Najdi forum

Ok, zdaj vem vse… Komaj čakam, da še kaj napišeš o spolnosti in še čem. 😉

ehhh zdaj rabim novo ime.. to je ze prevec definirano….

Jaz tudi. 🙂

Veš kaj. Če bo nekdo želel biti z tabo, pa mu je otrok ovira, se ne sekiraj. Tisti je tako mislil, na druge stvari, kot na to, da bi živel z tabo.
Ne reci pa drugorazredno blago. Le budalo ceni ljudi po tem kaj imajo. Ljudi moraš cenit po tem kakšni so.
LP

Oh, Tommy, to sem rabla…..antinomija, definitivno.

Hahaha.
Ne eno ne drugo.

Ja, sem šele potem opazila, da sem pod drugim nickom. Pisala sem namreč v knjižnici in očitno je z mojega kraja ena, ki se tudi javlja na Medu. V računalniku pa pač ostane prejšnje ime.
Malo čudno je izpadlo, ja.

Yeah, right. 🙂

Menda si sledil-a dogajanjem?
(Uhh, predsodki. Premalo me poznaš.)
Če veš, za kaj gre, si lahko opazil-a, da je iz vpisa, ki sem ga napisala pomotoma z drugim nickom, tako zelo jasno, da gre zame, ne za neko x, saj sem odgovarjala na nekaj, kar je bilo namenjeno Sashi.

Bye, pa ne hodit preveč v sauno.

Jasno, popolnoma jasno je bilo, da si odgovor napisala ti. Priznam pa, da si uganila: ne poznam te. Verjetno ne hodiš v savno. 🙂

B kompleks je pisal/pisala:
>
> Jasno, popolnoma jasno je bilo, da si odgovor napisala ti.

Popolnoma jasno. Ravno zato tisti tvoj Yeah right.. je bil nesmiselen.

Seveda, seveda, v knjižnici. 🙂

Haha. Mej se lepo.

Hvala, enako.
😉

Sasha je svobodna, prosta, neporočena, nevezana, neodvisna, nepredelana, ne pozna dobro tujk, in še bi lahko naštevala, pa še zmeraj ne bi vedel dosti.

Ja, no, oprosti, ker sem vprašal. Zanimiva si tudi brez tega, da napišeš svojo biografijo. 😉

Šele sedaj sem prebrala kaj si napisal o oddaji o samskih in ugotovila, da si moški…. ves čas sem mislila, da si kaka sitna baba…. 🙂

Sicer sem odgovarjala Igorčku…. hm….

It is I…
…me nisi prepoznala, ker imam očala? 🙂

Igor….. zato si rekel, da ne rabiš moje biografije…. hihihii. Glavno, da nisi baba.

New Report

Close