Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! parkirna hiša – poliklinika

parkirna hiša – poliklinika

Dobro jutro.

Jutri moram na polikliniko, pa baje je tam parkirna hiša, ampak ker nisem iz Ljubljane, bi vas prosila če mi lahko katera pove kje pridem do te hiše, oziroma s katere ulice ima vhod.

Najbrž je smešno, ampak sploh prvič bom parkirala v parkirni hiši, pa nisem sigurna kako gre. A ob vstopu vzameš kakšen listek, in ga preden jo zapustiš plačaš kje na blagajni?

Hvala vsem ki mi boste kaj o tem povedale. Pa lep ponedeljek vsem skupaj.

jaz bi raje parkirala ,kje drugle ,ker ta hiša je zelooo draga ….imaš pred polikliniko in urgenco urejeno parkirišče in okoli klinečnega pa si raje tam najdi .,…
parkirna hiša je pa tako vpradljivo moderna ,da vrjemi je ne boš zgrešila 🙂

Jaz pa že dolgo ne parkiram več v oklici KC, saj je vedno taka gužva, da lahko samo živce zgubiš.
Peljem se v BTC, parkiram pred BAUHAUSOM, grem na trolo št. 2, če pa greš na polikliniko, greš pa tudi lahko na trolo št. 27

Parkirna hiša Šentpeter.

Vhod je na Njegoševi, če greš iz Zaloške je na začetku, če pa prihajaš mimo Poliklinike pa na koncu.

Uvozov je več, lahko greš v etaže ali v klet. Pred rampo pritisneš tipko, ven ti pride parkirni listek, s katerim ob odhodu plačaš na blagajni ali parkirnem avtomatu, ki se nahajata v pritličju hiše. V hiši je vedno prostor, drugje pa ne vedno. Cena: mislim da je 1,7 € na uro.

Je precej “tesna”, moraš ovinke pravilno “jemat”, da ti znese. Jst sem bil s Xsaro Picasso, pa je šlo. Če imaš velik ali dolg avto, raje parkiraj kje drugje, razen če svoj avto dobro obvladaš.

http://urbanaslovenija.blog.siol.net/2007/04/08/garazna-hisa-sentpeter/

Kje drugje kot v parkirni hiši po sedmi uri zjutraj parkirišča zagotovo ne boš našla. Še v parkirni hiši je tako, da je po deseti uri včasih treba kar malo počakati, da se kaj izprazni.

V glavnem: parkirna hiša je na vogalu med Zaloško in Njegoševo ulico, tik ob polikliniki. Uvoz je iz Njegoševe ulice. Je s tablami kar dobro označeno, tudi število prostih parkirnih mest je napisano. V bistvu ima parkirna hiša dva uvoza, prvi je za v gornje etaže, takoj naprej pa je še eden, za v klet. Ko so gornje etaže polne, se ponavadi v kleti še najde prostor. Na vsakem uvozu imaš avtomat za listek. Ustaviš avto pri avtomatu, mspustiš šipo in pritisneš na tipko in počakaš, da ti naprinta listek. Potem se ti odpre rampa, odpelješ avto noter, ga parkiraš in si zapomniš, kje si ga pustila (oglej si oznake v garaži, preden greš ven!). Listek vzameš s sabo! Ko se vračaš po avto, majšrej v pritličju poravnaš parkirnino. Imajo nek avtomat za plačevanje, lahko pa tudi poiščeš blagajno, kjer plačaš klasično. Jemljejo pa samo gotovino, nobenih kartic. Potem greš po avto, po oznakah poiščeš izhod iz parkirne hiše, na izhodu listek vtakneš v avtomat, rampa se dvigne in ti se odpelješ ven na Zaloško. Če ti na avtomatu kaj nagaja, imaš tam tipko za pomoč ali nekaj podobnega.

Še slikica:

Očitno sva s Pižmom pisala istočasno:)

New Report

Close