par išče njo
na kakšen način bi se spravili zraven, če bi si s partnerjem/partnerko zaželeli še “njo” za popestritev ljubimkanja? nekako se ne bi spuščala v iskanje preko oglasov na netu ali kje drugje. razlogov je več. kje torej in kako?
Zakaj pa ON ni dober? sebičnost?
:))))
ne, ampak ženskemu delu para se ne lušta še en on. pasala bi ji ona. njemu pa itak 🙂
madonca, a je ta tema tok težka? dejte se me no usmilt 🙂
Vprašal bi kakšno kolegico od punce ali svojo…no recimo, da bi se tko lotil :)))
lp ajs
no, pa se je končno nekdo lotil razmišljanja. ampak tule nastopi problem. on nima prijateljic (ne v pravem pomenu besede), moje kolegice so pa res kolegice in se pravzaprav ne bi spustila v kaj takšnega. sva se o tem pogovarjala, pa se mi zdi preveč tvegano. veliko lažje bi bilo, če bi to bila neka do-takrat-neznanka. nočeva, da bi nas, zaenkrat vezalo kaj več kot preizkušanje novih poslastic. zapleteno, a ne!?!
Kolk mi grete taki na *****!! Pojma nimate v kaj se spuščate, pojma nimate kolk ste naivni, sploh pa punca(samo, da njemu ustreže). Kar dej žal ti bo na začetku, verjemi mi, ker vem, da se boš razočarala, lepše je v sanjah, pol pa da ne govorim, ko te bojo preganjale slike v glavi, kako on njo otipava ali gleda ali kar koli.
uuuiiiiiiiiiiii, samo čakala sem, da se boš ti ali kdo tebi podobno misleči spravil name na tak način. ne iščem soljenja pameti, iščem pomoč pri dosegu mojega cilja. točno vem, kaj se lahko zgodi in prav zato se o tems fantom veliko pogovarjava. aja, pa mimogrede – jaz navijam za to, on pa se strinja. ni on predlagal, ampak jaz, pa ne zaradi njega ampak zaradi naju. v glavnem sprejemam tvoje mišljenje, kot bi lahko ti mojega. torej ponavljam: ne rabim moralk, ne rabim kletvic in zmerjanja, ampak kak konstruktiven predlog.
velja?
Potem pa gresta zvečer skupaj ven, se zrihtata in to…in pač skupaj pecata bejbike. Bo že kakšna zagrabila :)))
lp ajs
Just an idea… zakaj pa ne gresta pogledat v kaki swinger klub?
Saj ni nujno, da tam dejansko kaj pocneta, ampak poisceta kake
kontakte? (btw, tudi tisti ki zahajajo tja, menijo, da ni pametno
z znanci iz drugacnih kontekstov)
bojda je en v blizini Radenc, nekaj na obali, v Avstriji pa itak..
to mi deli ajsi. ti pa razumeš zadeve. zdej moram sam še jest jajca dobit, da bom šla lahko odločno v to akcijo. tu pač ne morem čakat, da mi drugi servirajo 🙂 sigurno se bo kakšna najdla. bom poročala, ko se bo zgodilo 🙂
aha, tenks. ja ni slaba ideja. mogoče pa res. nisem vedela, da se tam pletejo tudi takšne drugačne vrvice. sem misnla, da pač tam potekajo zgolj takšne in drugačne orgije z vsesplošnim izmenjavanjem partnerjev. hvala! končno ste se prebudili z uporabnimi idejami :))
hehe…sej to mora bit pa prav nasty feeling, da s partnerjem skupaj eno pecata. Mal alkota za sprostitev pa bo šlo. :))
lp ajs
no probam pomagat…
Pomoje bi blo najboljš da se zvečer lepo zrihtata in gresta v kak lokal, pa nista preveč vsiljiva, malo se smehljata, povabita kako čedno na pijačko… mogoče bi bilo clo boljš če bi ti več spraševala, ker recimo če je tvoj tip ful luštkan da nebi kakšna takoj v romanričnem smislu zapalila ker bi jo verjetno zlo razočarana ker je že vezan.
Lp Nutel(j)a
aja še neki,
jaz pač prej žensko opazim kot tipa in se je že dostkrat zgodilo da sem npr. na avtobusu sedela zraven kake luštne (jih je res veliko). Mogoče probaš lahko kakšno samo malo prijateljsko ogovorit, pol pa kasneje mogoče diskretno namigneš… ne vem, ampak večkrat lepo probaš, pa ni vrag da ne boš našla koga!
LP Nutel(j)a
prav maš, pa še kako zlo prav maš! sva že večkrat skupi kak obhod nardila, pa pokomentirala in sva ugotovila, da so nama iste všeč, tko da ne bi smel bit problem. kak viski pa bom sigurno zvrnila za več poguma. nasty, nasty, nasty… jaaaaaaaa 🙂
ja, saj je v planu, da pravzaprav jaz napeljem in zapeljem 🙂 in vedno bol se mi dopade ta predlog – kamor sodi tudi tvoj – da se pač na eleganten način poskusi, nič vsiljivega. sicer pa hitro začutiš, kakšne so vibracije. hvala punce!
No to sm jst že doživela sredi Bakusa…me ženska peca in pravi da če bi s kolegom v troje…jst pa kr usta do tal pa AAAA??? :)))
in pol? :))
lp ajs
Forum je zaprt za komentiranje.