporabljaš, sicer ti stoji.

Je pa res, da so mi ga kupili otroci za rojstni dan in bila sem kar skeptična, sedaj pa sem z njim zelo zadovoljna. Sem pa medtem tisti trak na krpi, ki se jo natakne gor zamenjala z elastiko in je bolj enostavno natikat in snemat.
Ni za primerjat s plazenjem po kolenih, vstajanjem izplakovanjem in poklekanjem, kot smo to delali včasih.
Priporočam vsaki gospodinji.

Lep pozdrav! 🙂

tiste, ki dlje časa uporabljate parni čistilec, kako ste zadovoljen z njim?
Rada bi si ga kupila. Proračun dopušča max 150€, torej profi variante odpadejo.
Razmišljam v tej smeri kot je ta od Iskre ali pa Gorenjev.
Uporabljala ga bom predvsem za pomivanje ploščic, sem pa tja za okna, tuš kabino.
Ali mi bo tak kot sta zgoraj omenjena dobro služil? Akšne so vaše izkušnje, se ga splača vzeti?

Pozdravljena,
hvalezna za odgovor, spet je v akciji in ga bom kupila, lp

Ta parni čistilec je super, je pa res, da ga je potrebno vzeti v roke in če je le mogoče, uporabljati destilirano vodo.
Jaz običajno pred pomivanjem najprej pomaslenkam ves linolej, po celem stanovanju, potem pa začnem pomivati.
Potrebno je paziti, da se ob tem delu nima na nogah kakšne plastične copate, ker na mokrih tleh rade zdrsnejo. Torej pametno in stabilno obuvalo pri tem delu.
Poleg tega jaz na vsake toliko snamem krpo, ki sprejema paro in s katero se pomiva po tleh, snamem, vendar je potrebna previdnost, da se ne speče ob snemanju. Počasi! 🙂
Moje mišljenje je, da glede na ceno fantastično pomije. Jaz običajno perem dvakrat na enem in istem mestu. Drugič se lahko z neprižganim, s splaknjeno in dobro ožeto krpo nataknjeno na glavo čistilca dejansko lepo osuši morebitno tekočino, ki je ostala od prvega pomivanja.
Krpa se med čiščenjem precej umaže, kar je dober pokazatelj, da čistilnik dobro opravlja svoje delo, mislim para, ki uhaja ven, odvisno seveda, kako pogosto se tla pere. Če poredko, potem jo je pač potrebno krpo večkrat sneti in izplakniti in nato naprej. Opere se lahko v pralnem stroju.
Moram pa priznati, da kaj več kot pomivanja po tleh, se nisem lotila.

Moje mnenje je da je fantastičen glede na ceno. In ni primerjave s pranjem na kolenih. 🙂

New Report

Close