Najdi forum

paket-posvojitev

Hja…res je vse skupaj napisano tako bolj enostransko…ljudje preveč gledate samo iz enega zornega kota…zornih kotov je več in vsepovsod se ista stvar vidi drugače!

Jaz mislim samo eno in to se mi zdi najbolj prav: da ne glede na to ali je otrok živi pri bioloških starših ali pri drugih starših je najbolj pomembno, da je dobrodošel in da ga imajo radi! Ljudje to je pač najpomembnejše, jaz sem že doživela, da sta dva posovojila otroka in mu nudila toliko ljubezni in topline, ki mu ju prava starša nikdar ne bi mogla dati…tako pač je…gre se za to kakšen človek si, če nisi sposoben imeti rad svojga otroka vso življenje, ga raje nimaš, če pa si ga sposoben imeti rad pa ga imaš, pa četudi ga posvojiš, zakaj pa ne…sploh veste koliko je sirot? Koliko je takšnih otrok, ki nimajo starše…ki so jih izgubili…sploh veste koliko otrok na dan izgubi svoje starše na krut način med vojno? In komu bi jih naj prepustili? Sirotišnicam????? :((((( ko bi se le dalo, da to sploh ne bi obstajalo…veliko otrok bi bilo srečnih !

Alina E. zelo lepo si to napisala in se popolnoma strinjam s tabo. Sama z svojim bodočim možem ne moreva imeti otrok in pravtako razmišljava kot ti. Eno je, da si otroka zelo želiva, ker pa žal to ni mogoče je drugo to , da pomagava otroku, ki je ostal brez staršev in potrebuje toplino ter ljubezen, katero pa sem prepričana, da mu jo bova lahko midva nudila.

Mislim, da imata s fantom velike možnosti, da posvojita kakšnega otroka, saj je na svetu toliko otrok, ki si želijo topline, da vama to ne bo težko doseči, mislim, da je pohvale vredno že to, da sta se za posvojitev sploh odločila…namreč ljudje težko sprejmejo med sebe nekoga, ki ni njihov, ker pač ne znajo ljubiti, če bi znali, bi vedeli, da ni važno od koga si, samo da si!
Ne obremenjujta se preveč z našo ozko razgledano Slovenijo in njej podobne dežele, malo vstran, ne daleč že imata veliko možnosti za posvojitev otroka, otroci pa tako vemo, so otroci, vsi enaki, važno je kaj naredimo iz njih, to BODO!

Veliko SREČE vama želim in vsem podobnim, sploh pa se ne ozirajte na raznorazne teme kot je ta in njej podobne, ker v njih ni niti kančka razumevanja in ljubezni!!!!!

Lp, Alina

Alina.E

Hvala za tako lepe besede in upam da bova brez prevelikih problemov posvojila otroka.

LP,
Katja

New Report

Close