Najdi forum

Kaj priporočate,čaje,grgranje,mazanje…karkoli. Zaradi paradontoze imem večkrat vnete dlesni-včasih tako,da moram k zobozdravniku. Živa

Poskusi z žajbljem.

lp, Maja

poglej še na tem linku:

Svetujem ti eterično olje tea tree, ni dobrega okusa, toda za paradentozo in vnetje dlesni je super. Kar na zobno ščetko v kombinacijo s kolodontom si kani kapljico eteričnega olja in zobe operi. Zelo hitro boš opazila učinek in prosim poročaj, da bo koristilo še komu.

lp Sandra

Hvala vsem za napotke. Zanima me,kje bi kupila eterično olje-žajbelj in pa tea tree ! Pozdrav Živa

Nabaviš ga lahko pri zastopnikih justa, na št. 041 446 807 ali pa na 041 771 309

lp

Hvala! Živa

ce si iz ljubljane,pojdi v kalcek in tam kupi oba-sta cenejsa od justa,kvaliteta pa je za moje pojme celo nekoliko boljsa.
lp

Imajo pa ju tudi na tržnici v Lj, kjer prodajajo pirine, ajdove vzglavnike, ognjičevo kremo, in ostale podobne koristne zadeve za zdravje.

Zoey

o kalčkovih izdelkih in kvaliteti res ne morem presojati, ker jih nisem nikoli kupila in s tem jih ne morem ocenjevati.

za justove, pa lahko garantiram, in to prav pri paradentozi. Moja zobozdravnica se je samo čudila, kako je to možno in ko sem ji razložila kaj sem počela z oljem tea tree ni mogla verjeti. Sedaj pa svojim pacientom svetuje uporabo prav tega olja.

Glede na postopek pridobivanja eteričnih olj, sem prepričana, da ne morejo biti poceni, ali pa niso prava oz. čista olja.

Preizkus narediš tako, da na bel list papirja kaneš kapljico eteričnega olja, če je pravo, bo bel list papirja zelo hitro suh in brez madeža, če pa ni pravo olje, bo papir absorbiral nečistoči in maščobo in ostal bo flek, tako se lahko vsaka prepriča o čistosti in kvaliteti.

lp

A to so ti povedali zastopniki od Justa? Dovoli, da ti razložim: cena nekega izdelka je sestavljena iz nabavne cene, davka in marže (oz. provizije, kakor želiš). Nabavna cena je bolj ali manj podobna, davek je 20%, razliko v ceni pa naredi višina marže. In če veš, da si v trgovini obračunajo npr. 10% maržo, terenski zastopnik pa dobi okoli 30%, plus še organizator prodaje pobere svoje itd… Potem veš, da v tem primeru višja cena ne pomeni nujno boljšega izdelka, ampak je višja preprosto zaradi dražjega načina prodaje.

se popolnoma strinjam z Jožico. primavera je res najboljsa firma,ki se pri nas dobi za te zadeve.

no jaz pa vam lahko zagotovim in povem, da je kvaliteta kalčkovih in justovih izdelkov bistveno drugačna. Najprej sem kupovala justova eterična olja in druge stvari, nato pa prav zaradi cene nakupovala drugje, tudi v kalčku.

Žal sem se vrnila k dražjim justovim izdelkom.

toliko o kvaliteti.

Presojajo pa lahko tisti, ki so preizkusili eno in drugo, ne le tisti, ki so probali samo justovo ali samo kalčkovo. ž

Pa brez panike, prepričajte se same.

krena,tudi jaz sem imela justov tea tree olje in tudi kar nekaj kremic.nad oljem sicer sprva navdusena,potem pa zaradi cene sprobala primavero in pri njej ostala-predvsem zaradi kvelitete. sprobala sem tudi kar nekaj justa in razen tea tree kreme in solne kopeli,so me vse stvari zelo razocarale. po sivkini kremi sem dobila take fleke,da se iz bajte 3 dni nisem upala…

da zakljucim s tvojim stavkom…toliko o kvaliteti.

Na tem forumu pa ni teme, da se ne bi reklamiral just. Morda ima Primož tudi kaj s tem?

Eterično olje tea tree uporabljam tudi jaz in res pomaga.
Lp

New Report

Close