Najdi forum

Ojla Angel!!!

Ma bi se ti ze prej oglasila cisto zares,pa nisem imela časa.Nikakor nisem pljuvala po tvojem parfumu..samo svoje mnenje sem izrazila..
Pisala sem le to,da za vsak tip koze ni vse dobro.Me razumeš?Probaj!
NIč zaljivega ni v tem,nasprotno..me veseli,da je tebi všeč in verjamem,da ti krasno paše,tako po vonju..kot tvoji razigrani osebnosti..
Lahko ti povem,da sem ga vonjala,ko sme parfum kupovala zase in me vonj ni pritegnil..Sem pa imela priliko, nedavno tega je bilo ,ta parfum še povonjati na neki ženski in priznam lepo je dišal na njej.Zato ti pravim,da ni vse za vse..kapiš!!
Glede tistega drugega tvojega pisanja pa ne bom komentirala….
Pozdrav!

Ojla Angel!!!

Ma bi se ti ze prej oglasila cisto zares,pa nisem imela časa.Nikakor nisem pljuvala po tvojem parfumu..samo svoje mnenje sem izrazila..
Pisala sem le to,da za vsak tip koze ni vse dobro.Me razumeš?Probaj!
NIč zaljivega ni v tem,nasprotno..me veseli,da je tebi všeč in verjamem,da ti krasno paše,tako po vonju..kot tvoji razigrani osebnosti..
Lahko ti povem,da sem ga vonjala,ko sme parfum kupovala zase in me vonj ni pritegnil..Sem pa imela priliko, nedavno tega je bilo ,ta parfum še povonjati na neki ženski in priznam lepo je dišal na njej.Zato ti pravim,da ni vse za vse..kapiš!!
Glede tistega drugega tvojega pisanja pa ne bom komentirala….
Pozdrav!

dan Angel!
Bil, in užival kot že dolgo ne,
čeprav sem jo v CD poslušal (tudi gledal:-) že večkrat v preteklih letih in mi doma cd pogosto dela družbo.
Tudi tebi želim podobno izkušnjo, pa tudi da se ti uresniči želja…
Lep dan,
J

Dan joc3!
Hvala lepa!
*
Lepo, da si užival na koncentu.
*
Ah, te mile želje, mogoče se mi pa izpoljnejo…kdo ve?…. včasih je še nemogoče mogoče…samo želti si moramo goreče…
*
Lep dan, Joc3 in veliko sončka!
Angel*

Angel

Ko sem prebrala o parfumih, ker jih imam zelo rada, sem šla takoj v parfumerijo in sploh ni vedela za parfum Angel.
Nato sem jo vprašala kaj pa za Cašmir in tudi to ni vedela…..
Kakšna sramota velika parfumerija in nič ne vedo……
Piši mi kje ga lahko dobim parfum Angel ali Cašmir.

Hvala

L.P, Doroteja

Ja, sto ljudi sto čudi!
V eni dobri parfumeriji je enkrat kozmetičarka razlagala, da
isti parfum na različnih ženskah različno diši – zaradi Ph kože,
počutja posameznice in še drugih faktorjev, ki vplivajo na
vrsto in zgradbo kože – ki je mimogrede, največji člov.organ.
Če že na ženski koži različno diši, potem definitivno na moški
še toliko bolj. Morda je tu vzrok, Jože, da je parfum imel
čuden duh. Ne vem, samo ugibam. Kaj pa če bi ga preizkusila
še žena na svojem zapestju?
Največkrat je cena parfuma vzporedna s kvaliteto, vedno pa ne.
Eden, ki je fino drag, pa bi večini lepo dišal, bi morda meni
smrdel in obratno. Sem pa že ugotovila, da moram (vsaj jaz)
zase parfum kupovati takrat, ko se dobro počutim fizično in
psihično, sicer lahko kupim “parfum”.

Ti ni treba! Mi je napisal sam Bog. Hvala, za sodelovanje! Definitivno mi ni treba stati za vratom! Vsaj ne tukaj.
Angel*

Dober večer Doroteja! Parfem Angel se težko dobi. V duty- free shopih ga nimajo. Mogoče ga dobiš v Ljubljani v Mulerju, za Kranj vem, da ga imajo.
Veš tiste mične gospodične v drogerijah niso poučene ravno prav dobro o parfemih. Sama osebno rada o tem kaj preberem, sem dokaj na tekočem in načeloma so mi všeč Italijanski vonji. Angel je Anglež in ravno zato, ni marsikateri všeč. Italijani pa imajo dizajn za parfeme, za obleke, celo za pohištvo in vse na temo Casa-hiša. So vsaj zame definitivno najboljši kreatori in dizajnerji. Samo nekaj znanih njihovih parfemov: Fendi, Dolce&Gabana, Trosardi, Verschi, Armani. Sami Italijanski modni oblikovalci in seveda tudi dizajnerji parfemov. Na letališču je še vedno Dutyfree shop, pa v Portorožu v Marini tudi! Mislim, da se tam dobi skoraj vse, drugače pa v Italijo, tam so parfemi dokaj pocei. Pri nas so dragi. jaz kupim Angel v Kranju, mi je najbližje.
Lahko noč Doroteja in napiši mi še kaj! Parfemi so moja najljubša tema, pa moda in oblikovanje pohištvo tudi. O tem pišem najrajši.
Angel*

Dober večer Urša! Tvoj odgovor mi je pa všeč! Napisala si to, kar je resnično res.
Na moški roki je lahko ženski parfem pravi smrad in obratno, na ženski moški after save definitivno zaudarja. Sem probala. Lahko se pa prepričave obe in prepričava še Janeza.
Lahko noč Urša! Tvoji odgovori so podobni neki deklici, ki jo poznam…ne vem, mogoče pa se mi samo dozdeva!
Angel*

Dobro jutro, Angel! Me veseli, če sva podobnih misli.
Kar se pa deklice tiče, ti pa lahko zaogotovim, da že
dooooolgo nisem več deklica. No, ja, včasih moj mož res
reče nama s hčerko, “moje deklice”, ampak to ni to.
Vseeno, hvala za pomladitev! (Kaj piješ?) Bye

Dan Urša! Oprosti, lepo te prosim! Imam doma hčerko, ki je Urša. Petnajst let ima, včasih piše tudi ona, načeloma na forum mladi…ampak tvoj odgovor je bil tako podoben njenim besedam…zmotila sem se, žal mi je! Vseeno lepo pišeš Urša in lepo ime imaš. Pijem pa najraje včasih kakšno dobo vino, načeloma pa sem ljubiteljica zelih čajev. Ni hudič, da bi medve ne šle kdaj na kavo. Lahko? Kdo ve, mogoče pa lahko!
Lep dan Urša in veliko lepega!
Angel*

Ej, Angel, saj se nimaš zakaj opravičevati. Meni se je še
celo fletno zdelo, da si me pomladila do deklice. Nam ženskam
pa ja paše, če nas kdo pomlajša, a ne? Obratno bi bilo bolj
nezaželjeno, se mi zdi.
Drugače pa, nikoli ne veš, kje se bova srečali in morda res
popili kavo skupaj. Kdo ve, kam nas življenje zapelje?
Lepe želje tudi tebi in tvoji Urši! Bye

New Report

Close