Najdi forum

Angel,
škoda, si zamudila, deveta je bila prejšnji četrtek in petek v CD na modrem abonmaju SF, ja in pove vse.

Dobra si @. Imaš očarljivo, žgečklive odgovore. Inteligentne, ni kaj!
Imaš popolnoma prav! Jožeta ne bom osvajala, saj ni moj tip moškega, ki bi me privlačil…pa žal, že imam doma en zaklad, ki me ima rad, tako malo, pa tudi jaz njega…pa nikoli mi še ni rekel, da smrdim, po biokilu, dam veliko na čistočo in
zunanji izgled, pa tudi na srčno dobroto…in veš, v čem je poanta.
*
Nekateri ljudje ne priznajo nikakšnega drugega razmišljanja, nobene druge vija vaje, kot samo svojo…potem se pa čudimo, zakaj so na svetu vojne in grozote vseh vrst.
*
Kar se pa tiče dišav, mi je najljubši vonj svežega opranega perila, pa malo cimeta, mandarin in nageljnovih žbic.
*
Za moškega pa vonj tobaka in no tako, saj veš kako naravo moški lepo diše! Mamljivo, očarljivo in žgečkljivo…tudi brez parfema, skopani v morju, malo zagoreti od sonca, s cigareto ali pipo v roki, malo olivnega olja, mogoče samo ščepec cimeta, sandalovine, muškata in popra. Takega parfema pa žal ni…
*
Ze žensko pa naj zjutraj diši kot rosa, ali mandarina, mogoče dodava še malo otroškega pudra…Ačiha, ačha. ačha…
*
Tudi tega parfema še nio zmiksali.
Mi je všeč vonj pomladnih trav, pa borovih gozdov tam doli v Dalmaciji, pa tudi vonj kakšne lepo zapečene ribice…Rajsko, angelsko. No tu se pa še Angel skrije, žal
LP
Angel*

No prav, ne silim. Lepo je pisati in besede metati tu gori na PC! A ni?
Angel*

Lepa hvala za opzorilo! Jo imam doma, pa še marsikaj drugega! Mami me pa tista zaigrana v akustični dvorani slov. filharmonije, ampak, samo zame…Tiha, mila želja je to…
LP
Angel*

Ti boš to vedela bolje kot jaz.

Se globoko opravičujem! Včasih…ah, včasih se žal zatipkam. Na obnovitveni tečaj pa moram! Vem to, zelo dobro. Bodo Ali moj lektor! Prosim lepo! A se ti da?
Bi me na moč veselilo!
Angel*Ali je pisal/pisala:
>
> Oprosti, Metka, še tole: če pišeš v tujem jeziku, poskusi
> napisati pravilno:
> Beethoven; too much; allora; la vita e bella;….
> Morda so ti tuji slengizmi simpatični; če pa brcneš mimo, je
> pa ubogo…
> Tečaji tujih jezikov torej vabijo!
> Lp, Ali

Ne vem…Včasih, žal ne vem…
LP
Angel

Veš, veš, še predobro….

Veš, veš, še predobro….

* Čer Lili!
*
Tebi človek ne more zameriti!
*
Ti tudi ne smem, to prav dobro vem!
*
Imaš prav, Lili!* Živi in pusti drugim živeti!*
Bravo Lili!
*
Zelo lepo ime imaš. Angelsko. Si res Lili? Spominjaš me na cvetlico…lilijo. Lepe so. Tudi ti zagotovo si! Imam prav? *Vem, da si, čutim…
Lep dan Lili!
Poglej, dan se je prevesil v večer…kar tema je.
Sneg bo.
LP
Angel

Čer S!
Nikoli nisem vedela, kaj kdo misli, dokler mi ni to povedal s svojimi čustvi.
Lahko se o eni stvari pogovarjava v nedogled…ko pa mi ti poveš s svojimi občutji, ko mi razkriješ skrivnost, kako ob vsem tem čutiš, potem bom vedela, kdo si in kaj čutiš. Potem bo S nekdo, za katerega vem, kaj ga zaboli, kaj ga vzradosti, kaj ga mika in mami. Ne poznam te, zato žal, ne morem vedeti. Temu se reče…”skrivnost dialoga, skrivnost odkrivanja tančič.”
*
In veš kaj je bistvo? TVEGANJE: V življenju žal, vsi tvegamo. Me bodo ljudje sprejeli za takega kot sem, me bodo zavrgli, me bodo imeli radi, ali me bodo zasovražili? Žal pa tu, vsi tvgamo…v tem je smisel, smisel vsega.
*
Življenje samo je lepo, enkratno in neponovljivo. Pa tudi tvegano. Zame, zate, za vse.
*
Me osrečuje dejstvo, da imamo vsi možnost izbire…vsi.
Nikoli se nisem k ničemer prisiljevala. Vse je šlo gladko, ali pa sploh ni šlo.
*
Srečna sem pa v globini svoje zavesti, da sem bila vsaj kdaj komu tudi vir poželenja in hrepenenja, pa veselja…
To je napisal že dr. Trstenjak:
” Smisel življenja smo izpolinili že zgolj s tem, da smo bili vsaj kdaj komu tudi Vir Veselja…In to ni težko!”
Veselja, ne žalosti, ne bolečine, ne žaljenja.
Veselja.
Lep večer še naprej!
Angel*S je pisal/pisala:
>
> Veš, veš, še predobro….

Ti se kar tolaži.

Se priporočam no…….

*Čer Jože!
*
Zelo sem vesela tvojega odgovora! Povem ti po resnici, v življenju cenim mnenje drugih, na nekaterih se celo učim. Lepo. Ni se ti pa treba opravičevati! Vsi smo zmotljivi… nepopolni! Vsi imamo pravico povedati, kaj čutimo, kaj nam diši, kaj nas mami in kaj ne.
*
Izdala ti bom eno veliko skrivnost…
Če mene vprašaš osebno, mi je najbolj od vseh vonj pokošenega sena, poleti v žgoči vročini…
Vonj borovcev na moju v Dalmaciji…
Vonj moje male hčerke, ko je bila še dojenček..
Vonj otroškega pudra, nevsiljiv vonj moškega telesa.
Vonj morja poleti, vonj trav in cvetlic. Vonj mandarin, nagelnovih žbic, vonj origana, šentraja, kamelic, pomaranč in nezrelih jabolk…
*
Pa vonj moškega telesa, skopanega v morju, zagorele polti…vonj popra, svežega perila, vonj pipe mojega očeta…popra, sandalovine. Pa tudi vonj pravkar pečenih slastnih ribic, vonj domače potice…
*
Spominjajo me ti vonji na travnik, na tisto Metko, deklico, ki je trgala drobne marjetice, jih pletla v venčke in se imela brezkrbno lepo…
Včasih v jeseni me zamami vonj pečenih kostanjev.
Odkrito povedano Joža, imam raje naravne vonje, kot pa kemijo. Samo kaj naj? Kako naj za božjo voljo zmiksam parfem pokošenega sena, cvetlic, mandarin, popra, sandalovine, svežega cimeta, nagelnovih žbic, vonj borovce in rib…o Bog kako?
*
To je skrivnost. Samo to sem ti želela napisati, me ni prizadelo tole razpredanje misli…na otroštvo me spominja vonj marsičesa…na deklištvo prvi parfemi. Tiha mila moja osebna želja pa je, zmiksati tisti pravi rajski parfem…
Kot otrok sva s sestrco to poskusile…ni se končalo prav dobro. Vzele sva očetov
after safe…nabrale smrekove vršičke, tenstale na soncu tri dolge tedne. Nasednji tritedenski miks – Prfem..brezimen. Ma, ja, ati me je nabil ko hudič, dobile sva pa obe alergijo…na smrekove vršičke. To je otroška celotna zgodba. Oče je kupil novo črno mačko, v stari je bila voda. Midve s sestrco sva še danes alergični na smreke…iglice vseh vrst. Dobiva pike. Majčkene rdeče pikice. Resnična zgodba. Moja in osebna.
Lahko noč Joža! Lepo je bilo s teboj poklepetati.
Angel

Sorry Joža! Napake, slovnica…ma si me čist zmedu!

Čer S!
*Absolutno se strinjam…
*Včasih dobim darilo. Suprice! Lep celofan, pentlja. Notri pa…ma nc..plastika. Pol pa nesem darilo, v koš….! Ma vlečem ga kot eno crknjeno žival in premišljujem…modrujem…a je to joke?
*
In na koncu vem…ljudje, zakaj tako ostudna darila v lepi embalaži…? Ma kr ena crkovina, se zavije v polivinil, da se vidi in zaudarja…
Nočka!
Angel*S je pisal/pisala:
>
> Včasih zunanji videz in prvi vtis ne nosita prijetne vsebine,
> tako kot si predstavljaš na začetku, ampak te znata prav
> neprijetno presenetiti. Vsebina je pravno nasprotje videza.
> Tudi osebnost bi lahko opisali na takšen način. Na zunaj lepa
> škatlica, omamno ime, znotraj pa tekočina neprijetnega vonja.

Čer @!
Kam si mi pa pobegnila? Ma lepo, da si se mi vrnila…
Mi imamo dialog…tema parfem.
A je vse skupaj ena velika igra. Igramo se kot otroci, eno igro dopisno…Človek ne jezi se!.Takole:”Ti si mi rekel, čaki, jaz pa tebi…”
In v nedogled do konca in jutri spet. Veš kaj @, ta štos je star kot svet…
Jutri se vrnemo spet.
Nočka!
Angel*@ je pisal/pisala:
>
> veste kaj.
> Prav kul ste, če se takole malo hm
> Sam ne preveč

Čer S! Nimam pojma…sanja se mi ne…Zakaj gre? Ma zakaj se pa ne gre?
Pa saj nisem vseved.
Ne morem biti.
Ne znam biti.
Ne smem biti.
Ne želim si to sploh biti!
Nočka S!
Angel*S je pisal/pisala:
>
> Veš, veš, še predobro….

Čer joc3! A si ti bil? Škoda. Bi se vsaj lahko srečala in spoznala.
Nočka!
Angel*

Ne razumem Erica nič več!
Oprosti za vmešavanje.
Kakšen dialog imata pa vedve? Na temo angel parfem, ali name?
* Pozabi Erica. Perla leze za menoj kot jara kača iz foruma tja v en iber dan…do sem…Potem pa pravijo, da jaz žalim. Jaz to sploh ne znam. Ona piše o repi in korenju, jaz pa po angeljsko o nekih angelskih parfemih. Presodi sama. Meni se definitivno z njo več ne da! Zaradi nje se je vmešal celo direktor foruma in je meni rekel, da naj neham… A pisati, a brati? Žaliti! Perla, na tem forumu ti pa žal, ne bo uspelo. Imej že enkrat svoj perla parfem! Jaz pa to, kar je meni všeč. Angel!
Nimam ti žal nič več ne povedati, ne napisati. Nima smisla.
Vsaj preberi, kar že pišem, pa definitivno ne boš imela časa za pisanje.

Lahko noč, Perla, Biser!
Angel*

Se globoko opravičujem vsem bralcem in pisalcem. Morala sem ji povedati, ker me spremlja na vse teme. Pa naj! Meni se žal več ne da!!

New Report

Close