Padec levkocitov po kemoterapiji
Draga “Me”,
Se vi zavedate, kaj pišete? Pomislite malo, da ste odgovorni za to, kar napišete.
Najprej niti ne omenjate, da to ni za raka (in to v forumu z rakavimi bolniki.)
Potem trdite nekaj, za kar sploh ne prevzamete odgovornosti. In če jaz ne bi nič napisala, bi vsak to drugače razumel. Temu pravimo ZAVAJANJE.
Tudi čebelarska zveza ni kompetentna za rakavo zdravljenje – lepo Vas prosim.
Če prehrambna industirja reklamira njene produkte z besedo „rak“ ali „kemoterapija“, je to kaznivo dejanje. Matečni mleček tudi ne pomaga pri kemoterapiji.
Ena gospa si ni hotela sama injicirati omelo, ko je šla njena soseda (medicinska sestra) za en mesec na Kitajsko, so ji dali v tem času matični mleček. Kemoterapijo so morali prestaviti, tako slabe levkocite je imela. Klicali so mene, ker niso vedeli, s katerim odmerkom naj po premoru spet začnejo z omelo. Podobno se je dogajalo tudi z drugimi rakavimi bolniki z alojo in nekimi dietami po krvni skupini. Potem, ko se spet začne dvigovati tumorski pokazalec, potem je včasih že prepozno.
LP
K olju moram dodati, da se na splošno predlaga mrzlo stisnjeno olje in ne refinirano oz. industrijsko olje. Vseeno se naj uporablja samo v prehrani in opozarjam pred tistimi zavajalci, ki bombandirajo rakave bolnike z meili in jim priporočajo redno kao “terapevtsko” uživanje olja.
Na novo so našli v olivnem olju, ki ga proslavljajo kot najbolj zdravega, Diethylhexylphthalat (DEHP). To je omehčevalec, ki je pokazal v testih z živalmi rakotvorno delovanje.
Poleg tega posega v hormonski sistem in vpliva na plodnost.
Npr. „Gut & Gerne“ olivno olje vsebuje 75 mg DEHP na kg olivnega olja. Pri človeku s telesno težo od 60 kg navajajo toksikologi kot najvišjo tolerirano mejo 3 mg na dan, ki so z 2-3 žlicami dosežene. (Vir: http://www.test.de/). Čeprav tele primerjave s telesno težo niso najbolj idealne (preračunano z miši na človeka). Pogosto lahko adipozni človek še manj tolerira.
Zdravniki potem ne vedo, zakaj ima nekdo nizek pulz in občutek omotičnosti. Tudi če pove, da uživa olje po žličkah, zdravnik ne bo poznal protisredstva.
Se bolj zanimivo je, da ljudje prenašajo hude muke, pa nočejo povedati zdravniku, ker imajo slabo vest. Zdravnik bi torej moral najprej učiti bolnika iskrenosti, če ga hoče zdraviti. Se sliši kruto, vendar je tega v praksi mnogo več, kot si kdo lahko predstavlja.
Marsikdo verjame šarlatanom in se odloči za pametno zdravljenje šele potem, ko je prepozno.
Enako velja za tiste, ki plačujejo po 1000 erov za neka strupena zelišča; ni čudno, če pride potem do komplikacij na življensko pomembnih organih …
@driva
Nihče mi ni še potrdil, da sem že ozdravel. Upam pa, da bom premagal bolezen. Kontrolni pregledi bodo pokazali. Zavedam se tudi možnost ponovitve bolezni.
Mene sedaj skrbi prihajajoča zima. Še vsako zimo sem bil močno prehlajen. Opažam pa, da zadnjih 6 let, ko namesto sladkorja uporabljam med, nimam več angin. Nekaj moram narediti za prehlad.
Zato sem tudi postavil vprašanja zdravilnih zelišč in prehranskih dopolnil.
Uporaba njih, da ali ne in katera so primerna v času mojega zdravljenja?
Ste samo spremenili ime?
Ali imate raka?
V kateri fazi?
Sedaj pa samo še povejte ime zdravnika, sicer pa vam ne verjamem,
haha, da je z ekolostrumom prebolel raka.
Ko bi on vedel, kaj Vi tule pisete…
Vi res nimate nobene odgovornosti – se sploh ne zavedate, da zato ljudje umirajo, ker verjamejo takim frazam.