Najdi forum

Pozdravljeni.Prosim svetujte mi,kako vsaj delno zatreti mojo pretirano strašljivost,ki pa je še hujša od kar se je v bližini naše hiše v gozdu zgodila ena zame strašna stvar(podrobnosti o tem,ne bi pisala). Skratka,včasih pač me je bilo strah le ponoči v tej meri,da mi je bilo npr.tesno jit ponoči v klet,biti sama… Pravim od tega dogodka dalje pa sem prav obsedena,že čez dan mi je tesno,da ne govorim ponoči,skoz neka zla slutnja,kot da bi ena senca stala za mano.
Skratka življenje,tako kakršno živim zadnji mesec je nemogoč,tudi če nisem sama doma,ne morem v spodnjih prostorih hiše sama ostat,ponoči me zbudi vsak šum,obvezno moram imeti nažgano mini lučko…
Priznam,da sem kar občutljiva oseba,dojemljiva za vsa mogoča paranormalna dogajanja,čeprav se prepričujem,da to ni res,mi skoz na misel prihaja da se duša osebe,ki je umrla v neposredni bližini našega doma nahaja v moji bližini.
Torej kaj mi je narediti,dati času čas? Čeprav se mi zdi,da se ta strah kar stopnjuje,ne zmanjšuje.
Hvala za vaš odgovor.

Lepo pozdravljeni!

Razumem vaš strah. Ste razmišljali od kod prihaja? Kdaj vas je prvič postalo ponoči strah, ko ste bili sami? Po omenjenem dogodku, se je vaša anksioznost se povečala in prerasla v še večji strah. Temu rečemo anksiozna motnja. S strahom se je potrebno soočiti, mu “pogledati” v oči. Poskušajte si zamisliti, česa vas je v resnici strah in koliko možnosti je, da bi se vam to lahko realno pripetilo? Če ne bi bilo boljše vam predlagam psihoterapijo in prilagam svoje kontakte: gsm 041 535 555 ter [email protected]

Lep pozdrav,

Barbara Sarić, psihoterapevtka

New Report

Close