parfum
Včasih zunanji videz in prvi vtis ne nosita prijetne vsebine, tako kot si predstavljaš na začetku, ampak te znata prav neprijetno presenetiti. Vsebina je pravno nasprotje videza. Tudi osebnost bi lahko opisali na takšen način. Na zunaj lepa škatlica, omamno ime, znotraj pa tekočina neprijetnega vonja.
ali: nimam časa brat vsega kar se piše – ali lahko vsaj citirate.
Že zadnjič je nekdo rekel da porabiš nekaj takega kot 5 minut za poste od Angela. Pa če malo kalkuliram: torej narediš search, pa čez 400 postov. Skupaj nanese kao 5 minut. Manj kot 1s na post. A je kermu ratal. Znanstvena fantastika.
Angel: si torej Metka ?
Dan @!
Kaj pomeni Vam moje ime? @ Hvala lepa. Si mi všeč, ker me malo zagovarjaš. Angel je napisala od poletja okoli 700 postov. Dolgi so. Pa ne o repi in korenju, to, kar rada pišem, filozofsko razmišljanje ene ženske. Res sem Metka, v resnici. Ni skrivnost, zakaj le? Tako ime so mi izbrali starši, kaj morem. Mene pa je navdahnil Angel parfem. Kaj morem? Nič.
Lepo se imej, te vedno rajši berem. Ne vem, zakaj se ljudje tako zelo obremenjujejo z menoj?
Pišem kar mislim, mislim, torej sem. En velelik romantik sem, čustveno opišem pa skoraj vse. Ne moreš me spoznati, če ti na dolgo in široko govorim o kateri koli stvar le, če ti ob tem opišem, kaj čutim, kakšna so moja čustav, šele nato me lahko spoznaš v moji biti. Kaj je v tem slabega?
lep dan @!
Angel
Ojla, jaz sploh ne berem vsega, me je pa zabavala polemika okoli “Angel” – zanimivo odbito bitje, malček me spominja na Phoebe iz Prijateljev (Metka, ne žalim te!)- tko da sem to ime našla tukaj:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=18098&t=17764
Lp,Ali
Hvala ti! Ma, očarljivo! Mene težko užališ. Razumem, le zakaj pa drugi ne znajo razumeti?
Poglej, kaj vse jih moti? Moj parfem, moje besede…pa kaj še? Zakaj ljudje ne dovoljo različnosti? V besedah smo si različni, v mišljenju še bolj. V vonju tudi…zakaj se potem tako zelo obremenjuje z menoj? Mar nimajo svojih problemsov? Mar nimajo nobene pametne teme? Je že skrajni čas, da odprem novo temo…Kaj misli? Bilo bi modro molčati, pa žal ne morem, ker imam vso pravico pisati…
LP
Angel
Ne flancaj, ti si užaljena za posse, ki ti niso namenjeni, kaj šele za tiste, ki so ti. In da ne govorim o tvoji nesramnosti, ki so jo bili nekateri deležni. Lahko te je sram, to tudi veš, zato pa se vseskozi zagovarjaš. Oprosti, ampak zares nimam več potrpljenja za tvoje neokusne olepšave in favoriziranja tistih, ki te še ne poznajo.
Ja Bethoven! In njegova Deveta.
*
Zato, ker je imel eno bedno seksualno življenje, pa eno ušivo ljubezenjsko življenje…pa hudo nesrečo, pri mojih letih je oglušel…Devete definitivno ni slišal nikoli…Poglej, zato Bethowen, ker ga imam rada.
*
Deveta simfonija pove vse.
*
Smisel življenja je zame včasih tudi Bethowen. Ma, kakšna depresija! Samo poslušaj Bethowna in njgovo Deveto….
*
In če bi imela denar…zakupim Slovensko filharmonijo, kupim cel simfonični orkester, celo dvorano…samo, da mi zaigrajo Bethowna in Deveto.
Zame, za dušo in srce…
Bi si na moč želela to doživeti in slišati…
LP
Angel*kr ena je pisal/pisala:
>
> Beethoven.