paradoksalno vprasanje za korajzne!
No fino, da si stvar malo bolj razjasnil.
Se mi je pač zazdelo, glede na to, da imaš skušnjave in priložnosti glede sexa s sanjsko osebo pa si ne upaš. Zato sem menil, da ne upaš postavljati tega kar imaš na kocko, ker potem ne bi mogel kaj takega spet najti.
Če bi mal prebral forum bi videl, ne iščem ničesar boljšega, ali karkoli, ker sem se pred kratkim razšel s punco.
Samo zdaj pa moram jaz ponoviti, da če mi je lepo in mi ničesar ne manjka, to cenim in ne jemljem kot samoumevno in ne počnem kakšnih neumnosti. Ne skačem čez plot in vsekakor nisem brez vesti. Nisem neki moralist, samo pač ne odobravam varanja in nezvestobe, ker je to izkaz nespoštovanja in nezrelosti do nekoga.
Ok, ni pa nič slabega početi te stvari z dvema beybama. Sanje 90% moških. Sam kako bo tvoja odreagirala. Da se ne bo počutila prevarano. Si ji že predlagal?
Ma ne stari!
Ni je osebe na tem svetu, ki bi ji uspelo, da bi me spravila v posteljo, če sem vezan! 100%
Sem pravkar bil postavljen pred ta problem,tako da če mi zdej ni ratalo prevarat moje punce mi je ne bo ratalo nikol!
Pa lep dan!
Kompliment!
To pa sploh ni res. Jaz vem da hodim z nekom, keterega ljubim. in nimam nobene sanjske osebe, ker mislm da hodim z njo. a ti misls da ce bi nek tip sanju o pameli in jo bi dubu, bi pol zacel sanjat o juliji roberts, ker pac pamelo ma? ( mal bl beden primer, ampak sej je vseeno).
mislm da nimas prav glede sanjskih oseb.
LP
ninch
Sanjska oseba??? Jest je nimam…še najmanj pa je to Ricki Martin :)))) Halooo???
Jest lahko samo povem, kaj iščem pri tipu: neke vrste možatost, da je “tough”, ampak vseeno nežen. In da mu lahko zaupam, da me ne bo prevaral ter obratno. Sanjska oseba?? To je pa za najstnike… (Pamela Anderson??? Bljah! To je lahko v najboljšem primeru le kakšna fantazija, ko si ga mečeš na roko in med tem misliš, kako bi bilo fino, če bi pred tabo migljaji njeni gromozanski joški…a ja, sej res, zdej si jih je dala pomanjšat…pa je šla še ta fantazija po gobe…)
Pa LP
PWS Vsi drugačni, vsi enakopravni! jest osebno dopuščam le to možnost, da se zaljubim v koga drugega…varanje kar tako pri meni definitivno odpade!
Sanjska oseba??? Jest je nimam…še najmanj pa je to Ricki Martin :)))) Halooo???
Jest lahko samo povem, kaj iščem pri tipu: neke vrste možatost, da je “tough”, ampak vseeno nežen. In da mu lahko zaupam, da me ne bo prevaral ter obratno. Sanjska oseba?? To je pa za najstnike… (Pamela Anderson??? Bljah! To je lahko v najboljšem primeru le kakšna fantazija, ko si ga mečeš na roko in med tem misliš, kako bi bilo fino, če bi pred tabo migljaji njeni gromozanski joški…a ja, sej res, zdej si jih je dala pomanjšat…pa je šla še ta fantazija po gobe…)
Pa LP
PS Vsi drugačni, vsi enakopravni! Jest osebno dopuščam le to možnost, da se zaljubim v koga drugega…varanje kar tako pri meni definitivno odpade! Če pa vi hočte varat, je pa to vaš problem…in ja, na žalost tudi vaših partnerjev…Take osebe bi morale biti samske!!!
Ze nekajkrat, pa ni nic prevec navdusena 🙂 … mislim da si zeli, samo ji je nerodno …
sej tomi lee je mel pamelo, pa jo je s casom tut zamenu….da ne omenjam drugih zvezd ki se menjajo kar po tekocem traku….kot tom cruise ki je sel iz boljsega na slabse…
HEHE
Pa pusti pamelo pa rikija primeru … jst sem dal pac primer neko osebo, ki mi je najprej padla na pamet….Dej si vprasanje dober preber…pise primer.
A se ti ne zdi logicno da ima lahko vsak drugo sanjsko osebo, ce jo pac ima….in tudi ta oseba se vedno spreminja…pac oseba o kateri fantaziras ko masturbiras….
Zdej bodo spet nekateri rekl da ko si jih drkajo mislijo samo na svoje drage…jst mislim na svojo drago pa se na deset drugih zraven :)…
no dej povej mi…na koga mislis ko masturbiras…s svojim tipom naprimer seksas 3x na dan, potem se ene dvakrat msturbiras in se takrat mislis na njega….lepo te prosim…Ce bos rekla ja, ti enostavno ne verjamem….ce bos rekla ne je pa potem tisti na katerega mislis trenutno sanjska oseba….
…mislim….a je res vse tok tezko razumet da moram vsako stvar ful na siroko razlagat…
Ne bi. Denar je samo denar – pride in gre.
OK – saj tudi ljubezen ni nujno večna, sam jst bi se cel življenje po glav tolkla, da bi zgubila najdražjega zaradi denarja.
Denar še zmer lahko kako nabereš, še enkrat najdt sorodno dušo je pa težko…ali pa dejansko nemogoče…
mas pa res rada svojga tipa da ga ne bi za miljon dolarjev samo enkrat prevarala…cestitam
Še enkrat (a je tko težko razumet:))): nimam sanjske osebe!! In ja, večinoma mislim ravno na svojega dragega, ko se samozadovoljujem.. drugače pa so to ljudje brez obrazov, predstavljam si recimo le poze (recimo, da seksam z dvema, tremi, z žensko..) Le malokrat se mi je zgodilo, da so te osebe imele obraz…
Hja, da vas bom malo nasmejala, nekateri se boste pa mogoče celo zgražali…Enkrat sem imela fantazijo, da sem tip in da porivam glupo Britney Spears…kaj boš pa na to rekel???
Uh, tole bi bilo pa celo za novo temo: Ali je kdo kdaj fantaziral, da je drugega spola? Bogsigavedi kaj bi imeli psihiatri za povedat o tem fenomenu…
Pa LP
hehe….ne, da bi si kar ene joske pa eno rit nekje od zraka predstavlju me nic ne gane…….sicer mam pa ze dost te teme o sanjskih osebah :))
…da bi bil kdaj kdo drug….ufff tok razvito domisljijo pa se nimam…..bom enkrat probu pomislit da sem naprimer dobra macka in seksam z …uf samo z drugo zensko pali, drugac deluje lih kontra….. :))
Hehe, pol pa kr pogumno in jo osvobodi vseh barier 😉
Ni šanse. “Sanjska” oseba naj si najde koga drugega.
Irena, tudi meni se to ravno sedaj dogaja. Ista situacija kot pri tebi, dolgoletna zveza s poroko na vidiku in to, samo da si ti zenska, jaz pa moski. Koliko casa si bila z bivsim, pravis da dolgo let. In kako sta potem nehala? Ker meni je to res najbolj gadno, ker jo imam se vedno rad in je ne bi rad prizadel, ceprav jo bom moral, ker drugace bom lagal samemu sebi. Daj kak nasvet.
Forum je zaprt za komentiranje.