Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Paritev samojeda – naš Maki išče samičko

Paritev samojeda – naš Maki išče samičko

Zanimivo kaj pišete. Nimam namena ničesar razlagati, saj je itak brez pomena. Nikjer nisem napisala, da bi se mi šlo za denar ali mladiča. Gre za nekaj drugega, a ni pomembno. Jaz vem, da je meni moj Maki nadvse pomemben, je kot moj otrok in vse bi dala zanj. Na to kaj pa drugi tu pišete glede tega in si mislite se pa požvižgam oziroma me niti najmanj ne prizadane. Saj me ne morejo soditi ljudje, ki me ne poznajo. Jaz vem kakšne izkušnje imam s psi in kaj vse sem že počela in ne boste verjeli – tudi brala :).

Toliko o tem. Sedaj pa prosim, če se le da, da se tema zbriše, saj je očitno neuporabna.

Lep pozdrav!

Sie

Draga sie – tema je več kot uporabna in tipičen primer tega kako se ne sme producirati mladičev (verjetno je vaš razlog pač ta, da pes pa res mora uživati življenje, ker drugega se res ne morem spomniti, sploh pa ne pametnega razloga za to).

In če bo kdo vsaj malo pomislil, preden bo počel isto, kot hočete početi zdaj vi, potem smo dosegli svoje…

A ja – ni vam do denarja ali mladičev – predvsem, če vam ni do mladičev – zakaj hudiča pa mora pes potem sexat??? Če ste toliko prebrali bi vam lahko bilo jasno tudi to, da psi tega ne počnejo iz užitka in zato, ker jim je to tako fino – takšni smo samo ljudje. Psi tega ne rabijo.

Sej vem, zdej bom dobila odgovor, da v naravi pa vsi po vrsti delajo mladiče… Ampak tele novice vas bojo mogoče šokirale – ne, ne seksajo kar vsi po vrsti, ampak samo NAJBOLJŠI in NAJMOČNEJŠI predstavniki psov v kardelu in še to samo zato, da zagotovijo OBSTOJ KRDELA, ne zato, ker bi jim bilo to tako zelo všeč, da bi se morali 2x na dan dol dajat.

Napisal si, da psi ne seksajo iz užitka? Zakaj pa? Kaj jim ne paše? To me res zanima.

In zaradi tega, ker bi dala vse za svoje psa, boš z njegovim parjenjem “kar tako” producirala nazaželene mladiče?

Smo te že dovolj dobro spoznali, da si želiš zbris teme, ki te kaže v zelo nemoralni in jebivetrski drži, mi je s tvoje strani zelo razumljivo. Dokazi pač morajo iti s poti 🙂

Janis, na ta nivo se niti pod razno ne mislim spuščati, niti te preprečevati v nekaj drugega. Vsak si sam ustvari mnenje, misli si kar hočeš, tvoja pravica.

Sicer pa ti ne bi škodilo malček več kulture, a dobro, to je že tvoj problem!

Lep pozdrav,

Sie

p.s. Dokazi kakor jim praviš ne rabijo “s poti”, želim, da se tema odstrani, ker se njeno nadaljevanje ne ujema s tistim kar sem vprašala oziroma je zašla v stranske tire in dojela sem, da je brez pomena še nadaljevati to debato.

Če pa želite, da ostane, nimam nič proti. Le ne mislim sodelovati več njej, ker je brez smisla.

vprašanjeee – v zadnjem odstavku sem razložila, kaj sem mislila s tem stavkom…

ČE bi prebrali celoto, ne povzeli samo en stavek ven, bi imelo pa smisel, a ne???

Na tvoj nivo kulutre obsojanja kar pavšalno ne res ne mislim spuščat, hvala, to je tvoja specialiteta. Obsojam konkretno tvoje zelo konkretno dejanje, to je štepanje nerodovniških psov, za katerega so ti že forumaši davno pred mano napisali, da je v svetu tisočev zapuščenih in mučenih psov nemoralno in egoistično dejanje in to je dejstvo, ki tebe iz tebi znanih razlogov niti malo ne zanima.

Ti pa priznam, da mi grejo moralistični hinavci tvoje sorte za jetra in da bi bilo v bodoče zelo fino, če ta tema ostane za referenco, ko se boš z svojim moralizomom umazano lotila naslednjih nič krivih ljudi.

Na tvoj nivo kulutre obsojanja kar pavšalno ne res ne mislim spuščat, hvala, to je tvoja specialiteta. Obsojam konkretno tvoje zelo konkretno dejanje, to je štepanje nerodovniških psov, za katerega so ti že forumaši davno pred mano napisali, da je v svetu tisočev zapuščenih in mučenih psov nemoralno in egoistično dejanje in to je dejstvo, ki tebe iz tebi znanih razlogov niti malo ne zanima.

Ti pa priznam, da mi grejo moralistični hinavci tvoje sorte za jetra in da bi bilo v bodoče zelo fino, če ta tema ostane za referenco, ko se boš z svojim moralizomom umazano lotila naslednjih nič krivih ljudi.[/quote]

Podpišem!!!

Sie mogoče bi morala dati gor očala, da bi videla kaj dlje od svojega psa. Tudi če je pes še tako krasen in oh sploh, ni nujno, da je primeren za vzrejo in zelo neodgovorno od vas je, da ne poskrbite za svoje “vnuke” (beri mladiče svojega psa) tudi z zdravstvenega vidika.
Jaz osebno bi se zelo sekirala, če bi imel potomec mojega psa kakršne koli težave. Vam pa je očitno važno vse kaj drugega.
O kinologiji se pa le malo izobrazite, da boste sploh vedeli, kaj je pasma, kaj je rodovnik, da čistokrvnost ne obstaja (ker potem bi obstajali tudi umazanokrvni psi), kaj je vzreja in njen smisel …

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/922750.png[/img][/url][url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/av487735.jpg[/img][/url]

Sie, znanec ima samojedko za parit, kaj praviš? Brez rodovnika seveda.

Jaz imam doma enoletno samojedko. Kaj praviš?

Pozdravljeni,

Imamo psičko samojedko brez rodovnika

iščem samojeda za paritev brez rodovika.

Pozdravljeni mene zanima lahko kontakt😃

Mene zanima imam samojedko brez rodovnika in bi jo radi parili prosila bi za kontakt hvala

Pozdravljeni…

Vem da je ze dlje casa nazaj… zanima me, ce se parite?

Lp, Urška

New Report

Close