Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje paket za novorojenčka

paket za novorojenčka

Zanima me, kakašne so vaše izkušnje s paketom za novorojenčke, ali ga boste vzele ali boste vzele raje denar? Kolegica mi je namignila, da so bile pred leti cunjice nekvalitetne in da lupinica, ki je v paketu ni primerna. Meni pa se zdi, da so lupinico zamnjali, in da je sedaj OK. Ker picakujeva prvega otrocka bi nama tudi cunjice prisle prav.

Jaz sem prvič vzela paket oblačil, drugič pa denar. Sedaj je veseli dogodek še daleč, vendar se mi zdi, da bova vseeno vzela denar. Katera ve, kakšni so sedaj paketi (kaj je v njih) oz. kakšen je znesek v kešu?

jaz sem vzela denar, za drugega bom pa tudi najbrž. malo smo še dodali in kupili voziček, ki nam je bil všeč.

Znesek je okrog 60.000,00SIT, za vsebino pa poglej na link:

http://www.novorojencek.com/

1. paket,2.denar,ker imam stvari še od prvega in smo z denarjem še malo dokupili cotk in ostalega. tempra

Prvič paket s cunjcami, v drugo pa denar. Si bom vsaj lahko kupila cunjce po želji.

Prvič vzela paket, oblekce so bile zelo kvalitetne. Za drugič pa še ne vem. Morda paket s štorkljo ali pa denar.

pri prvih dve paket, sedaj 3. pa se bova verjetno odločila za denar.

prvič denar, drugič denar

Prvič (pred 6 leti) sem vzela paket z oblačili, zdaj bom pa denar 😉

Letos znaša znesek enkratne pomoči ob rojstvu otroka 57.190 sit.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Oblačila so kvalitetna, brez skrbi. Prvič smo vzeli paket, drugič pa denar, ker smo imeli že precej stvari. Previdna bodi samo glede velikosti oblačil – npr. če je v paketu debel bombažni pajac št. 80, potem bi moral imeti otrok približno eno leto pozimi, da bi ga lahko uporabila, ne pa poleti.
Mislim pa, da vrednost paketa nekoliko presega denarni znesek in če še nimaš nič oblačil, vreč za spanje, plenic,.. se ga splača izkoristit.

Midva pricakujeva prvega otrocka in ker se nicesar nimava, bom po vsej verjetnosti vzela paket. Zelo mi je vsec stolcek Trip-Trap, sem pa slisala, da za cisto majhnega otroka ni najbolj prakticen, ker naj ne bi nudil zadosti opore.

A ima katera kaj izkusenj s tem?

A

Ja, res je, da dobiš paket v večji vrednosti, kot če vzameš denar. Ne dobiš pa zmeraj ravno vseh stvari takšnih, kot si želiš. Če nimaš finančnih težav, vzami denar, pa lahko kupiš tisto, kar ti je všeč. V nasprotnem primeru pa ti lahko paket pride prav, ker ti zelo olajša stroške, ki jih imaš ob rojstvu otroka.

js sem raje lani vzela denar, vsaj kupiš kar ti je všeč

lp, lara

Neki časa nazaj so punce na starši staršem delale primerjavo glede denarja in paketa. In ugotovile, da paket ne presega vrednosti denarja ampak je celo kr dost manjša vrednost. Pa še stvari so večinoma neuporabne, vsaj za dojenčka. Pajacki preveliki itd.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

New Report

Close