Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Paketi za novorojence, katerega izbrati

Paketi za novorojence, katerega izbrati

Dober dan, sem nosečnica in kmalu bom rodila , zato se odločam za paket in bi prosila za vaše izkušnje.
Glede na stvari notri, sva s partnerjem ugotovila, da nama nekako najbolj pride prav paket C. Zanima me , kakšne so kaj stvari notrui, oblekice, posteljina,…ali so lepe ali pa so bolj tako .
Ali je bolje vzeti denar?Drugi paketi nama ne pridejo prav,le C. Torej kakšna je roba?

Ali morda kdo ve, kolkiko znaša trenutno denarno nadomestilo, če se odločimo, da ne vzamemo paketa?

Zdravo!

Koliko znasa denarno nadomestilo nimam pojma, sama sem si izbrala denar, ker mislim, da se sama najbolj odločim kaj mi odgovarja, (barva, model, količina, …)
lp

Moja kolegica se je ravno tako odločila za paket C, ampak je bila zelo razočarana. Oblekice so bile nekvalitetno zašite, tudi materjali so bili tako grobi, da se mi je prav čudno zdelo, kako to, da sploh lahko dajo to v paket za novorojenčka. V glavnem rekla je, da bi, če bi lahko ponovno izbirala raje vzela denar. Dobiš ga manj kot je vreden paket (mislim da cca. 60 -70%), samo ti sigurno prav pride. Njej so vse stvari obležale v omari in ji delale gužvo.

Lp.

Sanja

V reviji Nosečnost sem prebrala da je znesek, ki ga dobiš okrog 28.000 SIT. Tudi sama sem pred isto odločitvijo in nimam pojma kaj je boljše, da izbereš: denar ali paket. Pa lep pozdrav

Pozdravljena !

Nekje pred devetimi meseci sem se odločila za paket B (plenice + oblačila + odeja) in mi res ni žal. Odeja in oblačila so bila solidna in uporabna. Za ta paket sem se odločila, ker sem torbo in posteljnino že imela. Mislim, da je v vsakem primeru boljše izbrati paket, ker je denarno nadomestilo veliko nižje.

Tudi jaz imam zelo pozitivne izkušnje s paketom, in sicer ravno s paketom C. Oblačila so bila kvalitetna in so mi tudi vsa prišla zelo prav. Seveda pa je vse odvisno, kakšen okus imate in kako ste glede tega izbirčni.
Lep pozdrav!

Kakšna pa je posteljina- pisana, lepa ali navadna bela? Kdaj pa ste vzeli paket?

Kar se tiče posteljnine proizvajalca Odeja iz Škofje Loke sploh ni problem, ker jo lahko zamenjate. Sugurno vam jo zamenjajo v industrijski prodajalni v Škofji Loki, verjetno pa tudi v njihovih trgovinah drugje po Sloveniji.
Sama sem želela drugačno odejico, kot sem jo dobila v paketu B in so mi jo zamenjali. Ker sem vzela boljso, sem pač doplacala razliko v ceni.

Lidija – če boš rodila prvič, je paket krasna stvar. Drugič, ko pa več ali manj že vse imaš, je denar boljša odločitev, saj kupiš tisto, kar res rabiš.
Jaze sem bila s kakovostjo in vsebino paketa zadovoljna. Niso pa te oblekice neke ultra moderne izvedbe – za preoblečt pač.Vsebina pa je zagotovo vredna precej več denarja, kot ga dobiš če se odločiš za denar.

Mislim, da je posteljnina v večini primerov pisana – vsaj mi smo takšno dobili, pa še prav lepa je. Paket sem dobila decembra 1999.

Draga Lidija!

Tudi sama pričakujem dojenčka (drugi otrok) in sem izbrala paket C. V njem je lepa posteljnina v prevladujoči rumeni barvi proizvajalca Odeja (nov model, ne kakšen star), lep rumen plišast kompletek z jopico, plišast pajacek s potiskanimi jabolki, bodija, majčke, kapice, čisto spodobna kopalna brisača za dojenčka in še nekaj malenkosti. Lahko rečem, da so stvari čisto lepe in uporabne, kvalitetne, njihova vrednost pa je nekje 39.000 tolarjev (tako so mi povedali na sociali). Sama imam za dojenčka pripravljenih ogromno stvari, (ki si jih tokrat lahko privoščim), a sem bila paketa vseeno vesela.

Lep pozdrav in veliko veselja z dojenčkom,

Barbara.

POZDRAVLJENA BODOČA MAMICA !

Pred enim letom sem vzela paket B. Ko sem ga odprla sem bila zelo presenečena kako je mogoče toliko stvari spraviti v tisto škatlo.Vzela sem B zaradi plenic (40 + 10) in prešite odeje. Dobiš še kremo bibisan, stekleničko, dudo, knjigo nega dojenčka, komplet: brisačka, slinček, umivalna vrečka, rumen pajac z dolgimi rokavi, kompletek iz pliša ( pajac, jopa, kapa ), dva bela pajacka, body, kapico za po kopanju, dve tetra majčki, palčke za in vato za nego in sigurno sem še kaj pozabila. Aja, nekaj kar jaz nisem rabila : podloge za previjanje in nekakšne plastične hlačke.Stvari so kvalitetne in uporabne, če nisi nevem kako delikatna in fina, tako kot moja soseda, ki je vse skritizirala. Takšne ženske paketa sploh ne potrebujejo.
Srečno !

Sem vzela c, pa bi bilo bolje b, ker mi posteljnina ne paše na odejico in jogi, je premajhna…
sicer pa so zelo lepa oblačila, seveda, če ne želiš že ob rojstvu razvaditi otroka…
LP. Anita

Pred dvemi leti sem vzela b paket in sem bila zelo prijetno presenečena nad njim.Vse je bilo zelo lepo in uporabno ,predvsem za nekoga ,ki pričakuje prvega otroka.Ko sem pa devet mesecev nazaj rodila dvojčice sva se odločila za denar,ker smo potrebovali druge stvari kot so v paketu.

Živjo, sem Lidija, ki je postavila to vprašanje. Odkločiti se moraš kaj ti bplj prav pride- paket ali denar. Tudi to moraš premisliti katere stvari res rabiš in kateri paket ti zato ustreza. Sama sem ravnokar dvignila paket C, ker mi je ta vsebina najbolj ustrezala in moram reči, da sem zelo zadovoljna, saj so stvari še lepše kakor sem pričakovala.Ne ve,m ali so vsi paketi enaki, kajti en a je napisala , da je dobia lepo rumenkasto posteljino, moja je zelo lepa, zeleno modra z medvedki. Presenetilo me je tudi, da ( to ni v paketu, to dobi vsaka mamica) dobimo supewr knjigo Mati in otrok. Odločite se in srečno s porodom in z vašim dojenčkom

Tudi sama sem si izbrala paket C in sem zelo razočarana. Posteljina je res od Odejice vendar je grde barve pa še na odejo mi ne paše. Tudi nad tekstilom sem razočarana saj so same velike številke jaz pa želim imeti lepo oblečenega dojenčka saj imaš tako majhno kepico samo par mesecev in zakaj ji takrat ne bi privoščola nekaj lepega. Če bi lahko še enkrat izbirala bi vsela denar.

New Report

Close