Najdi forum

parfumi za moške

Dior: Higher

🙂

Joop (rdeči)

Nima veze ker parfum je…sam da je 🙂 Itak se ne morem nobenmu upret…jao ko gre mimo kakšen tipček pa za njim tkooo lepo zadiši…uf kr takoj bi ga… ;)))

Ja..ja Dark Bule The darker side of Hugo…Tale razlaga je najboljša, jo ne bom prevedla, ker bi izgubilo smisel…:”He.s in control of his life with an upfront character that demands he lives life to the full…as with the original Hugo, he is as individual as the fragrance itself and does his own thing, but with a certain irreverence. He has a confidence and attitude that is as individual as he is….A sexy, woody and sensual combination…Presented in an innovative deep blue coctail shaker style bottle with contrasting chrome accents, Hugo Dark Blue is as stunning visually as the fragrance itself…For the man with a strong sense of identity…the man who chooses Dark Blue knows what he wants and will try anything to get it…
No evo…kaj naredi reklama. Ostalo pa omamni vonj naredi kar sam…
Nočka!
Angel*

Don Vito…vsaka čast! Si pa napisal same znane firme. Očitno se spoznaš, ni kaj.
lp
Angel*

Seveda ni…ker je za preve šmekse. Zelo šminkerski parfem…pa lepo diši. Za omedlevat lepo. Kakšen bi bil tak moški? Mogoče podoben unim manikenom iz reklam, videvaš jih v vseh boljših revijah…mačoti. Kako naj napišem? Mogoče ga pa uporablja Banderas…ali pa kruhasti Pitt…kdo bi vedel? Vep Don Vito, sem brala v neki tuji reviji, katere parfume uporabljajo znani igralci. Ne vem, če bi jim človek verjel ali ne…denar itak imajo…žal pa eni nimajo okusa…imaš pa tudi take, ki ne uprabljajo nič. No, tu pa sem bila presenečena. Da ne? Ja vsaj tako je pisalo…
Nočka!*
Angel*

Pa vohat tudi Hribuc…:))
lp
Angel*

Ma ti pa vse poznaš…strokovnjak? :)) Napiši, prosim lepo…zakaj imaš tak nik? Don si? Je Vito ime? Boš? Zanima me…
nočka!
Angel*

Odličen! Res…pa še firma prava…
vsa pohvala!
Angel

….:)) takoj bi ga? LOL kaj pa? Ovohavala ali kaj drugega? Nc jasn…Boš napisala? Dej no…zna biti zanimivo na moč…te zavaja nosek? Ja koga pa ne? Samo, da bi ga kr koj…:)) hecno! Men to ni padlo še nikol namisel…na cesti mislim, kar tako, kr enga…
Nočka Blondy-pa ne zameri, nasmejala si me!
Angel*

Ah Angel, jst bi se tipčku z mojim noskom prisesala na njegov omamno dišeč vrat…zaprla bi učke in se prepustila njegovemu vonju…Sam sej veš da s tistim “takoj bi ga” nism mislila povsem resno ;)))

Mora bit res MOŠKI. Visok, (mislim, da ta parfum bolj paše temnolascem kot svetlolascem), eleganten, vedeti mora, kaj hoče. Službeno se oblači elegantno vendar rahlo kavbojsko), v prostem času skoči v usnje; frizura se mora prilegati obema oblekama…ti povem, ko takšnega dedca srečam z La mellom na sebi, se skoraj obrnem in caplajm za njim…

Aha, torej je ta pravi zame :))))))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close