Najdi forum

parket, mojster?

Kje se da kupiti klasičen parket (kvaliteten in morda celo ugodno) in kje najti dobrega mojstra, ki bi poleg tega, da bi položil nov parket, še naredil vzdrževanje (brušenje, lakiranje) v stari stavbi.
Območje Kamnik-Domžale!

Mi smo pred pol leta kupovali klasični hrastov parket I. kvalitete (t.i. ekstra kvaliteta) za novogradnjo. Gledali smo v Parflexu v Stegnah , gledali smo pri Vogartu na Brezovici , izbrali in kupili pa v Hotenjki na Brezovici .

Takratna cenovna primerjava (pišem po spominu!) za enako kvaliteto je bila (DDV 20% vključen v ceno):
Parflex: 6.300 sit/m2,
Vogart 5.800 sit/m2,
Hotenjka 5.150 sit/m2.

Če ti bo parket polagal podjetnik, potem je bolje, da parket nabavi on (plačaš samo 8,5% DDV).

Glede mojstrov pa smo za položitev m2 zbrali naslednje cene (jasno vklučena cena lepila, brušenja, 3 krat lakiranje z lakom Sinteko):
eden v Ljubljani: 5.400 sit/m2
eden izven LJ: 4.300 sit/m2
fušar: 3.000 sit/m2

Ali lahko daš številko tega mojstra izven Lj in fušarja? Katerega ste izbrali vi in kako ste bili zadovoljni?

Ja, mi smo izbrali prav tega, po katerem sprašuješ, smo ga čakali 2 meseca in smo bili zadovoljni. Številke pa ne bi objavljala javno, zato pusti mail ali svojo telefonsko, pa sporočim.

Oprosti, sem spregledala, da sprašuješ tudi po številki tistega privatnika izven Ljubljane – njegova številka je 041 612 982, piše pa se Mrzlikar.

New Report

Close