Najdi forum

parketar in keramičar

zdravo!
v kratkem bomo moralii polagati parket in keramiko, pa me zanima, če lahko kdo priporoča kakšnega dobrega parketarja in keramičarja – območje ljubljane.
hvala za informacije in lp, ms

vouk tomaž sp.
041956634

je to Vouk Tomaž ali Vovk Tomaž?

parketarstvo trekman, 041 326343. večkrat preizkušen, tudi z zahtevnimi stvarmi, pa smo bili zadovoljni, priporočili so mi ga že prijatelji, ima ugodno ceno!

Če želite imeti kvalitetno položen parket za normalno ceno je tu Bambič Jože 041755359, kdor ima pa več denarja, s tem je povezana tudi kvaliteta, je pa tule tudi Igor Šebenik 041643951

Zelo zadovoljen s fanti iz Parketarstva GEP-ART (2x Gregor)

Prišla sta rešit zadevo, ki ji, ne bom omenjal kateri parketar, ni bil kos. Šlo je za malo bolj delikaten les doussie, ki sedaj izgleda vrhunsko! http://www.parketarstvo-gepart.si

zelo zadovoljen z parketarjem iz MB 041 623 756

zelo ugodno in kakovostno polagam laminat in keramične plošče. za območje Kranj – okolica in Ljubljana – okolica, tel.: 040 863 / 943

Nekaj mnenj in precej ponudnikov najdeš tut tu – za parket in keramiko pomoje tud. Najboljš pa itak ponavadi svetujejo prijatelji – verjetno je kdo že delal kaj podobnega …

nanja, potrebovala bi tvojo pomoč. Zasledila sem tvoj odgovor na forumu za lase, pa bi te prosila za informacijo.

Bi se mi lahko javila na e-naslov: [email protected]

hvala.

New Report

Close