Najdi forum

Seveda so zanimive ženske…. pa menda ne vse samske….

Haha… ja res…. k pa sesuvaš stalno neke strukture….

jaz sem bila pri 20 neumna in v paru, pri 30 pametna in samska, pa pri 40 pametna in samska, zdaj sem pa pametna in poročena
Ni mi žal, da sem bila tako izbirčna in nikoli mi ne bo.

Oksimoron morda?

A ni bila tisto Sasha? 🙂

Kaj to pomeni, da je Sasha poročena in prosta? 😉

Zakaj ne verjameš? Prisežem, da se nisem rodil star 30 let. 🙂

Čer! No ja, škoda, da imaš omejitev v letih…Kaj pa malo starejša? Bi šlo?
Pozdravljam!
Angel*

Kaj pa pametna, samska in z otročkom?? Prav zanima me, če spadamo v vaš visok rang ali smo drugorazredno blago? Ja, prijeten, obetaven klepet ob kavi je… potem pa pogovor nanese na mojo deklico in o gospodu ne duha ne sluha. Saj nisem žalostna, samo naj slišim še kaj iz moških ust…
LP,Y

Angel in Why (če ne zameriš), možno je tudi to, ampak highly unlikely. Morda čez eno leto… pa otrok se mi sploh ne zdi moteč dejavnik, sploh če je bil lepo vzgajan. 😉

Kaj pa ti pomeni 1 leto?? A si bolan, a se boš mogoče psihično pripravljal na morebitnega otroka, ali si vezan? Mogoče pa nekaj čisto drugega…bog ve??
Sicer pa, kaj je zate dobro vzgojen otrok???
LP, pa naj bo Why

Trenitno me pač preveč starejše ne mikajo preveč zelo, ampak čez eno leto se lahko tudi to še spremeni, če ne bo nobene pametne okoli 30. 🙂
Kaj je dobro vzgojen otrok? Ja, da je lepo socializiran, je bil deležen velike starševske ljubezni, itd.

No prav…pa nič! Pa saj naju niti videl nisi!!!! Kako pa lahko potem veš?
lp
Angel*

No…in če zgledajo veliko boljše kot ena od 30? Pa saj naju niti videl nisi? A videz ti pa nič ne pomeni? Kako pa to? Si slep al kaj? Sorry, veš meni osebno ni potrebno nobeno ponujanje tu gori. Vsak ima vedno možnost izbire. Jaz osebno se nisem nikoli k ničemer silila. Ali je šlo samo od sebe, ali pa sploh ni šlo. Srečna sem v svoji zavesti, da sem ženska, poželjiva in zaželjiva marsikomu. Sem bila vsaj in še sem, tudi vir strasti, poželenja in veselja. Všeč pa so mi pogumni moški. Ne pa tisti, ki žbeže, ker se boje…
lp
Pa nočka!
Angel*

Angel, sej je kul.
😉

hmmmm kompliment? :))

Kompliment, dejstvo… whatever.
Sem prebral, da imaš enega mišičnjaka doma. 🙁 , iIn pa modro-zeleno-sive oči. 🙂

hehehe.. vidis.. sem rekla, da je kr ena = kr katera.. tistega misicnjaka ima doma ena druga.. pa tudi kodrlajsaste oci ima ena druga.. ravno tista dva posta pa res nista moja.. hocem rect.. od te kr ene

Prav to sem želel prebrati sedaj od tebe.;) Samo še to me zdej ful zanima, si tisto napisala ti kot kr ena ali je bila tisto ena druga isto kot kr ena. Ker če sva že pri tem, a veš, na moja sporočila si kot kr ena vsakič odgovorila ti, ne pa katera druga kot kr ena. Torej? 🙂

ja.. ampak v imenu cisto vseh zensk!!! :))))

New Report

Close