Paper perfect
Ustvarjalke!
No, končno mi je uspelo probati tole Paper perfect zadevo!
To je ena takšna simpatična masa, katero nanašaš z lopatico (modelirko). Ima izgled tistega debelega papirja – ko izgleda hrapav. (no saj vem da veste kaj mislim :-)) ). Lahko ga naneseš tudi na navadno pvc mapico, ko se posuši ga odlepiš in ga potem poljubno izgrezuješ (no, za to mi ga je skoraj škoda, saj poceni ravno ni). Sama sem najprej za “probo” naredila kazalo za knjigo. V mapico sem dala eno staro kazalo (reklamno), potem pa sem nanašala približno v tisti velkosti. Robove sem pustila kar neporavnane, zato zadeva sedaj izgleda, kot bi bila na koncu “nacufana”. Gor sem nalepila motiv iz servietka.
Druga zadeva je bila okvir. Na navaden clix okvir (ta je malo večji od slike, katera je v okvirju) sem nanesla Paper Perfect. Izgleda kot en takšen reliefen paspartu.
Bom poslilkala in slike dala v moj album (enkrat čez vikend upam).
Na tem linku najdete nekaj idej:
V v rstici “paint line” s klikom na puščico izbereš Paper Perfect in klikneš “go.
V bistvu je masa Paper perfect “kompatibilna” z večino podlag. Se pa kar dolgo suši.
Morda pride ideja še kateri prav.
Ustvarjalni pozdravčič!
Tole mi je pa všeč! Mislim, da sem že gledala, pa nisem vedela, kaj bi bilo.
Si sicer predstavljam kako izgleda, me pa zanima, če je možno (ko se posuši), da je samostojno. Recimo tako, da rata kot kos papirja, ki ga lahko npr. uporabiš za izdelavo čestitke? Za tiste male, za h darilu me zanima?
Pa poslikaj malo postopek, če se boš zrajtala:))))
Lahko pa tudi pošlješ kakšno slikico:)))
Sončasti pozdrav!