pajkice in najstnice
Fantje zanima me, če vas tudi tak, ko imajo najstnice oz. mlade punce na sebi oblečene pajkice. Ker to mene res ful rajca
Mene je v tvojih letih samo pogled na žensko tako zrajcal,da se bil paf…z leti to mine,danes mora bit orng baba,da ozrem za njenimi atributi…ti pa povem,povaljaj vse kar se ti ponudi,ker ti bo zal,da si bil “fin”…ali cakati na “boljso”….vsaka zenska ima nekaj dobrega v sebi,nasebi…nalakirani nohti,petke,lepe noge,sportne ritke….to je tisto,kar goni moske v neumnosti.
Nisem več najstnik in se tudi ne družim z najstnicami, mi je pa fetiš videti ženske (študentke pa tja do srednjih let), če imajo na sebi usnjene pajkice. Dolga leta so mi bile fetiš najlonke, dokler se nisem v začetku septembra peljal z neko študentko, ki je oddala oglas na prevoze. Imela je oblečene črne pajkice – imitacija usnja, ki so se nekoliko svetlikale. Tako sem poleg kopalk, najlonk in perila pričel tudi z zbiranjem pajkic in svilenih/svetlikajočih bluz. Se je v zadnjih 2 mesecih tega kar nabralo. 🙂 Tudi pri seksu bi želel, da ima ona to oblečeno, pa se v najlonke in pajkice naredi luknjo med nogami.
Forum je zaprt za komentiranje.