Najdi forum

PAR VPRAŠANJ

Stara sem 22 let. Pred enim mesecem sem začela hoditi na fitnes, skoraj vsak dan za uro in pol ali dve. Preden sem začela sem imela 70kg, velika sem 168 cm, sedaj imam 66 kg. Poizkušam jesti manj in bolj zdravo. Problem je ker čez dan sploh nisem lačna, zvečer me prime da bi pa kar nekaj jedla. Saj mi kar uspeva, da ne jem, razen včasih me mal zanese. Zanima me kako bi mi pomagali fat burnerji ( z efedrinom), seveda v kombinaciji s fitnesom in manj hrane, če bi jih jemala kakšen mesec ali dva (več ne, ker vem da so to prepovedana sredstva in najbrž so prepovedana z vzrokom)? Rada bi shujšala še za 10 kg, to je moj cilj. Mi bo uspelo? Če ima kdo izkušnje s tem, bi prosila za odgovor? Kar je na forumu napisanega o tem, sem že prebrala, pa bi rada vedela še več.
Hvala že vnaprej in lep dan želim vsem

zagreta,

Seveda so to sredstva prepovedana z vzrokom. Nekaj več o samih učinkih je bilo nekaj mesec nazaj dosti debatirano… če uporabiš iskalec, boš te starejše odgovore na tem forumu hitro našla. Tudi o stranskih učinkih, itd.

Drugače pa je to ob sistematični in smiselni uporabi, učinkovito sredstvo. Kar pa se tvoje lakote zvečer tiče, to je krivo najbrž to, da čez dan poješ zelo malo, ker kot praviš nimaš apetita… popolnoma normalno je da te potem zvečer, ko se vse nekoliko umiri in se sprostiš… prime napad lakote.

Treba je jesti 5x dnevno, ne izpšuščat obrokov… zmerne obroke, nizek GI, malo maščob, veliko zelenjave, nekoliko manj sadja, kuhano pusto meso in ribe, itd.. o tem je že tudi veliko napisanega na tem forumu.

Lp,
Goran

Ola!
Tudi jaz hodim na fitnes dober mesec,plus tega še 2x tedensko na aerobiko.Poleg tega jemljem še fat burnerje,pa ni nobenega učinka-niti pol kg.Ne bom rekla da ravno pazim na prehrano,pretiravam pa tudi ne.Edino kar sem opazila je,da imam lepšo obliko postave,čeprav je kilaža enaka.Pridobila sem le na mišični masi-to pa te po kilah zredi,ker so mišice težje od maščobe.Trener me tolaži s tem da je to samo na začetku da se telo navadi,potem pa bodo šle tudi kilce dol.Upam da je res tako.Na trebuščku res nimam več toliko viseče kože,pa tudi roke so malo bolj suhe,stegna pa mi delujejo nekoliko bolj bajsasta ker so nabita.Vendar sčasoma potem opaziš da se počasi telo preoblikuje in dobiva tisto pravo seksi obliko.Do poletja nam bo pa ja uspelo,ane?

Lep pozdravček,Špagetka!

Špagetka, upam da nam bo res uspelo. Držim pesti za naju in tudi za vse druge, ki se trudijo za lepšo postavo! Hvala tebi in Goran za odgovor.
Lep pozdrav vsem in ne izgubite volje!

New Report

Close