Najdi forum

Palice za nordijsko hojo

V Hoferju imajo po zelo ugodni ceni (4.700 SIT) kvalitetne, karbonske palice za nordijsko hojo.
Nordijska hoja ima zelo “sofisticirano” ime, a je zdrava in lahko nadomešča fitnes trening za zgornji del trupa, hrati pa je enostavna (povsem naravno korakanje) in primerna tudi za čiste rekrativce-začetnike. Za tiste, ki pa tečemo na smučeh, pa lahko kvaliteten suh trening z nordijsko hojo osnuje dobro bazo za zimsko aktivnost.

Palice so 50% karbonske (prestrezajo tresljaje), lahke in anatomsko oblikovane ter s “copatki” (guma za hojo po asfaltu) – v Hervisu so podobne 12.000 SIT.

Glede na to, da sonček vabi, da na Rožniku zanesljivo ne boste edine s takšno hojo, vam nakup palic s pedometrom toplo priporočam. Stavim, da se ne boste več čudile, kje nabrati 10.000 korakov!!!!

Pozdravček,

Zebra

Hvala za informacijo. Mi je ena palica padla na tla tako, da se mi je poškodovala pri navoju. Bom šibala danes pogledat, če jih bodo še imeli.
Drugače je pa super uporabljat palice, ker ti res celo telo miga, pa še rok nimaš oteklih. Mačkice hajd v nakup, pa ene zame pustite. Lep dan!

Ha ha Benardica. Zebra tebi pa hvala za informacije.
Sama jih sicer imam že kako leto in pol, vendar jih ne uporabljam prav veliko. Sem pa res en butelj.

Tukaj pa še povezave o nordijski hoji

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

New Report

Close