Najdi forum

Parket ali laminat?

V dnevni sobi z jedilnico bi imela laminat.Mož pa parket.
Trenutno meriva moči,zaenkrat vodi laminat, kam se bo tehtnica obrnila, še ne vem.
Eni pravijo: laminat je zakon, drugim poka, škriplje… kaj vem, kaj še vse. Čisto sem že zmedena.
Kakšne so pa vaše izkušnje?

definitivno parket…laminata js osebno ne bi nikoli in nikdar več imela…to je umetno sranje.. prvič je mrzel, drugič ropota, skratka same slabe lastnosti..parket pa je topel, lepo izgleda, skratka naravno…

Tudi midva sva premišljevala o laminatu, da bi ga dala vsaj v spalnico.Pa se k sreči nisva tako odločila.Rajši sva dala malo več in se odločila za tehno oz. industrijski tik parket.Cena je tam 26-30 Eur m2.Laminat ima moja sestra, imela sva ga v app na morju in nikakor nama ni všeč.Je lep na pogled, ko pa hodiš po njem je pa tak čuden občutek…ne vem no, nikakor se nisva mogla navaditi nanj.Rajši bi dal tudi lamelni parket kot laminat.

Midva imava parket in laminat. Laminate na manj pohodnih površinah, drugo pa parket oz. ploščice (predsoba, kopalnica). Sicer še ne živiva noter, ampak mislim da če se laminat pravilno položi, je povsem zadovoljiv, predvsem v kakšni spalnici. Je pač toliko cenejši, da je treba vzet v zakup malo cenejši občutek pri hoji po njem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Laminat ? Nikoli in nikdar.

Živi in pusti živeti

Gretka, bi lahko povedala zakaj ne?

se strinjam..tudi sama nikoli in nikdar..

V obeh spalnicah je laminat, meni je čisto ok. Po tleh imam itak tepihe. V obeh dnevnih sobah je pa parket, v eni klasičen in potreben obnove, v drugi čisto nov lamelni, nek eksotičen les. Tega psi kao ne morejo opraskat. No, moji kuzlci se je samo zazdelo, da je pred 5min mogoče šel mimo maček, pa je parket totalka.

tudi mi imamo kuhinjo z dnevno sobo in v kuhinji ploščice in v dnevni sobi laminat.ploščice so super,laminat pa ne,ker se poznajo vsake packe,praske,čeprav je bil malo dražji,ker je vodoodporen,malo polakiran,neuničljiv glede prask,tako so rekli ob nakupu,ampak vseeno nisem zadovoljna z njim in še to je,ker vmes med laminatom in ploščicami je ena letvica široka 2 cm in stolice pri mizi se vse zatikajo,
drugače pa imamo laminate tudi po sobah in to vse poooooooka,ko se hodi.

ne,ne laminata,rajši malo več denarja za prav.PARKET PRIPOROČAM,komaj čakam,da se naveličam laminata v dnevni sobi in bomo dali čez celo ploščice,se lažje čistijo in vse.
lep pozdrav

Mi smo ga dali v mansardo (3 spalnice, garderoba in hodnik). Ni bil najcenejši, parketa pa vseeno nisva hotela, ker imamo povsod talno in pride v poštev debelina največ 1 cm, kar je skoraj isto kot laminat. Res je, da laminat ni les, vendar je nam všeč. Ko hodiš ni tiho kot npr. pri ploščicah, tako hudo pa spet ni kot nekateri pretiravate. Nekje imamo “silent” ampak se mi zdi, da je isto kot tam kjer je drugačen.

Da ne bom preveč nakladala: nihče nas ni prislil, da smo ga dali, odločili smo se sami in zaenkrat smo zadovoljni. Poleg tega pa sta otroka še majhna in vem, da bi kar norela, če bi mi (drag) parket v pol leta uničila.

New Report

Close