Parfum za punco
jah meni je vsec angel, pa 5ka itak…klasika, ampak super.
sama sem za darilo dobila od cindy crawford, pa mi tudi lepo diska
Se strinjam. Tudi sama imam Miracle (darilo za rd) in mi je zelo všeč. Drugač je pa tudi Light Blue od D&G full dober!! Najbolje prodajan parfum lanskega leta. Mislim, da ne boš zgrešil, če kupiš enega od teh dveh.
Miracle od Lancoma je zakon!
Sama imam D&G Light blue pa mi ful lepo diši.Je za zelo različne okuse in deluje zelo sveže.
Najcenejši parfumi so na slovensko hrvaški meji.
Mož mi je kupil na letališču v Londonu od Armanija ta novega (rdeč) in je bil 32EUR, enak (isto parfum) pa je na meji 24 EUR.
Diši v redu in tudi hčerki je všeč. Ja pa bolj jesensko zimski vonj, tako da je ravno za ta čas.
Če ima Sensi, potem ima podoben okus kot jaz. Meni so všeč še Angel (za ta čas super!), Dior Addict, Emporio Armani She in pa ta nov Night. Lepo vendar močno diši tudi Organza in Organza Indicence. Nežno pa Kenzo Flower in D&G Light Blue. Lahko poskusiš tudi Givenchyjev Hot Couture, vendar ta parfum pa res zelo drugače na vsakem diši…
P.S. Povej kaj boš zbral! 🙂
Mogoče veš, ali sta Flower Kenzo in Emporio She od Armanija bolj poletna vonja ali sta primerna za ta letni čas.
meni ima naomi ful dobre parfume: sploh naomi campbell in exult al nekaj takega.
Jaz sem poleti uporabljala samo Kenzo Flower ker je tak nevsiljiv, pudrast vonj. Armanija bi priporočala tudi za zdaj. Lahke vonje lahko nosiš celo leto, težke orientalske pa se prihrani za hladnejše dni, ker poleti je že brez močnih vonjev zadušljivo.
Miha, 100% ne bos zgresil s KRIZIO:)) to je rs enkraten parfum, ki ima vonj kot po ledeni gori:) pa se modre barve je( ce ji je slucajno vsec modra:)
Lp, Chila
Forum je zaprt za komentiranje.