parketarstvo
Ceno g. Jože ali g. Tomaž, ker je to očitno samoreklama ki jo vi navajate po ceniku obrtne zbornice , prketar ne dobi ni tokrat ko dela direktno za državo. a ni tokrat ko se je delala obrtna zbotrnica na Viču parketarji niso dobili ni polovico te cene, toliko da veste. To ceno ki so jo sami propisali da bi zaščitili parketarje in stranke ni sami ne spoštujejo.
To ceno samo lahko izvlečeš če imaš dobro vezo na zavarovalnici pa ih ob dobri priložnosti dobro nategneš.
To kar vi delate ni reklama ampak antireklama.
.
da se ve
Re: parketarstvo
30.06.11 22:39
Ceno g. Jože ali g. Tomaž, ker je to očitno samoreklama ki jo vi navajate po ceniku obrtne zbornice , prketar ne dobi ni tokrat ko dela direktno za državo. a ni tokrat ko se je delala obrtna zbotrnica na Viču parketarji niso dobili ni polovico te cene, toliko da veste. To ceno ki so jo sami propisali da bi zaščitili parketarje in stranke ni sami ne spoštujejo.
To ceno samo lahko izvlečeš če imaš dobro vezo na zavarovalnici pa ih ob dobri priložnosti dobro nategneš.
To kar vi delate ni reklama ampak antireklama
——————————————————————————————————————————–
Spoštovani ” da se ve” !
Vaše navedbe so zmotne NE DELAM NIKAKRŠNE SAMO REKLAME ,ANTI REKLAME!
Vse kar sem zapisal so dokazljive navedbe.
Kot stranka,ko sem iskal izvajalca sem temeljito zadeve preverjal . Kot naročnik storitve sem želel imeti kvalitetno izvedbo z kvalitetnim materialom. Izbral sem gospoda Tomaža na podlagi njegovega izdelka pri mojem prijatelju Tonetu.
Na podlagi priporočila sem izbral Parketarstvo Lavriša
Tudi ,če bi izbral g.Podlesnika bi imel sigurno tudi kvaliteten izdelek.
Preveril sem glede vašim naved še enkrat. Cenik informacijski je bil sestavljen leta 2007 na Obrtni zbornici S.
Sedaj je leto 2011. Čisto normalno lahko stranke sklepamo,da so se cene nekaterih del povišale zaradi določenih podražitev,kot so gorivo,energija ,materiali, intd..
Vaše navedbe ” dobro nategneš so neumestne in neutemeljene. Vsaka zavarovalnica ima svojo cenitev škode in je škoda izplačana na podlagi zavarovalne pogodbe, ki temelji na podlagi cenitve objekta oziroma zavarovane osnove.
Velikokrat nekatere zavarovalnice poskušajo čim nižje oceniti škodo. # Plačaj čim manj#
Zato moramo včasih zadevo zavarovanci uveljavljati škodo preko odvetnika ,da nam je izplačana realna odškodnina po sklenjeni zavarovalni pogodbi.
Glede vaših naved,da so cene nižje so vaše navedbe pomankljive. V veliki meri si projektanti in inžiniringi sami vzamejo delež cene na račun kvalitete. Žal nekateri izvajalci-parketarji ne ščitijo nas potrošnike in pristajao na nekvalitetne izvedbe, ter proti načelom stroke vgrajujejo nekvalitetne materiale in storiteve. Dokaz pri mojih znancih ,ki so kupili stanovanje. Sedaj morajo uveljavljati zaradi slabega materiala – ne kvalitetne storitve tudi reklamacijo, oziroma povrnitev določenga zneska plačane kupnine od prodajalca stanovanja .
Preprosta logika nam pri izračunu pokaže,da za kvaliteten material in storitev je znesek vedno večji. Preprosta navedba, če je naprimer 1 lit laka +* trdilec Supra – Loba 39 eur lahko vskdo logično na podlagi tovarniške porabe izračuna koliko pride na 1m2 samo material.
So tudi drugi kvalitetni materiali,ki imajo določeno ceno. Ničesar se ne dobi poceni kar je kvalitetno!
Edino ,če imajo nekateri izvajalci čudežno čarobno palčko in naredijo hokus pokus- za nizko ceno!!!!!!!!
Lep pozdrav Jože J.
Spoštovani !
Oglašam se zaradi žalitve mojega imena in mojega podjetja.
Gospod Jože me je osebno obvestil, kako nekdo zlorabljajo njegovo ime in nasprotuje zaradi njegove pohvale na mojo strokovnost.
Žal nekatera moja konkurenca ,ki ne deluje po na načelu strokovnosti želi uporabljati nespoštljive žaljivke. Skrivajo se za raznimi imeni, toda vsak zapis pusti št. ip,. S tem se lahko točno indificira lokacijo tistega, od kot je prišlo žaljivo besedilo in prostaška navedba !
V veliko čast mi je,da moja strokovnost in trud sta poplačana z zadovoljnimi strankami.
Vse skozi se trudim nuditi svojim strankam kvaliteto, strokovnost. Nikoli ne bom dovolil skrivačem ,da me žalijo!
Kljub večkratnim napadom na moje spletne strani jim ni uspelo uničiti moje spletne strani.
Vsakič smo jih našli!
Nekatere konkurenčna podjetja zelo moti,ker v teh časih nimajo strank in se posložujejo raznih nekorektnih in neciviliziranih prijemov. Želijo ,da bi me izločili iz trga ponudbe.
Nikoli nisem podizvajalec. To nekatere posrednike zelo moti ,ker nikoli ne delam za njih.
Naročila sprejemam le direktno iz strani lastnikov oziroma preverjenih arhitektov ali projektantov.
V teh dneh bom vložil zahtevo,da žaljive in prostaške navedbe prekliče avtor!
Uporabniško ime Jože .J. je bilo zlorabljeno dne 2.12 in 6.12.
Od moderatorja zahtevam, da blokira ip osebe , ki zlorablja ta forum .
Sprožil bom tudi prijavo, oziroma kazensko ovadbo zoper osebo ,ki deluje nekorektno in z namenom diskvalifikacije mojega imena Tomaž oziroma ime mojega podjetja.
Rad bi pohvalil MEDOVERNET , ker nudi možnost ,da si ljudje lahko izmenjujejo informacije in pridejo do koristnih podatkov.
Lavriša Tomaž
gsm 041 531 243
(Zlorabe tudi dne 2.12 ,12.11, 14.11. bodo prijavljene)
Spoštovani gospod Tomaž alias Jože!
Če se že oglašujete ne delajte štrajta zaradi neumnosti,če imate čisto vest in dovolj strank vas naj nekaj vrstic ki ne letijo natanko na vas ne bi motile,kajne??
Dajte no, pa kolko ste stari da boste tule nekaj grozili z nevem čim vse,pa se zavedate da je ravno to najslabša reklama za vas??
če bi bili strokovni bi lepo ignorirali in delali svoj delo naprej!
pa lep vikend!
Lep pozdrav !
Oglašam se z namenom, da zadevo razčistimo!
Nekaj dni sem premišljeval o tej zadevi .Ne pošteno in nekorektno je, ko se nekdo predstavlja v mojem imenu in piše v žaljivem kontekstu v mojem imenu!
Takšne podlosti tudi jaz ne bom prenašal in podpiram mojstra Tomaža.
Sam sem ga osebno obvestil o tej zadevi .
Kot prvo naj račistimo! Kraja moje inditete oziroma predstavljanje v mojem imenu je podlost, ki zasluži preganjanje po uradni poti.
Drugo! Bil sem stranka oziroma naročnik del in zato imam vso pravico podati pohvalo izvajalca,ki je izvajal dela pri meni strokovno in pohvale vredno .. Pohvalil sem tudi Parketarstvo Podlesnik ,kajti tudi on ima zelo močne reference kajti , ko sem preverjal parketarje sem dobil pozitvne informacije tudi zanj. Videl sem osebno tudi njegove končne izdelke.Pohvale vredno!
O ceni ne bom razpravljal,ker sem o tej stvari napisal veliko verodostojnih podatkov.
Materiali imajo svojo ceno. Mi stranke želimo imeti kvaliteto. Z zavajanjem nekaterih parketarjev ,da za 14 eur dobiš kvalitetno storitev je matematično ne mogoče.Z kalkulacijo vseh potrebnih materialov, lahko vsak sešteje in dobi znesek ,ki postavi v realnost situacijo.
Opažam,da se nekateri sami sebe oglašujejo,ker nimajo dela in pišejo takšne podlosti.
Upam,da bo uredništvo ukrepalo in uredilo zaščito tega foruma v smer zaščite pred zlorabo, ki se pojavlja.![/b]
Jože J.