Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Paint Zoom – brizgalna pištola

Paint Zoom – brizgalna pištola

Ali jo kdo ima in ali ste tisti, ki jo imate zadovoljni z njo. Se da res tako simpel in enostavno pobarvati različne materiale? Kako je s čiščenjem?

Tisti, ki te pištole nimate se vzdržite komentarja v smislu, kaj je pa še bilo dobro kupljeno preko top shopa ali podobno.

Pozdrav!

Ja res je zelo simpl je prebarvati tisto kar nameravaš prebarvati, poleg seveda prebarvaš še del druge površine cca 15 cm in če te to ne moti, potem je v redu, razen seveda če zaščitiš z papirjem in z lepilnim trakom.

saj je v redu, samo kar precej šprica naokoli in če ne zaščitiš…

Jo imamo tudi mi…To da šprica naokoli je eno…smo vsi oranžni naokoli hodili..tisti, ki je pleskal in vsi ostali opazovalci…problem je tudi ravno pravo mešanico naredit (če je preredko ni ok, pregosto ni ok). Vsekakor ne gre tako lahko kot v reklami.

Nagradno vprašanje – kateri izdelek iz TopShopa NI navaden klump? Jaz ga še nisem videl.

Pred sedmimi leti kupila power juicer, dela vsaj 6krat na teden, še vedno je ok, čeprav je nož že čisto top ;))
(Razen tega nisem tam kupila čisto nič ;))

No, jaz sem jo poslala nazaj, pa tudi denar so mi vrnili. Kaj več pa sem že pisala, samo malo na iskanje pod paint zoom je treba pogledati. 🙂

Od vseh stvari, ki sem jih kadarkoli kupil in so ble zanič, ta paint zoom podira vse rekorde. Ravno obratno dela od tega kaj pravijo. Šprica, teče, pušča nepobarvane površine, koti so katastrofa. Pravijo da porabi manj barve, ku***, še več barve sem moral porabit ko sem kasneje z valjčkom to svinjarijo popravljal.

Po enem tednu sem jo nazaj poslal in zahteval pisno opravičilo, v nasprotnem primeru jih bi tožil zaradi zavajanja potrošnikov.

Denar so vrnili, opravičilo so tudi poslali. Kar pa v osnovi pomeni da so priznali da je njihov izdelek za en ****!

Ta najtežji račun dobila:((
Čim dlje stran od tega sranja.Ga imamo doma.Ga nismo mogli poslati nazaj,preveč časa od nakupa.Sranje.Ko se bomo selili ga bomo pa v smeti vrgli.Nateg,da večjega ni!!!!

O tem je bilo že govora pred meseci.LP.

http://med.over.net/forum5/read.php?98,6727697,6745991#msg-6745991

New Report

Close