Najdi forum

Rada bi se sama lotila barvanja sten v stanovanju, pa me zanimajo vaše izkušnje s takimi napravicami – menda na kompresor – eno tako reklamirajo na pop tv, se mi zdi. Za videt je res lepo in enostavno… toda

Nikoli še nisem barvala sten, kaj mi svetujete?

Sem jo imel (in to eno,kar precej drago, skoraj polrofesionalno) , jo odsvetujem, je nefunkcionalno in neučinkovito.
Zakaj:
-v sistemu se nabere kar precej barve, ki jo moraš po končnem barvanju sprati. Odvisno od naprave, dolžine in premera cevi..a,tega je lahko zelo veliko, več litrov
-čiščenje je sploh ključno, saj če po delu 100% ne očistiš, bo naprava prej ali slej nehala delovati
-cevi oz.priklopna mesta začnejo prej ali slej puščati-ja, prodajalci trdijo, da ne, ampak vem, da začnejo. In potem iamaš lepo packarijo
-nastavitev količine je zelo težavna-ali je pretoka preveč (in ti kaplja oz.pušča močne sledi) ali pa premalo (in zopet pušča sledi) – to velja za valjček. Če pa imaš pištolo, pa šprica vse vprek in moraš vse 100% zalept, sicer je svinjarija
-po vogalih moraš še vedno pleskat ročno(lahko tudi strojno, ampak rabiš poseben čopič, pa spet je hudo zapleteno zaradi neenakomernega nanosa)

Na kratko: s pripravo in čiščenjem je ogromno dela, delo pa je dosti manj učinkovito kot zgleda.

Sem se nasrala stem paint zoomom.Totalno zanič!Reklama na TV laže.Čimdlje stran od TOP SHOPA!!!!!!!!!Bom ga vrgla v smeti.Za drugam ni!!

več mnenj – KLIK

New Report

Close