Najdi forum

PARKET V KUHINJI?

Kakšne so vaše praktične izkušnje s parketom v kuhinji (klasičnim)? Ga priporočate ali odsvetujete?

Zdravo!
Mi ga imamo ze dolgo. Po dvajsetih letih ga je bilo treba potem malo postrugati in prelakirati. Ne bi vec imela drugacne talne obloge. Imamo pa lak na poliuretanski bazi. LP!

Za hrbtenico je veliko boljši kot ploščice (ki so vizualno lahko lepše). Priporočam da opozoriš parketarja da ga prelakira s kvalitetnim lakom, ki ni občutljiv na vodo.

Lp

Mi ga imamo v kuhinji, klasiko seveda polakiran je z vodnim lakom in naj ne flancajo glede laka. Važna je kvaliteta nanosa laka in seveda kvaliteta parketa, da le ta ni preveč “gibljiv”, kajti potem nastajo v grelnih sezonah fugice. Pa tudi zato je rešitev- vlažilnik zraka, ki uravnava vlago v prostoru. Cena le tega pa se suče okoli 40.000 sit.
lp

Najlepša hvala za vaša mnenja oz. izkušnje.

Prav zanimivo;par tednov nazaj so na identično vprašanje bili vsi proti…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

New Report

Close