Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost paradoksalno vprasanje za korajzne!

paradoksalno vprasanje za korajzne!

primer…srecas sanjsko zensko/tipa (pamela / riki martin) … in imas 100% moznosti da gres z njim v posteljo. Hkrati pa neskoncno ljubis svojega partnerja.

Zanima me ali bi kdo prevaral svojega partnerja za to da gre z sanjsko osebo v posteljo…z moznostjo tudi kaj vec kot samo sex z sanjsko osebo…

Oziroma uprasanje nekoliko drugace postavljeno….Pod kaksnim pogojem bi prevaral svojega partnerja (ce bi ga)? primer (za miljon dolarjev, srecas sanjsko osebo, jutri bo konec sveta in moras se veliko nadoknadit :))),…)

kaj pa ce je sanjska oseba, ki te nagovarja k seksu samo podobna sanjski osebi (btw : idealnih lepotic na prvi pogled je ogromno na cesti).

zanima me koliko bi jih varalo?

Ko enkrat začneš razmišljati, da bi šel v posteljo z drugo (drugim) ne moreš več govort, da neskončno ljubiš svojega partnerja. Oz. če samo razmišljaš (tako kot usi) še ni tako hudo, če pa si že tik pred tem in da bi ………… potem ne ljunbiš več dovol močno svoje.

Ko neskončno ljubiš ne razmišljaš kako bi bil z drugo (drugim).
Nimaš želje, da bi varal. Vsak prosti čas izkoristiš, da si lahko z osebo,ki jo ljubiš, da z njo lahko počneš stvari, ki vaju veselijo in uživata v njih.

Sama bi šla edino v primeru, da bi se zares zaljubila v druzga in bi bila zaradi njega pripravljena prekint vezo s svojim fantom. Če bi enkrat to naredila bi tudi vedela, da je bilo v moji vezi s prejšnim nekaj narobe.

Ko si zaljubljen počneš stvari, ki jih drugače ne bi. To pa te pripelje lahko tudi do varanja.

LP

BRAVO

zelo dobro 🙂

primož

če veš,da bo jutri konec sveta,potem storiš vse,da boš skupaj s svojo ljubljeno osebo še teh nekaj uric in ne z neko butasto Pamelo…….

Neskončne ljubezni ni!
Vsaka zveza, tudi tista naj naj ima svoje vzpone in padce!
Koliko pa poznate (recimo protencualno) zelo dobrih zvez in parov, kjer v daljšem času ni bilo skokov čez plot?
Ljudje smo minljivi in včasih se splača izkoristiti nepričakovano priložnost.
Pravijo, da se najbolj ljubijo ljudje, ki živijo v svobodnih zvezah: tako te imam rad, da ti želim vse, kar je zate v tem trenutku najboljše. In če je zate najboljše to, da greš sedajle z drugim, se veselim za tebe, da ti je fajn….

V tem kulturnem prostoru imamo neko moralo, na nekem polinezijskem otoku pa čisto drugo. Recimo, da je tam moralno seksati s čim več partnerji. Ali to pomeni, da tam ni dobrih ljubezni in dobrih zvez?

vsaj kak boljsi primer bi dal kot je pamela in riki martin …
drugace pa je moj odgovor ne. ne bi svojega tipa prevarala z eno medijsko zvezdo, ki v resnici sploh en vem kaksna je. sploh ne dam veliko na te ljudi …

Bravo!!!

Heh, meni niti slučajno ne bi prišlo kaj takega na pamet, če bi nekoga res ljubil. Sicer so pa celebrities največkrat hudi muhasti narcisi in največkrat plitvi karakterji brez vsebine. Ne rečem, da ni kakšnih izjem.

Ste si ogledali film Indecent proposal – Nespodobno povabilo, Robert Redford, Woody Harrelson in Demi Moore. Kako bi pa vi ravnali, če bi bili v finančnih težavah in bi vam en-a milijonar-ka ponudil 1 mio $ for one night with you ali z vašo drago-dragim?

lp,

Srecala sem svojo sanjsko osebo, imela pa sem dolgoletnega partnerja, za katerega sem mislila, da je logicno, da bo postal moj moz. Imela sem 100 % moznosti, da bi sla s sanjsko osebo se isto noc v posteljo – to sem tudi storila, nisva pa ravno seksala. Ker sem pac “neskoncno ljubila svojega partnerja”. Rezultat vsega skupaj je, da sem spoznala, da tistega partnerja nisem ljubila tako neskoncno, da je sanjska oseba res sanjska in zdaj sem kar s to sanjsko osebo. Enako svetujem tudi drugim! Ce srecas sanjsko osebo, v bistvu v tvojem partnerstvu nekaj skripa, pa cetudi si hoces oci zatiskati pred tem.

Niti za trenutek ne bi okleval tudi za manjši znesek!

ce hodis z nekom, ki ga ljubis, je to itak tvoja sanjska oseba..

…nazalost ali pa na sreco je to vse res….

…..ko gledam oddaje, ko na nek osamljenotok povabijo dolocene pare….razlicno zaljubljene, porocene, skregane….se dogaja, da ravno tisti ki najbolj prisegajo na zvestobo, itd….najprej skocijo cez plot

paradox….

hehe…tocno take ljudi kot si ti Allure in se nekateri.

neskoncno zaljubljeni in prepricani vase, pari se med seboj zmesajo (ne z sanjskimi osebami ampak povprecnimi good looking osebami) in gredo samo za vikend!! na zmenek na kaksen rajski otok z osebo iz nasprotnega para ….

torej samo v enem vikendu jih velika vecina skoci cez plot, kljub temu da vedo da so snemani s kamero, so neskoncno zaljubljeni poroceni,itd,itd …ali pa imajo tako velike skusnjave da je groza, pa se jim odrecejo verjetno samo zaradi kamere….

…torej, tisti ki pridigate o ljubezni in zvestobi potrkjate po lesu, ker se zarecenega kruha najvec poje….

…se vseeno je bolje samo nakladat in samo sanjat in to tudi priznat,kot pa na vsak nacin zatrjevat “ne jaz pa ze nisem tak, taki so ljudje brez morale,ne vejo kaj je ljubezen, itd…”.

Vsaj jaz priznam da sem tak, jaz teoreticno priznam da bi sel z sanjsko osebo, prakticno pa nimam jajc….hehe vsaj do zdaj jih nisem imel, ceprav sem imel priloznosti….

ja se en nasvet….

….torej ljudje svetujte iz iskusenj, oziroma glejte na problem realno tako da se sami postavite vanj….vecina velika vecina, jih govori tako kot si zelijo da bi bilo in verjetno tako tudi mislijo da je, oziroma tako kot jih uci morala, …to so prazni nasveti oziroma zelje, ki pa nimajo mnogo veze z realnostjo

to sicer ni nic povezano z to temo … samo nasplosno..

….ti si najvecja srecnica na svetu…hodis s tipom v katerega si zaljubljena in je po vrhu se tvoja sanjska oseba….takih je malo

pa se nekaj…sanjska oseba je dokler samo sanjaris o njej, ko pa enkrat hodis z njo je pa realnost, ne vec sanjska oseba. Razen v tvojem primeru mogoce!

Hey edvin, so to kakšne znanstveno potrjene raziskave ali kaj? Glede vikenda?

Sicer pa ne moreš soditi mene po nekaj izrečenih besedah, ker me sploh ne poznaš. Sem samo rekel, da mi kaj takega ne bi prišlo na pamet, če bi nekoga res ljubil, ker se pač slučajno poznam in govorim to, kar se mi je dejansko zgodilo.
Sem tudi sam imel 2 taki možnosti, ki bi jih zdaj zagrabil z odprtimi rokami, ampak takrat nisem občutil nobene želje oz. potrebe po temu. Ampak to ne pomeni, da mi je sedaj žal za tisti dve priložnosti. Tako sem takrat ravnal in pika Take vrste človek sem, da če mi je lepo in mi ničesar ne manjka, to cenim in ne jemljem kot samoumevno.

No, ti si pač tak, kot večina slovencev, šli bi, pa nimajo jajc, ker se bojijo, da bi potem izgubili to kar imajo, ker smatrajo, da boljšega ne morejo dobiti. Taki se potem stapljajo s sivino povprečnosti in končajo s partnerjem, ki le povprečno zadovoljuje njihove kriterije. In potem je logična posledica, da se ti slej ko prej tudi to zgodi, da skočiš čez plot, če le imaš dovolj jajčk. To je slabo, ker če te pričnejo obhajati takšne misli, potem nekaj škripa v odnosu, ali si promiskuitetni človek, ki ne zdrži dolgo poleg enega partnerja, ali pa nisi dovolj celovita osebnost, da razviješ normalni partnerski odnos. A ni fino, ko te kar sodim, pa te sploh ne poznam.

Heh, ti si res malo raztegnil to temo. Glej eni nakladamo o temu, kakšna je “kruta realnost” v ljubezni – varanje, nemorala, itd.itd,…drugi pa pridigamo o ljubezni in zvestobi.
Vsi lahko napišemo vse, ali iz izkušenj, ali kar želimo, ker ekran prenese vse, na detektorju laži pa tudi nismo. Tako pa pridemo do drugega paradoxa, ali ima vse skupaj na tem forumu svoj smisel.

Ali lahko rečeš, da še ni nobeden na tem forumu ni vsaj malo priredil kakšen problem, oz. ga še bolj dramatiziral ali celo izmisli. Pa smo spet tam.

lp,

Ma ni šans! Ne bi tega storila, še kot najstnica ne – vedno me je premagal razum. V takšni situacijiji sem vedno, vedno premislila, če se to splača. Naj vam zaumapm eno izmed mojih izkušenj: s fantom sva vezo končala – jaz pustila, on je seveda že čez dva tedna “vlačil” neko punco okrog. Mene je seveda bolelo, ampak nisem pa mogla jaz tega narediti, ker ne bi nič imela od tega. Zraven tega pa se nočem znašati nad ljudmi, ki niso ničesar krivi. On je bil seveda “frajer” češ kaj pa zdaj ti? “lahko si srečna, da si me imela” Veste kaj sem mu rekla? Ti budalo se birgaj zase jaz pa bom za sebe že poskrbela. Nisem avanturistka, tako da ko bom imela novega fanta vedi, da bo ostal. Hočem povedati, da večina ljudi vara iz samega sovraštva, da bo ja vrnil milo za drago. JAZ NE BI.

hmm…moram se enkrat napisat…

ja…najprej naj povem da to vprasanje nima nic veze z mano, je samo zanimiva tema, dokumentarne raziskave, ki jo delajo mislim da na sky1, in se mi je zdela zanimiva tudi za ta forum…

kar se tice jajc….ce si brez zavesti jih ne potrebujes, ce jo pa imas, moras met pa hudicevo dost jajc da bi skocu ces plot z sanjsko osebo, s tem bi pa unicu dolgoletno partnerstvo, ce ga imas….in mogoce se kaj…se svojo familjo…in niti slucajno ne zato ker ne morem dobiti boljsega.

se o meni….
…jst ne skacem, ker sem vec kot zadovoljen s tem kar imam, ker si ne zelim se enga zacetka, povrhu vsega sem pa se do uses zatreskan……mogoce obcasno razmisljam o popestritvi spolnega zivljenja se s kaksno osebo, vendar v paru z mojo drago, kar pa ni varanje….ne morem dobiti boljsega…tega nebi komentiral. Ce si to po sebi pobral tut prav…ali pa imas jajca oz. si brez zavesti da ti skakanje ces plot ni problem…

Yyyeessss!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close