Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Papirci za klekljanje

Papirci za klekljanje

Vidim, da si že nekaj let pošiljate papirce z vzorci za kleklanje. Pred časom sem tudi sama začela pa bi tudi jaz prosila za kakšen vzorec. Moj elektronski naslov je [email protected]. Prijetno kleklanje

jaz bi tudi prosil če je možno poslati kakšen vzorec. elektronski naslov [email protected] zahvaljujem se že v naprej 🙂

tud js bi prosla za kakšen vzorec. [email protected]

hvalaaa vnaprej. 🙂

Pozdravček vsem!

Res je zanimivo vsi bi papirce imeli, noben pa nič dal. Jaz bi jih pa zamenjala. Papircev imam kar nekaj od lažjih do težjih vzorcev…….

[email protected]

Lep pozdrav!

Ali mi lahko katera odstopi kak papirc za izdelavo nakipta iz idrijske čipke.

Pozdravljene.

Tudi jaz bi prosil za papirce, da jih dam materi, tako da bo čez zimo lahko kaj ustvarjala.

moj mail
[email protected]

Hvala
Miha B.

Pozdravljeni,
tudi sama sem se navdušila nad klekljanjem. Lepo prosim za papirce, hvala lepa.

[email protected]

Pozdravljeni,

Lepo prosim če ima kdo papirc oz. vzorec tega angela naj mi ga pošle na meil: [email protected]

VZOREC: http://www.mojalbum.com/mtina/klekljanje/foto/17937222

Bom zelo hvaležna, ker bi ga rada podarila za biramnsko darilo.

Živjo.
Tudi jaz bi bila vesela kakšnih novih papircev. Mail: [email protected].
Hvala in lp

Zivjo!

Bi lahko se meni poslali papirce, lepo prosim. Sem pa bolj zacetnica, ucila sem se 3 leta.

Iskrena hvala.

Mail: [email protected]

Pozdravljene klekljarice!

Jaz sem začela klekljati pred enim letom.Prosim, če ima katera kakšne papirce.Zanima me pa tudi, če veste ,kje bi dobila knjigo, ki jo je napisala Metka Tratnik z naslovom IDRIJA LANCE
Lep pozdrav Štefka
Moj meil se glasi : [email protected].

Pozdravljeni! Tudi jaz bi se priporočala za kakšne vzorčke, saj se zelo rada ukvarjam z ročnimi spretnostmi. HVALA V NAPREJ

Tudi jaz vas bi prosila, če mi lahko pošljete kakšne vzorce za klekljanje. In če ima kdo mogoče kakšen vzorec za nakit.

Hvala in lep pozdrav,

[email protected]

sem zacetnica pri klekljanju prosila bi če ma kdo začetne papirce in enostavne za klekljanje pa če mi lahko pošlje na mail: [email protected] hvala vsem

Pozdravljeni,
tudi sama klekljam in imam premalo vzorcev. Se priporočam vsem, ki mi lahko kakšnega posredujejo na [email protected] .
Lep pozdrav vsem!

Zdravo
Tudi jaz bi se rada priporočila za kakšne vzorčke.
Lahko so to prtički (najraje, da so polni – jim ni treba dodajati, všivati blaga) ali pa kakšni posamezni motivi. Velikost mi ni pomembna.
Moj e-malil: [email protected]
Lep pozdrav 🙂

Pozdravljeni,

tudi jaz bi rada podarila nekaj vzorčkov moji mami, tako da če se kateri da poslati kakšen papirc, ji bom hvaležna in ob priliki tudi pošljem kakšen vzorček nazaj 🙂 Mejl: [email protected]

Tudi jaz se priporočam za papirce!
[email protected]

Pozdravljene!
Mene zanima, če ima katera papirc prtiček sukane slince in žabice se priporočam?
Pa priporočam se za papirce pošljite mi kar na meil: [email protected].
Svojih sem že naveličana.

Prodam papirce za kleklanje iz leta 1927! Za več inf. [email protected]

New Report

Close