Panični napadi – rešitev
Pozdravljeni,
ta tema je namenjena predvsem vsem tistim, ki ”trpite” za panične napade. Veliko ljudi se srečuje z njihovimi simptomi, vendar ne vedo, da dejansko gre za panični napad.
Pri meni so se začele močne vrtoglavice, vsakič ko sem morala iti na vožnjo z avtomobilom ali pa preprosto takrat, ko sem morala zapustiti svoj dom. Seveda so nato sledili močni srčni utripi, bolečine v nogah oz. občutek, da te noge ne morejo več držati… in vse to je spremljal še čuden občutek strahu. Včasih se je vse to pojavilo tudi kadar sem bila na kavi s prijatelji. Res sem mislila, da se mi bo ”zmešalo” in, da sem izgubila stik z normalnim življenjem. Vse kar sem včasih počela v čisto sproščeno, se je sedaj izkazal kot velik napor.
Ko sem se dokončno odločila, da tako ne moram več živeti sem prebrala vso mogočo literaturo… in na koncu izvedela, da mi je manjkala le določena količina informacij, zakaj so v bistvu panični napadi normalni, ter kako se jih odpravi čisto brez vsakih tablet in pomirjeval.
In tu je moj rezultat: knjiga Brez panike. Kratka- 60 strani, kjer izveste vse. Zakaj sploh pride v telesu do takšnih reakcij in kako jih odpraviti… za vedno. Ni se vam jih treba več bati. Dejstvo je, da so neprijetni, vendar niso nevarni… in zato se jih da preprosto odpraviti.
https://www.facebook.com/prirocnik.panicni.napadi/
Knjigico pa lahko naročite tudi preko: [email protected] ali založbe Primus, najdete pa jo tudi v knjižnjicah po Sloveniji.
Če pa ima kdo še kakšno vprašanje pa kar pogumno.. 🙂
Lep in uspešen dan,
Anja
Forum je zaprt za komentiranje.