Želela bi opozoriti dekleta in žene,
ki upajo da jim bo čaj Paiyouji PLUS pomagal do zaželene telesne teže,
DA STVAR NE DELUJE!!!
Sama sem nasedla zatrjevanju “prijateljice”, da je s pomočjo čaja shujšala 10 kg, ko sem ji povedala da kljub rednemu pitju čaja in držanju navodil nisem izgubila niti 1 kg, mi je odgovorila da verjetno moj organizem deluje drugače!?
Nisem pričakovala nekega čudeža, želela sem izgubiti samo par kilogramov, da bi kavbojke lažje zapirala.
Plačala sem davek na budale, nekaj čez 90 eur za tri škatle, ve pa premislite…..
Mogoče hoče nekdo narediti negativno reklamo…še vedno nas je več pozitivnih uporabnic, ki smo s tem izdelkom zadovoljne. Sicer pa danes se tako ne gre zanašat za mnenje na forumih, ker bodo vedno takšni ki bodo kritizirali in takšni ki bodo hvalili….nikoli pa ne boš vedel kaj je resnično, če stvari sam ne preizkusiš!!!
Mislim, da je odvisno tudi, koliko kil imaš preveč. Jaz sem izgubila 10 kil s pitjem tega čaja. Popolnoma mi je zavrl apetit, tako, da sem z dvema škatlicama v 6 tednih odvrgla ves balast. Sem pa hotela shujšati še malo več (da bi bila res suhica), pa ni šlo. Torej – shujšala sem do teže, ki sem jo imela v normalnih časih, na konfekcijsko 36, več pa ni šlo. Pa sem ponucala še dve škatlici čaja, ampak efekta kot je bil prvič ni bilo. Niti deke. Lačna sem bila kot normalno.
Po pol leta sem še vedno na isti teži (58-59kg), jem, kar sem jedla pred hujšanjem, tudi nezdravo, pazim pa na količine in večerne obroke ter telovadim vsaj 3x tedensko. Vsak večer pa se ne morem nagledati trebuščka, ki je kljub dvema majhnima otrokoma brez maščobe in mišičast, kot ni bil še nikoli prej. Pa po konstituciji in genski zasnovi nisem drobna ali suha po naravi (ravno nasprotno).
Torej punce – vse se da, če je volja. Zame je bil čaj samo pika na i, ki mi je pomagala doseči moj cilj, niti slučajno pa ni dovolj. Če ni zraven veliko volje in discipline, ne bo efekta.
To kar je napisala Trinis je čista resnica. Zelo lepo napisano!!
Volja in disciplina sta nujno potrebna za dosego cilja. Čaj je treba vzeti kot pomoč in ne kot rešitev!!! Največ lahko k uspešnim rezultatom pripomorete sami s svojim pozitivnim razmišljanjem, vztrajnostjo, voljo in s tem da se preprosto imate rade in se cenite! Vsem lahko uspe. Ker ponavadi rabimo začetno motivacijo, je čaj lahko odlična pomoč da spremenite prehranjevalne navade in poskrbite tudi za aktivno življenje.
Še moje mnenje…tudi sama sem se odločila da preizkusim ta izdelek in moram rečt, da sem se pravilno odločila. Res deluje in sem res srečna, da mi je končno uspelo izgubiti odvečne kile.Hrane nisem spreminjala, ampak jedla samo manjše količine. Nekak nisem za diete, ker sem vedno razočarana. Pa še navadila sem se piti dosti tekočine, tako da je moje počutje zdaj dosti boljše.Imam občutek, da se bo ta rezultat obdržal, ker tudi zdaj ko sem prenehala piti ta izdelek, jem enako kot v času pitja tega izdelka. Seveda pa imam rezervo za tiste dni, ko imamo ženske dneve in hormoni podivjajo:-)Denar ni bil vržen stran….sicer pa bi ga itak zapravila za brezvezne stvari;-D
Pozdravljeni,
nekaj bi vas vprašala glede tega čaja.. tudi sama sem ga kupila, zato me zanima, ali tudi vam povzroča npr. pospešeno bitje srca, bolečine v predelu ledvic, če npr. v uri po zaužitju čaja ne spijete ogromno vode, glavobol, če ne pijete dovolj, nespečnost, če ga pijete prepozno?
Kako ga pijete oz. kdaj? Zjutraj na tešče ali po zajtrku?
Lp in hvala
jaz ga pijem že nekaj časa, sem ga pa res dobila kot darilo od orijateljev iz japonske…
enkrat sem že napisala, da gre za visoko kvaliteten zeleni čaj, ki raste menda samo na določenih področjih … po okusu je bolj trpek, ni pa neprijeten …
najraje ga imam v vročih dneh, ko dve vrečki prelijem z 1,5 l vode, noter narežem na kolobarje pol limone ali (zdaj so še v prodaji) pomaranče in postavim za kaki 2 uri v hladilnik …
sama mu ne predpisujem čudežnih moči, je pa res da ima nekaj prijetnih učinkov – recimo večkrat greš v wc …
enak učinek bi lahko dosegla s katerim koli drugim kvalitetnim zelenim čajem… dobiš ga v čajnicah po cca. 3 € 100 gr zavojček …
kvaliteten zeleni ali enako mate čaj lahko preliješ 3x, tako da to pitje čajev poceni a to ne velja za vrečke kupljene v merkatorju ali tušu …
torej, če se ti ne zdi preveč – konec koncev je samo čaj – plačati tako ceno, ga naroči … čudežen ni, a ti gotovo ne bo škodil … lahko pa si v kaki čajnici, ki jih že povsod na kupe nabaviš zeleni čaj – nekje imajo tudi že oolong – za bistveno manjši denar …
popolnoma pa drži navedba, da ga vzhodni narodi pijejo zaradi topljenja zaužitih maščob … tudi naši prijatelji ga po vsaki večerji popijejo … tako da nekaj bo verjetno že na tem … a 3 kg samo zaradi njega po moje vseeno ne shujšaš …
če nimajo oolong čaja lahko vzameš gykuro zeleni čaj, ki vsebuje tudi precej kofeina in ima zato močan učinek … japonci gykuro pijejo ob prehladih in vnetem grlu … prijeten okus … komot ga preliješ 3x in sicer ena zvrhana čajna žlička na 2 dcl vode ( voda naj ima max 80 stopinj) …
cena zelenih čajev je kar enotna, v lj cca. 3 € za paketek … to je ponavadi dovolj za mesec dni …