panoramsko okno
Pozdravljeni,
mi lahko svetujete, na koga se lahko obrnem, da bi mi naredil tako oziroma podobno okno?
http://cdn.dornob.com/wp-content/uploads/2009/09/modern-bay-window-idea.jpg
najlepša hvala
Vzami v obzir, da so nekatere hiše (vključno z okni) na fotografijah zasnovane in izdelane za kataloge, in ne za realno življenje v njih. Ta iz tvoje fotografije že spada med kataloško pripravljene minimalistične in modernistične hiše, ki so v resnici postavljene za fotografiranje, nato jih pa podrejo ali uporabijo v druge namene, za bivanje pa ne.
Možno je, da se tako okno sicer da izdelati, ampak vprašanje je koliko je življenjsko. Zato ti ponudniki oken ponujajo klasične okvirje, sigurno ne zato, ker se drugačnih ne bi dalo narediti, ampak zato, ker ponujajo kvaliteto in stabilnost, ne nazadnje pa ščitijo tudi svoje ime. Prepričana sem, da bi v drugačnem primeru okno začelo zamakati, ne bi tesnilo, prepuščalo bi vlago, zrak, ipd, ti bi pa šinfala proizvajalca in ne svoje kvazi nemogoče ideje.
Poglej kako so v resnici sestavljena taka okna za hiše, v katerih se dejansko živi in ki niso narejene za kataloško fotografiranje