Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Papir.robec med opranim perilom

Papir.robec med opranim perilom

Očitno sem pozabila pregledati žepe..Posledica je ta, da je oprano pisano perilo polno muck od papirnatega robčka (ali pa je teh bio še več). Kako naj odstranim vse te mucke iz mokrega perila ???

Uf, kako poznam to, grrrrr!!! Jaz naredim takole: oprano perilo pred obešanje krepko otresem. Nato ta večje koščke poberem dol in perilo obesim. Ko je suho, spet pošteno otresem, če ostane še kaj, pa uporabim lepilni trak – s kosi selotejpa “potujem” gor in dol po perilu, da se ostanki pap. robčka primejo nanj.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Fino je imeti susilni stroj, ker gre potem vse samo dol.

Drugace pa posusi in potem skrtaci.

(ma ne delajo sumniki s-c-z)

Jaz naredim kot iksi, le ,da mokro perilo otresem in dam še enkrat samo na spiranje in potem v sušilec

srečno

Hvala za nasvete…no, sem upala da ima kdo izkušnje s tistimi “čudežnimi” kroglicami “ježki”, ki jih ponujajo preko kataloške prodaje (mislim,da je Neckermann). Zadevo sem nekako rešila s tresenjem, ponovnim izpiranjem…ko bo oprano drugič, tretjič bo šlo že dol. Kot poduk sebi sem si sedaj nalepila na pralni stroj listek “Preglej žepe !!” :-))

New Report

Close