paket za novorojenčka
Zanima me, kakašne so vaše izkušnje s paketom za novorojenčke, ali ga boste vzele ali boste vzele raje denar? Kolegica mi je namignila, da so bile pred leti cunjice nekvalitetne in da lupinica, ki je v paketu ni primerna. Meni pa se zdi, da so lupinico zamnjali, in da je sedaj OK. Ker picakujeva prvega otrocka bi nama tudi cunjice prisle prav.
Znesek je okrog 60.000,00SIT, za vsebino pa poglej na link:
Oblačila so kvalitetna, brez skrbi. Prvič smo vzeli paket, drugič pa denar, ker smo imeli že precej stvari. Previdna bodi samo glede velikosti oblačil – npr. če je v paketu debel bombažni pajac št. 80, potem bi moral imeti otrok približno eno leto pozimi, da bi ga lahko uporabila, ne pa poleti.
Mislim pa, da vrednost paketa nekoliko presega denarni znesek in če še nimaš nič oblačil, vreč za spanje, plenic,.. se ga splača izkoristit.
Ja, res je, da dobiš paket v večji vrednosti, kot če vzameš denar. Ne dobiš pa zmeraj ravno vseh stvari takšnih, kot si želiš. Če nimaš finančnih težav, vzami denar, pa lahko kupiš tisto, kar ti je všeč. V nasprotnem primeru pa ti lahko paket pride prav, ker ti zelo olajša stroške, ki jih imaš ob rojstvu otroka.
Neki časa nazaj so punce na starši staršem delale primerjavo glede denarja in paketa. In ugotovile, da paket ne presega vrednosti denarja ampak je celo kr dost manjša vrednost. Pa še stvari so večinoma neuporabne, vsaj za dojenčka. Pajacki preveliki itd.