Najdi forum

Dobro situiran bi bil, če bi imel neto več kot 200.000 na mesec za redni delovni čas (brez nadur), vsaj trisobno stanovanje in avtomobil, vreden več kot 25.000 evrov. Skoraj dobro situiran je pa malo slabše od zgornjega. 🙂

Sedaj si me pa spravil v žalost. Vedno sem mislil, da sem dobro situiran. Za avto , da bi dal (preračun v staro valuto) več kot 50 000 DEM , nikoli več. Nekoč sem dal tudi 100 000 dem, pa take neumnosti ne bom nikoli več naredil.
Skupaj sva med “še kar” dobro situiranimi.
LP

Ajde, recimo, da je tudi avto za 15.000 do 20.000 evrov še znotraj kriterija. Jaz pa bi, če bi imel preveč denarja, dal tudi 50.000 zanj. 🙂

Nismo govorili o preveč denarja.

Povem ti pa tole. Ko sem imel avto vreden preko 50 000 evrov, sem imel dekleta, ki so bila vredna kot pleh (treba večkrat zamenjat).
LP

Sem te razumel, Mina, že prej. Čudi me, da reagiraš tako nervozno, saj domnevam, da si krepko pod 30. Tudi jaz želim tebi srečo v novem letu, pa da bi se manj razburjala. 😉

Jaz moram najprej pogledat v slovar tujk, preden kaj rečem….. 🙂

Koliko si ti star?

Ah, jebi ga, saj sicer sem popoln, ampak včasih, seveda zelo zelo redko, ga pa tudi jaz mogoče en čist mal, če že ne gre drugač, .., pihnem. No, pa upam, da si mi že oprostila…

samski -a -o prid. (a)
1. ki ni poročen: samski moški; ostala je samska / samski stan; samsko življenje • predložiti samski list pri eerkveni poroki potrdilo, da oseba, ki se želi poročiti, ni poročena; publ. zamenjati samski stan z zakonskim poročiti se
😉

heehehehe

Igorju je ocitno pri srcu matematicna logika.

Tavtologija – izjava, ki je vedno pravilna (ob kakrsnikoli kombinaciji predpostavk)
Antinomija – neresljivo konfliktna izjava

Lp,
Tommy

Draga porocena,

lepo je, da sama sebe prepricujes, kako modro in pametno potezo si naredila, ampak tukaj lahko obstaja se kdo, ki je manj bister od tebe in te bo vzel resno.
Kaj pa pol?

Lp,
Tommy

[ no married people were hurt during creation of this message ]

Tommy, ti si pa res en velik serator. Preveč si narcisoiden. Misliš, da so vsi ljudje slabši od tebe in vsakega, ki kaj napiše, skritiziraš in ga pohodiš. Poskusi se malo brzdati, ti bo lepše v življenju.

Moram reči, da Tommyjevega sporočila sploh nisem razumel kot kritiko. Je pač pojasnil tista dva pojma. Lahko bi pa res, če že poskuša, se bolj potrudil. 😉
Mimogrede, prebral sem si nekaj tem iz lanskega leta… Sasha, Angel in “kr ena” so zagotovo zelo zanimive ženske. 🙂

Kako si sploh drznem obstajati, a ne?

Tommy

Kje pa si to prebral? Hočem, ti povedati, da samo pljuvaš po ljudeh, nikoli pa nič konkretnega ne poveš. Verjetno si popoln in preziraš vse ljudi, ki niso tako popolni kot ti. Lep dan.

kr ena je v bistvu ”kr katera”.. katerakoli.. prototip… zato ni micka, ampak nosi genericno ime kr ena..in kr ena je zagotovo zanimiva zenska.. kr ena, ki stoji na avtobusni postaji.. kr ena zenska.. ena taka stanuje v bloku cez cesto igor.. hehehe

Ampak “kr ena” je na tem forumu samo ena, konkretna… res pa ima značilnosti (profesionalno deformacijo?) psihologinje. 😉

Jaz tej zgodbi čist nič ne verjamem, he, he!

Aja ti si mislil, da ne vem, kaj pomeni biti samski????
:-))))

New Report

Close