parfum
mislim, da je Angel in še nekdo zelo propagiral parfum angel…….no iz samega firbca sem šel zadevo povohat…….malo testnega angela sem si špricnil na zapestje in odšel na sveži zrak…..po kakšnih 15 min. sem zadevo povohal….moram reči, da mi sploh ni všeč, ne da mi ni všeč, celo smrdi podobno kot kakšen sprej proti mrčesu, kot kakšen pips……doma sem potem testiral še obe moji dami in rezultat je bil podoben, torej negativen…….sicer pa, sto ljudi 100 čudi, a ne………..
Dan! Iščeš mogoče dober parfem, Perla? Precej denarja stane Angel 200 dem, definitivni najdražji parfem trenutno na tržišču (le zakaj?)…v sorazmerju s tvojo ponudbo je zelo drag, tvoj predlog Perla, je pa poceni variata, žal. (le zakaj?) Cena parfema tudi nekaj pove. Vsaj meni.
Samo to sem ti želela napisati, povedati ti pa žal nimam na tem forumu nič. ne vidim smisla.
Angelperla je pisal/pisala:
>
> Viš,men pa ta smrdi…zato pa pravim ni vse za vse!!!
> P.s. Erica,prav rada ti ga dam..Steklenička je še skoraj
> polna,lezi mi v toaletni omarici ze dolgo..Želiš???
Dan Kaja in gospod Joža!
*
Vse v tem življenju tudi parfemi so stvar osebnega okusa. Tako kot je meni všeč Angel, je tebi lahko kateri koli drug…Vso pravico imava do svojega okusa, mar ne? In možnost izbire. Vedno v življenju me je navduševalo prav dejstvo, da imamo vsi možnost izbire…in vso pravico…meni je všeč Bethowen, kaj pa tebi…? Jaz jem rada ribe, kaj pa ti?
Meni je všeč omamen vonj Angla, tebi pa žal ne…In kaj potem?
*
Kaj pa dizajn stekleničke? V obliki zvezde, zraven dobiš še pismo, da vse pripombe in želje lahko pišeš direktno modnemu ustvarjalcu na njegov naslov: Thierry Mugler, England…piši njemu…
*
Najdražji parfem na tržišču je Angel (200dem 50ml ode de parfem).
*
Dizajner je modni oblikovalec, zelo znan, Anglež. Ženske oblači v črnino, pretežno usnje, njegove kreacije so nekaj posebnega…kreator je tudi nekaj posebnega, tako kot njegova moda. Mistična, žal, pa njegova oblacila ne pristojijo vsaki zenski, tako, kot tudi ne parfem! Vse pa je stvar osebnega okusa…
*
Meni je vseeno, kateri parfem je všeč tebi, kateri Perli, ali vam smrdi ali diši… In ne na koncu, gospod, ki je načel to temo, mi je vseeno, kaj vam smrdi. To je žal vaš problem in ne moj…imate možnost izbire, izberite to, kar vam diši! Zame osebno sploh ni pomembno, kaj vam je všeč in kaj ne! Ne obremenjujem se z vašim okusum, zakaj le? Tudi prizadeti me ne morejo izjave Perle in Kaje. Osebno za sebe že vem…in to prav dobro.
Samo to, sem vam želela napisati.
*
Lep dan še naprej in veliko omamnih dišav vam želim…saj jih je na tržišču kar nekaj..
Angel*
lp
AngelKaja je pisal/pisala:
>
> Jože,
>
> tudi meni parfum Angel ni všeč.Sladkoben, težek.Je pa res, da
> na vsaki koži drugače diši.
> Rajši imam sveže vonje, npr. Lauro od laure Biagotti in
> Miracle od Lancom-a.
>
> LP,Kaja
Dan Neli!
*
Lepa hvala! Me veseli Neli, da ti je všeč Angel!
*
Meni osebno tudi, ker ga uporabljam.
Samo cena je astronomska, mar ne?
Sedaj sva že dve…lepo, zelo lepo!
*
Lep dan Neli, ti odkrito želim!
Angel*
neli je pisal/pisala:
>
> Jože,
>
> imaš precej čuden nos, ta parfum je “za dol past” ti povem iz
> prve roke, preverjeno, v resnici Angel med parfumi, zase raje
> povohaj Amen, v podobni embalaži, prav tako od T. Muglerja.
Dan Erica!
*
Mi je všeč, da imamo vsi možnost izbire…Bravo! Lepo! In navdušuje me dejstvo, da imamo različen okus. Bogu hvala, da je tako! Drugače bi vladal na svetu enoličen dolgčas..
*
Lepo Erica, da ti je všeč Cašmir! Me veseli, ker ga poznam in zelo lepo diši, ni kaj!
*
Lep da še naprej Erica!
Angel*erica je pisal/pisala:
>
> Ni ga čez Cašmir…
Dan spoštovani Jože!
*
No, tale sprej proti mrčesu, bi bil pa zelo draga varianta…200 dem za Biokil. Alora? Ma to much, a se vam ne zdi?
Ste pa duhoviti, ni kaj! Do danes mi ni še nihče rekel, da dišim po Pipsu ali Biokilu. Kakšna očarljiva duhovitost! Po čem dišite pa vi? Napišite mi?
Lep dan Jože!
Angel*jože je pisal/pisala:
>
> mislim, da je Angel in še nekdo zelo propagiral parfum
> angel…….no iz samega firbca sem šel zadevo
> povohat…….malo testnega angela sem si špricnil na
> zapestje in odšel na sveži zrak…..po kakšnih 15 min. sem
> zadevo povohal….moram reči, da mi sploh ni všeč, ne da mi
> ni všeč, celo smrdi podobno kot kakšen sprej proti mrčesu,
> kot kakšen pips……doma sem potem testiral še obe moji dami
> in rezultat je bil podoben, torej negativen…….sicer pa,
> sto ljudi 100 čudi, a ne………..
Živjo, angelček Metka, zakaj pa se počutiš tako ogroženo in užaljeno odgovarjaš vsakemu posebej, ko praviš, da ti je jasno, da ima vsak svoj okus – za hrano, obleke, in tudi za parfume….
Če Jožetu diši “tvoj” parfum po pips-u, njegov problem – ti ga mirno uporabljaj naprej, Jože bo pa po čem drugem posegel, kajne?
Angelčki vendar niso zamerljivi in tako hitro užaljeni, vsaj tisti pravi ne, o katerih so nam v ranem detinstvu pravile babice…
Lp, Ali
Moj namen ni bil tale zmešnjava tule na forumu…….nekoč sem prebral, da parfum ANGEL blazno lepo diši (mislim, da je to napisala Angel)….no pa sem v BTC slučajno v soboto zagledal stekleničko (testno), pa sem si zadevo malo špricnil na zapestje (prav zanimalo me je kako diši “naš” Angel…..in sem bil skoraj razočaran….namreč po vseh prispevkih na različnih forumih se mi je Angel zazdela (da ne nakladam preveč) pozitivna oseba (in verjetno tudi je), ampak ko sem povonjal parfem ANGEL, pa se mi je zdelo, da ta parfem ne paše osebi Angel, o katerem sem si ustvaril neko svoje mnenje……pričakoval sem nek intimen, diskreten vonj…..parfem ANGEL pa je daleč od tega,meni se zdi zelo poudarjen, skoraj vsiljiv in resnično me asocira na PIPS…..
torej draga Angel, brez zamere, ampak takšno je moje čutenje do tega parfema in drugačno ne more biti….ravno tako, kot si ga ti opisala v superlativih, ga imam jaz pravico obratno…..sicer pa to sploh ni pomebno in mi je skoraj žal, da sem načel to temo še enkrat, morda res zato, ker sem pričakoval, drugače……nisem pa imel namena o tem na široko razpravljati, no sedaj sem pa res zadevo malo razširil. ker sem bil pač izvan……..Angel in tudi vsi ostali, res je, da ima vsak svoj okus in svoj vonj….imejte se lepo…..