parketarstvo
Nama z ženo je prejšnji mesec stanovanje v Lj prebrusil in na novo polakiral en iz Zagorja (http://zakljucna-dela.net/) delajo pa tudi precej v Lj.
Moram reči, da sva bila z možem zelo pozitivno presenečena nad profesionalnostjo in kvaliteto. Sploh pa ker so dejansko prišli, ko smo se dogovorili:) Pokliči in vprašaj. Nič ne stane:)
Lp,
Uroš
To za 12 eur je pa ful poceni tak, da če je še kvaliteta pol si na konju :)) in kar zagrabi…..mi računamo 17 eur/ m2…12 eur je pa res čisto prepoceni sej ne pokirije nobenih stroškov. No če boste še rabili pa nas kar kontaktirajte, smo iz Lj., pridemo po dogovoru, smo točni, natančni, z dolgoletno tradicijo pri opravljanju vseh zaključnih del v gradbeništvu, smo profesionalni in delo dobro pravimo. Nimamo v planu nobenih dopustov tak, da kar pokličite. Moj tel. 040 502 952 Zdravko.
Za boljše informacije vam podajam spletno stran http://www.parketarstvo.weebly.com ali na strani http://www.parketar.net na kateri boste našli veliko verodostojnih podatkov.
Jaz sem parketarja spoznal na priporočilo mojega prijatelja .
Predhodno sem videl njegov izdelek.
Tudi pri nas je mojster Tomaž ( gsm: 041 531 243 ) opravil delo vrhunsko in kvalitetno.
Ima najsodobnejše stroje in sisteme-tehnologije ,ki jih marsikateri izvajalec nima.
Kot zanimivost!
Predhodno je naredil:
– celotno analizo parketa-intarzija.
-predstavil celoten načrt izvedbe z točnimi specifikacijami.
Uporablja tehnologije brušenja-obdelave-lakiranje- nadzora prilagajanja klimatskih razmer in obdelave z računalniškim nadzorovanimi,vodenimi postopki-stroji.
Za 12 eur ali 17 eur za m2 ni kvalitetne storitve!
Materiali ,ki so kvalitetni in zdravju ne škodljivi so veliko dražji!
Prepričajte se, kaj vsebuje lak! ( Varnostna lista)
Nekateri materilali vsebujejo škodljive kemikalije-karciogene.
Lep pozdrav Jože J.
Spoštovani g. Radnovednež
Veliko koristnih informacij najdete na njegovi spletni strani http://www.parketarstvo.weebly.com ali na http://www.parketar.net
Vsega tudi najbrž nima objavljeno zaradi konkurence.
Nekateri se sigurno poskušajo zaradi velikega pritiska gospodarske krize, dokopati do njegovih znanj oziroma informacij !
Ko sem z njim podpisal pogodbo sem se obvezal,da nikomur ne bom izdajal njegove poslovne skrivnosti, tehnologije, uporabljene fugirne lepilne mase, vrste diamantnih brusev,papirjev in ostalih pripomočkov oziroma materialov..
Predhodno je opravil teste in analize našega parketa-intarzija.
Šele na podlagi rezultatov analize mi je predstavil celoten načrt izvedbe del.
Celotno ponudbo in predračun mi je predal, v lepo urejeni mapi z celotnim opisom predvidenih del, čas trajanja, točno specifikacijo vsakega posameznega materiala intd.
Njegovo ponudbo sem primerjal z ostalimi ponudniki storitve. Nihče ni imel tako natančno dodelane tehnologije-storitve-brušenje-lakiranje..
Predhodno pred podpisom pogodbe, sem videl tudi njegove izdelke.
V veliki meri me je prepričala njegova strokovnost , strojna oprema in končni izdelek, ter priporočilo našega prijatelja Toneta.
Nikjer drugje , pri nobenem izvajalcu parketarju nisem zasledil naprave,ki odstranjujeje prah ( mikro delce) in obenem prostor aklamitizira z računalniško vodenim nadzorom.
Ima tudi posebne stroje za obdelavo, ki so vodeni z računalniškim avtomatskim nadzorom.
Nekateri njegovi stroji so rezultat, njegovega večletnega dela in raziskovanja na tem področju.
Zaradi vseh teh kvalitetnih parametrov se zavzemam za takšne izvajalce,ki so strokovni, kvalitetni in inovativni.
Lepo napisano ima na spletni strani, da je vsak prostor unikaten.
Lep pozdrav Jože J.
Že več let kot parketar imam velik objektov uspešno končanih, spozal sem velik strank in kolegov parketarjev, obnovil 8 hiš ki so ble starješe kot 150 let z rznimi inatrzijami inrasulom od parketa…
in nisem rabil nič eč kot dve roke , kvalitetno tračno mašino, kotno flekarico, krožno mašino in dva močna sisalca,en cirkular, pa še velik brusnih papirjv razne graulacije…. in še lak primeran za prostor ki se dela in ki je po želji naročnika….
O čem vi govorite, kakšne računalniške avtomatske naprave, kakšni mikrodelci, računalniško vodeni nadzor… Kakšne to cifre za obnovo parketa i omenjate… Če je res da ste tolik plačali potem ste en od največih naivnežov v Slovniji in širše.
Temu kar vi delate z tem pisajem se lahko reče izpiranje možganov in samohvala. Če ste res mogoče vi nasedli vsem tem kar vam je en dao pod nos ne drugim težiti z tim neumnostima, kot ste že vidli eni so pa zelo zadovoljni z storitvijo narejeno za velik manj denarja a veste zakaj, ker so normalni ljudje z normalnim pogledom na okolino in življenje okrog sebe.
Poiščite si kakšno strokovno pomoč…
Spoštovani g. “# Samohvala#
Iz vašega pisanja je razvidno,da ste oseba-izvajalec ,ki ne sledi tehničnem in tehnološkem razvoju na področju storitve parketarstvo-vgradnja-brušenje -lakiranje.
Dokaz je tudi vaša nekorektnost in žaljivost! Tipična Slovenska “Fušija” V večini tudi strah pred stvarmi,ki jih ne poznate in so vam neznane !
Svetujem vam,da si nabavite knjigo “Bonton” in kakšno strokovno izobraževanje.
Trg in čas bo izvajalce, ki ne nadgrajujejo svoje znanje in strojno opremo selekcioniral ,ter jih izločil.
Predno sem izbral izvajalca sem temeljito preveril vsakega parketarja.
Seznanil sem se predhodno za ponudnike, kakšne stroje uporabljajo in materiale.
Zaradi velikih katastrof ,ki jih delajo nekateri parketarji sem bil previden.
Na koncu za vse nestrokovne izvedbe plačamo mi stranke .
Minili so časi ,ko so nas lahko nekateri izvajalci , trgovski lobiji zavajali z napačnimi informacijami in nam strankam vsiljevali nekvalitetne storitve in materiale.
Potrošniki-stranke imamo vso pravico do kvalitetne storitve.
V tem času je dostopnost do informacij veliko lažja ,kakor je bilo včasih pred mnogimi leti..
V današnjem času bomo stranke izbrale izvajalca,ki ima znanje,pridne roke,kvalitetne neškodljive materiale, strokovnost -kvalitetne stroje. Stem je pogojena končna kvaliteta.
Star pregovor pravi, dober glas gre v deveto vas,slab v stoto vas!
Na podlagi vseh vgrajenih materialov in uporabljene tehnologije izvedbe mi je mojster Tomaž opravil storitev za pošteno ceno.
Vsakomur ga priporočam ,kajti malo kdaj srečaš obrtnika-izvajalca,ki je strokoven in uporablja tehnologije s katero nudi boljšo storitev. Temu je tudi primerna cena.
Iz vašega pisanja gospod ” Samohvala” je zaslediti vašo aroganco in nerazgledanost. Predstavljam si, kakšen je šele vaš nivo in odnos do vaših strank, kaj šele kadar ima vaša stranka kakšno opravičeno reklamacijo !
Pametneje bi bilo za vas ,da greste v korak s časom.
Želim vam več modrosti in raje uporabljajte preudarnost !
Lep pozdrav Jože J.
Mislim da je gospod” SAMOHVALA” dobesedno imel prav.Ne pomagajo nobene mašine če ima mojster obe leve roke.Kot ste vi napisali se je izvajal projekt kot ,da bi vam gradili gospodarsko poslopje,a ne brusili bogih 35m2 parketa.KAKŠNE MAŠINE ZA ODSESAVANJE? KAKŠNI 3D IZRISI? Prosim pustite ta forum za ljudi, ki hočejo za maksimalnio kvaliteto dobiti zelo ugodno ceno. RES RABITE DVOJNO STROKOVNO POMOČ!!!! GOSPOD “Jože”????
Spoštovani g. Radovednež !
Vaše navedbe so zelo kratkovidne, zavajoče ,žaljive.
Skrivate se pod šifro .Niste navedli svojega imena!
Izkazan vaš nivo znanja v zapisih je zelo pomankljiv!
Občutek imam ,da zagovarjate izvajalce, ki so nestrokovni in imajo pomankljivo znanje. Morda ste mogoče tudi vi eden izmed njih. ,ki si želi preko foruma najti manevrski prostor in izločiti pohvale izvajalcev,ki so kvalitetni in verodostojni!. To sem že predhodno zapisal v predhodnem komentarju da je v večini ” FUŠIJA”.
Takšni bolje,da prenehajo izvajati storitev,če ne premorejo strokovnosti in kvalitetnestoritve .
Na vso srečo so minili časi,ko so nekateri izvajalci nas stranke lahko zavajali!
Slučajno poznam ljudi,ki se ukvarjajo z kemijo na univerzitetnem nivoju in so tudi mednarodno priznani strokovnjaki – izvedenci. Iz tega vidika imam točne verodostojne informacije.
Za vas osebno zdravje ljudi ni pomembno !
Imate interes za vsako ceno doseči ,da naj nasedamo informacijam,da za nizko ceno nudijo izvajalci kvalitetne materiale. V veliki večini smo investitorji-stranke čedalje bolje podučeni in informirani !
Vsakdo naj se zamisli,koliko bolezni – rakavih obolenj in drugih stranskih učinkov povročajo škodljivi materiali!
Ta forum služi namenu ,da se vsakdo lahko informira ali zapiše svoje izkušnje z izvajalci.
Jaz osebno bom priporočal le tistega izvajalca del ,ki je strokovn,verodostojni in kvaliteten!
Iz vaših navedb (pisanj) je razvidno ,da imate sličen psihološki karakterni profil osebnosti ,kot gospod Radovednež ali gospod “Samohvala” in tudi sličen ip vaših odanih komentarjev.
Lep pozdrav Jože J.
RADOVEDNEŽ
Re: parketarstvo
23.06.11 21:25
“Ja doktor ” ,točno tako je vi ste psiholog?? vi že veste. NO COMMENT!!!
————————————————————————————————————–
Spoštovani gospod Radovednež !
Vaš odgovor, komentar je nedorečen.
Uporabljeni vaši “??” so več pomenski !
Imate čas pred seboj ,da boste sebi odgovorili na svoja razmišljanja .
Želim vam veliko uspehov ! “Za učenje ni nikoli prepozno!”
Jože J.
Spooštovani gospod Radovednež !
Naj vam odgovorim na vaše neutemeljene pripombe-obtožbe-neresnice!
Vaš nivo je zgrešen v polni meri!
Raje se zamislite,kakšne so vaše navedbe !
Posebno vaša komunikacija! Zgrešena na polni liniji.
Sedaj poskušate pozornost preusmeriti ,ker nimate nikakršnih verodostojnih podatkov oziroma dokazov. Sami sebe poskušate opravičevati z navedbami “pametnejši odneha”.
Na živce grem le vam in morda nekaterim izvajalcem,ker sem seznanil na tem forumu ostale obiskovalce, na kaj morajo biti pozorni pri izbiri materialov in izvajalcev!
Minili so vaši časi ,da boste nekateri zavajali nas naročnike storitev z reklamami nizka cena je kvaliteta.
Preprosta logika pravi,da je kvaliteten material vedno dražji.
Zdravje je največje bogastvo in je zelo ne odgovorno kdor nam nudi škodljive materiale , ter nekvalitetne storitve .
Jože J.[/b]
gosod Jože.
maksimalna cena za brušenje starega parketa je 25 eurov.
Z najboljšim lobinim lakom,trioniziranjem 4x kitanjem,1x prajmer,2-3x lakiranje in kotne letvice.
Dijamantni brusi so za brušenje estriha, za pobiranje mikro delcev pa uporablja pro aqua čistilec zraka.
Mi imamo vse stroje z ugrajenimi sesalci ki poberejo 95%mikro delcev za reklamacijo pa ne vemo kaj je to, ker je nimamo.
Lp. GOPAR PARKETARSTVO.
Spoštovani, Gopar parketarstvo !
Zelo zanimivo in pohvalno ,da se trudite izboljševati tehnologijo izvajanja del kakor opisujete!
Vaš vgrajeni sesalec zadržuje baje 95 % !
Nimam točnih podatkov vašega tipa stroja , sesalca ali čistilca zraka ,da bi lahko podal verodostojen komentar.
Na tem forumu se je že pisalo o sesalcih pro aqua za domačo uporabo !!! “(2400 -3000eur)
http://www.med.over.net/forum5/read.php?98.4800107%5B/b%5D ,ki pa niso uporabni za industrisko obrtniško uporabo.
Nekateri specialni industrijski sesalci in samostojni čistilci zraka odstranjujejo 99,99 % vseh mikrodelcev ,ki imajo vgrajeno posebno tehnologijo odstranjevanja. Ti so le za industrijsko uporabo.
Cene so od 15 .000 eur naprej. Odvisno od namena uporabe,tehnologije in zvrsti filtriranja zraka.
Takšni sistemi niso vgrajeni serijsko v strojih ,ki jih navajate. Serijsko vgrajeni imajo različne stopnje filtriranja sesanega-izhodnega zraka izpod stroja ,ki se vrača nazaj v isti prostor in so pod mejo 95% ,ki ste jo navedli.
Mojster,ki je izvajal pri meni storitev ima najsodobnejši sistem. Po mojih znanih podatkih, ter edini v Sloveniji, ki uporablja v celoti lastnosti industrijskega filra oziroma zrak odvaja izven prostorov preko prevozne naprave-filter- rekuperacije-regulacija. Dodatna naprava posebej še dopolnjuje specialno čiščenje zraka v samem prostoru ,da odstrani dodatno vse mikrodelce. Naprave-stroji , ki jih dodatno uporablja so unikatni in niso v redni prodaji.
Razložite mi preprosto logiko,kako se vam izide matematično kalkulacija 25 eur ,če je najboljši Lobin lak Supra +2k * trdilec cca 39 eur /(+- 2 eur) za 1 liter z ddv.
Porabo količino (gramov na m2 )*+ vseh materialov sam preveril na strani proizvajalca Loba ,ko sem v času zbiral ponudbe.
Če sem seštel vse materiale in upošteval delo priporočene cene obrtne zbornice , ki ste jih navedli se zadeva ne izide z ceno 25 eur z ddv.
Tudi v primeru dodatnega 5% popust se ne izide.
Veselim se vašega odgovora.
Lep pozdrav Jože J.